• Verzendkosten U betaalt bij ons  géén verzendkosten
  • Whatsapp Op werkdagen bereikbaar via de  Whatsapp
  • Achteraf betalenBij ons kan u  achteraf betalen

Net een nieuw huis gekocht? Of is het weer eens tijd om uw huis een nieuwe makeover te geven? Dan is een huisnummerbord een essentieel element. Met opmaat gemaakte grote huisnummers geeft u uw huis een uniek tintje. Huisnummer rvs groot, maar ook grote huisnummers zwart zijn helemaal hip deze tijden. Eigenlijk alles wel met grote huisnummers.

Welke mogelijkheden zijn er?

Eigenlijk is alles wel mogelijk wat te bedenken valt. Van leisteen tot huisnummer rvs groot, en van grote huisnummers zwart tot simpelweg huisnummers groot. Naast het materiaal is ook de vorm belangrijk. Rechthoekig, vierkant of toch meer ruitvormig? Ook zelfs dat zijn niet alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan uniek gesneden vormen, zoals een huis, hond of een wolk. Tegenwoordig wordt vaak de familienaam weggelaten, om enkel het huis nummer te laten zien. De huisnummers worden dan vaak groot afgebeeld met hoogtes tot 16 cm. Daarnaast kan er worden gedacht om bijvoorbeeld verlichting achter uw huisnummers of bordje te plaatsen, waardoor in 's avonds het oplicht. Dat geeft vaak een uniek gezicht en maakt u huis ook goed zichtbaar als het donker is.


Prijs van grote huisnummers

Uw huisnummerbord is eigenlijk uw visitekaartje. Het geeft uw huis net ietsjes extra als het huisnummerbord mooi is uitgevoerd. Dat komt natuurlijk met een prijs. Huisnummers groot zijn er in uiteenlopende prijzen te krijgen. Van simpelweg een paar euro tot honderden euros. Hou er wel rekening mee dat wat u betaald, ook daadwerkelijk is wat u  krijgt. Roestvrijstaal is namelijk kwalitatief goed materiaal, en een stuk beter dan normaal staal. U wilt natuurlijk niet dat een maand na de aankoop uw huisnummer begint weg te roesten. Zeker in Nederland moet het materiaal van hoge kwaliteit zijn om ons natte klimaat aan te kunnen.


Wordt het een basic of uniek huisnummer?

Het werd al even aangehaald: uw huisnummerbord is uw visitekaartje. Personaliseren is vaak een mogelijkheid bij verkopers. Vaak bestaat er de mogelijkheid dat een ervaren verkoper u de weg kan wijzen in uw smaak te vertalen in uw nieuwe huisnummerbord. Naast het unieke tintje aan uw huis is het dan ook een leuke bezigheid. Combineer kleuren of ga juist voor uniformiteit, ga voor klassiek of juist voor een extravagante uiting. Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. En als het achteraf niet blijkt te staan bij uw huis, hoeft u niet bang te zijn. U kan een huisnummerbord natuurlijk zo weer vervangen.