• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Puzzel maken

EIGEN PUZZEL MAKEN

Vindt u puzzelen ook zo leuk? En wat is leuker dan een puzzel maken met eigen foto van uw vakantie, tuin, familie of omgeving? U kan bij ons uw puzzel laten drukken met iedere gewenste afbeelding. Wij hebben legpuzzels van 60 tot 1000 stukjes. Bent u nu enthousiast geworden en kan u niet wachten op je puzzel met eigen foto? Begin dan hier met uw puzzel online maken en bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen zijn gaan dezelfde dag nog op de post.

♥ Een te gek Moederdag cadeau! Een mooie vakantiefoto, gezinsfoto of een andere persoonlijke foto op een puzzel gedrukt. Wat is nu leuker dan gepersonaliseerd cadeau voor moeder. Uw moeder is het toch waard?

Online ontwerpen en/of upload je eigen ontwerp Origineel cadeau Bij ons kan u achteraf betalen
 1. Puzzel 63 stukjes hartvorm

  Puzzel 63 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag.

  27,95
 2. Puzzel 60 stukjes

  Puzzel 60 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag.

  24,95
 3. Puzzel 120 stukjes

  Puzzel 120 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag.

  27,95
 4. Puzzel 250 stukjes

  Puzzel 250 stukjes van stevige karton en luxe glanzende bovenlaag.

  32,96
 5. Puzzel 500 stukjes

  Puzzel 500 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag.

  34,96
 6. Puzzel 1000 stukjes

  Puzzel 1000 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag. 

  37,96

Puzzel maken

EIGEN PUZZEL MAKEN

Vindt u puzzelen ook zo leuk? En wat is leuker dan een puzzel maken met eigen foto van uw vakantie, tuin, familie of omgeving? U kan bij ons uw puzzel laten drukken met iedere gewenste afbeelding. Wij hebben legpuzzels van 60 tot 1000 stukjes. Bent u nu enthousiast geworden en kan u niet wachten op je puzzel met eigen foto? Begin dan hier met uw puzzel online maken en bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen zijn gaan dezelfde dag nog op de post.

♥ Een te gek Moederdag cadeau! Een mooie vakantiefoto, gezinsfoto of een andere persoonlijke foto op een puzzel gedrukt. Wat is nu leuker dan gepersonaliseerd cadeau voor moeder. Uw moeder is het toch waard?

Online ontwerpen en/of upload je eigen ontwerp Origineel cadeau Bij ons kan u achteraf betalen

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Puzzel laten maken

Puzzel met eigen foto. Online puzzel laten maken bij Namenenzo. U kan bij ons een kleine, maar ook een grote puzzel laten maken. Hoe maakt u een puzzel? Dat leggen we hieronder precies uit maar in ieder geval is de resolutie van de foto belangrijk. Hoe scherper de foto, hoe mooier de afdruk. Wij gaan voor de beste kwaliteit als u bij ons een puzzel laat drukken. Ook is onze levertijd uniek als wij uw persoonlijke puzzel maken. Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur versturen wij dezelfde dag!

Afmetingen totale puzzels:

 1. 1000 stukjes: 48 x 68 cm
 2. 500 stukjes: 54 x 40 cm
 3. 252 stukjes: 24 x 36 cm
 4. 120 stukjes: 19,5 x 28 cm
 5. 60 stukjes: 15 x 20 cm

Kwaliteit karton: super stevige kartonmix
Afwerking puzzelkarton: luxe glanzende toplaag 
Opdruk: alles is mogelijk, foto’s en tekst 
Bedrukking: superkwaliteit en van 1 kleur tot full colour (dezelfde prijs).
De puzzel ontvangt u in een linnen zakje incl. voorbeeldafbeelding


Online puzzel maken

Moederdag aanbieding. Puzzel laten maken voor MOEDERDAG, VADERDAG of een VERJAARDAG? Dan leveren wij een EXTRA SERVICE. Laat u bij ons uw puzzel laten drukken maar moet deze bij uw moeder, uw vader, iemand anders uit de familie of een vriendin afgeleverd worden dan pakken wij het pakketje voor u in en sturen het rechtstreeks naar de gelukkig op. Zet bij afleveradres de gegevens van de toezender en wij doen de rest. U kan dan toch een leuk en persoonlijk Moederdag / Vaderdag cadeau geven zonder er op bezoek te gaan en persoonlijk te overhandigen. Een suprise puzzel maken is echt een suprise.

Aantal puzzelstukjes.  Online puzzel maken met 60 stukjes of 1000 stukjes. Nou, daar zit nogal wat verschil in. De kleintjes zullen beginnen met weinig stukjes. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook de aandacht blijft bij jonge kinderen niet zolang bij de puzzel. Ook voor oude mensen die geheugenproblemen hebben (dementerende) kan een fotopuzzel met weinig stukjes een veel betere keuze zijn. Hoe weet ik nou voor hoeveel puzzelstukjes ik moet kiezen? Het aantal is belangrijk maar daarbij moet u ook letten op de moeilijkheidsgraad van de puzzel. Een lastige afbeelding op een puzzel met 500 puzzelstukjes kan moeilijker zijn dan een gemakkelijke afbeelding op een puzzel van 1000 stukjes. Daarnaast zal iemand met tijd of vooral geduld in een puzzel met 1000 stukjes veel meer uitdaging vinden. Ook kan u een puzzel in 1 dag leggen of er iedere dag een kwartiertje voor gaan zitten. Dat is nou het leuke aan puzzelen. Het maakt niet uit hoe lang men erover doet en wanneer u het doet. Voor een puzzel met eigen foto is het aantal stukjes en daarmee het eindformaat ook van belang omdat u deze puzzel met eigen foto waarschijnlijk daarna wil inlijsten en ophangen.

Zelf puzzel laten met middels een cadeaubon. Wilt u iemand een puzzel cadeau geven maar weet u niet welke foto erop moet of denkt u dat hij/zij dat liever zelf wil beslissen? Geef dan een cadeaubon en laat die persoon zelf een online puzzel maken en bestellen.


Fotopuzzel

Foto puzzel met eigen foto. Niets is leuker dan een puzzel laten maken van een eigen foto. Vakantiefoto’s zijn vaak zonnig en helder en lenen zich erg goed voor een puzzel laten maken. Andere ideeën zijn puzzels maken van dieren, huisdieren in het speciaal. Let bij het zelf puzzel maken dan goed op de verschillende kleuren en niet teveel grote lege vlakken. Een Sinterklaas puzzel maken voor de kleine. Een geboortepuzzel. Dat is een supermooie herinnering! Als u de geboortepuzzel gelegd hebt hang hem dan op in de babykamer. Zo origineel! Hetzelfde geldt voor een puzzel van een huwelijksfoto. Zo romantisch om die in uw kamer op te hangen. En vaak nog goedkoper dan een foto laten afdrukken op dat formaat.

Hoe leg je een puzzel? Ook dat is weer heel persoonlijk. Er zijn grofweg 2 technieken.

 1. Begin met de randen en werk dan naar binnen.
 2. Leg alles eerst op kleur (voor zover mogelijk) en begin dan met bouwen.

Hoe je het ook doet, je zal er in ieder geval veel plezier aan beleven. Ga snel naar de puzzels hierboven en ga je puzzel laten maken.


Persoonlijke puzzel maken

Fotopuzzel inlijsten. Zelf puzzel maken is veel leuker dan een standaard puzzel kopen. Het is tevens een mooie herinnering aan iemand of een gebeurtenis. En niet alleen dat. Een puzzel met eigen foto kan je ook nog inlijsten en ophangen. Zo’n puzzel is een sieraad aan de muur.

Origineel huwelijksaanzoek. Tenslotte hebben we nog een heel origineel idee om een puzzel met eigen foto te laten maken. Maak een foto van jezelf met een bos bloemen of een ring in je hand en zet daar de tekst bij "Wil je met me trouwen". Een origineel idee om zo je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen. Uiteraard krijgt hij/zij de puzzel in stukjes krijgen en zal hij/ze eerst de gepersonaliseerde puzzel maken voordat hij/zij kan lezen wat erop staat. Daarna kan je deze wel zeer persoonlijke  puzzel inlijsten waardoor jij en je vriend/vriendin altijd zullen herinneren hoe je haar/hem ten huwelijk hebt gevraagd. Als dat niet origineel is!


ZELF PUZZEL MAKEN

Bij een online puzzel maken moet je vooral op 2 dingen letten, t.w.:

 1. de vorm van de puzzel en de foto. Een staande foto kan natuurlijk niet op een liggende puzzel. Let bij het uploaden van je foto goed op de vorm van de puzzel. Je kan uiteraard wel de ge-uploadde foto een kwartslag draaien en dan plaatsen op een liggende puzzel.
 2. de scherpte van de foto. Let goed op de scherpte van de foto. Zeker als je een puzzel van 500 of 1000 stukjes besteld. Een foto die er goed uitzien maar vergroot moet worden kan onduidelijker worden. Let dus goed op

Alleen als de foto heel onscherp is zullen wij contact met jou opnemen. Er blijven natuurlijk altijd twijfel gevallen over en de verantwoording ligt bij jezelf. Bij iedere puzzel staat onderaan vermeld waar jouw foto aan moet voldoen om een scherp beeld te geven.


Hoe maak je een puzzel

Puzzel maken online. Hoe maak je een puzzel? Een online puzzel maken is heel gemakkelijk met behulp van ons “creator”. Kies de puzzel met het juiste aantal stukjes uit en ga naar “personaliseer”. Dan kom je in onze creator. Wil je een puzzel laten maken van afbeelding of een foto, klik dan op “afbeelding” en vervolgens kan je je foto uploaden. Check altijd de scherpte van je foto. Deze moet van goede kwaliteit zijn. Een foto van internet af of gekregen via een WhatsApp is vaak niet scherp genoeg.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo