• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Grote huisnummers

Net een nieuw huis gekocht? Of is het weer eens tijd om je huis een nieuwe make-over te geven? Dan is een huisnummerbord een essentieel element. Met opmaat gemaakte grote huisnummers geef jij je huis een uniek tintje. Huisnummer rvs groot, maar ook grote huisnummers zwart zijn helemaal hip deze tijden. 

Wist je dat een huisnummer verplicht is in België?

  • Incl. bevestigingssetje
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Snelle levertijd uit voorraad

Alle huisnummer

Alle huisnummerbordjes

Grote huisnummers

Welke mogelijkheden zijn er?

Eigenlijk is alles wel mogelijk wat te bedenken valt. Van leisteen tot huisnummer rvs-look groot, en van grote huisnummers zwart tot simpelweg huisnummers groot. Naast het materiaal is ook de vorm belangrijk. Rechthoekig, vierkant of toch meer ruitvormig? Ook zelfs dat zijn niet alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan uniek gesneden vormen, zoals een huis, hond of een wolk. 

Tegenwoordig wordt vaak de familienaam weggelaten, om enkel het huis nummer te laten zien. De huisnummers worden dan vaak groot afgebeeld met hoogtes tot 16 cm. Daarnaast kan er worden gedacht om bijvoorbeeld verlichting achter je huisnummers of bordje te plaatsen, waardoor in 's avonds het oplicht. Dat geeft vaak een uniek gezicht en maakt je huis ook goed zichtbaar als het donker is.

 

Prijs van grote huisnummers

Jouw huisnummerbord is eigenlijk je visitekaartje. Het geeft je huis net ietsjes extra als het huisnummerbord mooi is uitgevoerd. Dat komt natuurlijk met een prijs. 
 

Huisnummers groot zijn er in uiteenlopende prijzen te krijgen. Van simpelweg een paar euro tot honderden euros. Hou er wel rekening mee dat wat je betaald, ook daadwerkelijk is wat je krijgt. Roestvrijstaal is namelijk kwalitatief goed materiaal, en een stuk beter dan normaal staal. Je wilt natuurlijk niet dat een maand na de aankoop je huisnummer begint weg te roesten. Zeker in Nederland moet het materiaal van hoge kwaliteit zijn om ons natte klimaat aan te kunnen.

 

Wordt het een basic of uniek huisnummer?

Het werd al even aangehaald: jouw huisnummerbord is jouw visitekaartje. Personaliseren is vaak een mogelijkheid bij verkopers. Vaak bestaat er de mogelijkheid dat een ervaren verkoper je de weg kan wijzen in jouw smaak te vertalen in jouw nieuwe huisnummerbord. Naast het unieke tintje aan jouw huis is het dan ook een leuke bezigheid. 

Combineer kleuren of ga juist voor uniformiteit, ga voor klassiek of juist voor een extravagante uiting. Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. En als het achteraf niet blijkt te staan bij je huis, hoef je niet bang te zijn. Je kan een huisnummerbord natuurlijk zo weer vervangen.