• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Puzzel 500 stukjes

34,96 inclusief verzendkosten

Puzzel 500 stukjes van stevige kartonmix en een luxe glanzende bovenlaag.

Lees meer>>

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Bij ons kan u achteraf betalen
  • 95% past door de brievenbus!

Puzzel 500 stukjes

Laat hier je 500 stukjes fotopuzzel maken met een familiefoto, vakantie, trouwfoto of een andere foto van een belangrijk of memorabel moment. Een gepersonaliseerde puzzel van 500 stukjes is ook een leuk cadeau voor onder de kerstboom, Sinterklaas, Vaderdag/Moederdag, een trouwerij, verjaardag en ga zo maar door. Twee vliegen in één klap: puzzelen is leuk en dan heb je een mooie fotopuzzel om op te hangen en van te genieten.

Onze puzzel met 500 stukjes is geschikt voor de beginnende en ervaren puzzelaar. Het is tevens een mooie herinnering.

De puzzel 500 stukjes versturen wij in een mooi linnen zakje met een afdruk van de foto als voorbeeld erbij.

 

500 stukjes puzzel

De afmeting van deze 500 stukjes puzzel is 54 x 40 cm in totaal. De puzzels 500 stukjes bedrukken wij met een speciale UV-printer. Door deze druktechniek krijg je een mooie fotopuzzel met heldere kleuren.

Kwaliteit karton: super stevige kartonmix
Afwerking puzzelkarton: luxe glanzende toplaag 
Opdruk: alles is mogelijk, foto’s en tekst 
Bedrukking: superkwaliteit, helder en van zwart/wit tot full color. Alles voor dezelfde prijs.

De 500 stukjes puzzels zijn allemaal uniek. Aan iedere puzzel schenken wij aandacht. Het is bij ons geen lopende band productiewerk. Iedere puzzel maken wij per stuk. De foto die je upload wordt niet nog eens gebruikt tenzij jij de opdracht hiertoe geeft. Wij kunnen deze foto ook afdrukken op een muismat, een mok, of ……

 

Foto op puzzel 500 stukjes

In onze “ontwerpmodule” kan je de foto voor de puzzel met 500 stukjes uploaden. Als de kwaliteit van de foto niet goed is zal er een melding in het scherm verschijnen. Als je wilt kan er nog een tekst bij de foto gezet worden.

Een foto waarop wat gebeurt of met meerdere kleuren is vaak iets gemakkelijk te puzzelen dan en foto met 1 afbeelding met weinig kleurnuances. Dan lijkt alles op elkaar. Let erop dat jouw foto dus afwisselend is.

Let goed op de kwaliteit van de foto.  Foto’s die van internet afgehaald zijn, zijn meestal niet van goede kwaliteit.

 

500 Stukjes puzzel maken van foto

Hoe je het beste een puzzel van 500 stukjes kan leggen is per puzzel en per persoon weer anders. Vaak beginnen puzzelaars met het leggen van de rand. Die is gemakkelijk omdat de stukjes goed herkenbaar zijn en je een ijkpunt hebt. Een enkeling begint juist met een duidelijk herkenbaar gedeelte van de afbeelding.

 

Foto puzzel 500 stukjes voorbeelden

Hieronder een paar goede ideeën waarom je een puzzel 500 stukjes wil laten maken.

Vertrek van een collega. Bij een vertrek van een collega worden er vaak foto’s genomen ter herinnering. Daar kan je een puzzel van laten maken. Deze puzzel zal zeker nog lang bewaard worden.

Originele wijze om iemand ter huwelijk te vragen. Geef je vriend/vriendin de puzzelstukjes en kijk ernaar als zij/hij de puzzel gaat leggen. Zodra de puzzel vordert zal duidelijk worden wat erop staat. Film het moment dat de tekst leesbaar gaat worden! Hoe origineel is dit!

Verjaardagen. Een gepersonaliseerde puzzel doet het altijd goed als verjaardagscadeau.

Moederdag en vaderdag. Echte familiedagen. En een tijd voor een persoonlijk cadeau b.v. fotopuzzel van 500 stukjes van de kinderen of kleinkinderen. Daar doe je alle oma’s en opa’s, maar ook vaders en moeder een groot plezier mee.

Onder de kerstboom. Kerst is per definitie een gezellige tijd voor familie en vrienden. Leg onder de kerstboom eens een gepersonaliseerde puzzel. Dat zal een verrassing zijn!

Vrienden? Ga jij ook wel eens samen met vrienden erop uit? Laat dan van je mooiste vakantiekiekjes een 500 stukjes puzzel maken en geef die aan je vrienden. Een leuke herinnering aan de vakantie maar ook aan jullie vriendschap.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer 012 600 230, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo