• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambordjes RVS

RVS NAAMBORD MET LICHTE BOLLING

Grote keuze naambordjes RVS. Deze roestvaststalen naambordjes zijn licht gebogen en hebben een chique uitstraling.

RVS is een duurzaam en onderhoudsvrij product. Alle benodigde bevestigingsmaterialen leveren wij met uw bestelling mee.
Bestel voor 15.00 uur en wij versturen het RVS naambord bijna altijd dezelfde (werk)dag. Dit naambordje past in een brievendoosje dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

 

Zelf online ontwerpen Een sieraad voor op de gevel Nergens sneller geleverd
 1. RVS naambord | Arco-Line 15x15 cm

  Design. Licht gebogen naambordje van RVS, een blikvanger aan uw voordeur. Alle benodigde bevestigingsmaterialen (muurpluggen en RVS schroeven) worden meegeleverd.

  55,01
 2. RVS naambord | Arco-Line 20x15 cm

  Licht gebogen design naamplaat van RVS, formaat 20x15 cm. Inclusief alle bevestigingsmaterialen die nodig zijn. Ontwerp hier uw eigen RVS naambordje.

  61,01
 3. RVS naambord | Arco-Line 15x20 cm

  Naambordje voordeur RVS, formaat 15x20 cm. Design naambordje van geborsteld RVS. Onderhoudsvrij en een blikvanger op de gevel van je huis.

  61,01
 4. RVS naambord | Arco-Line 20x20 cm

  Licht gebogen design naambord van RVS, formaat 20x20 cm. Kies hieronder een lettertype uit en eventueel een afbeelding en maak je eigen ontwerp.

  60,00
 5. RVS naambord | Arco-Line 25x20 cm

  Design naambord van RVS, licht gebogen, formaat 25x20 cm. Ontwerp hier je eigen naamplaat voor je voordeur incl. een mooie afbeelding.

  75,95
 6. RVS naambord | Arco-Line 20x25 cm

  Licht gebogen design naambord van RVS, formaat 20x25 cm

  75,95
 7. RVS naambord | Arco-Line 30x20 cm

  Enigszins gebold design naambord van RVS, waardoor het naambordje een chique uitstraling krijgt. De benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

  81,51
 8. RVS naambord | Arco-Line 20x30 cm

  Licht gebogen design naambord van geborsteld RVS, formaat 20x30 cm. RVS is duurzaam en heeft een elegante uitstraling. Tekst en afbeelding in kleur mogelijk.

  81,51
 9. RVS Naambord | Arco-Line 15x20 cm barok

  Design naambord van RVS, licht gebogen, formaat 15x20 cm "barok stijl". Dit design naambordje hebben wij reeds voorzien van een chique "barok" krul. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen gegevens erbij te zetten.

  61,01
 10. Naambordje RVS Arcoline 15x15 cm.
  RVS naambord | Arco-Line 20x25 cm barok

  Licht gebogen design naambord van RVS, formaat 20x25 cm barok Design naambordje RVS, licht gebogen en daardoor een chique uitstraling. De "Barokkrul" hebben wij er alvast voor je opgezet.

  75,95
 11. RVS naambord | Arco-Line 20x30 cm barok

  Licht gebogen design naambord RVS, formaat 20x30 cm barok Design naambordje RVS, licht gebogen van geborsteld RVS. Ontwerp hieronder je eigen naambordje voordeur.

  81,51

Naambordjes RVS

RVS NAAMBORD MET LICHTE BOLLING

Grote keuze naambordjes RVS. Deze roestvaststalen naambordjes zijn licht gebogen en hebben een chique uitstraling.

RVS is een duurzaam en onderhoudsvrij product. Alle benodigde bevestigingsmaterialen leveren wij met uw bestelling mee.
Bestel voor 15.00 uur en wij versturen het RVS naambord bijna altijd dezelfde (werk)dag. Dit naambordje past in een brievendoosje dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

 

Zelf online ontwerpen Een sieraad voor op de gevel Nergens sneller geleverd

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Naambordje voordeur RVS

Graag maken wij voor jou je naambordje van RVS voor bij de voordeur. Grote keuze en snelle levering.

Namenenzo heeft een mooie collectie naambordjes RVS en RVS-look huisnummers van diverse formaten. Andere woorden voor RVS zijn Inox, roestvast of roestvrij staal. De naam zegt het dus al roestvrij. Dat geld niet voor ieder naambordje voordeur van RVS. Wij gebruiken de kwaliteit RVS 316. Bij deze kwaliteit is het aan te raden om uw naambordje regelmatig (eens per maand?) schoon te maken met een RVS Cleaner/Polish. Hierdoor creëert u een beschermlaag hetgeen nodig is voor een langdurig plezier van je RVS naambordje. Woont u echter dicht bij zee, dan adviseren wij dit 2x per maand te herhalen aangezien de invloeden van de lucht bij zee het bordje toch eerder zouden kunnen doen roesten. De corrosiebestendigheid van rvs type 316 is beter dan type 304 (deze wordt vaak door collega naambordjesfabrikanten gebruikt). Hier vindt u meer informatie over de kwaliteit van RVS naambordjes.

 

RVS bord

Zoekt u een RVS naamplaat voor bij de voordeur? Kies dan één van onze licht gebogen modellen uit en start met het ontwerp. U kan je RVS naambord ontwerpen met behulp van onze online “creator”. Deze is voorzien van diverse lettertypes en tevens kan u uw RVS bord voorzien van een leuke afbeelding. De kleur van de tekst en afbeelding kan u ook zelf uitkiezen. We laten u de mogelijkheden in de creator zien. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Maak dan uw bestelling af en indien de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen is, versturen wij meestal uw naambordje voordeur van rvs nog dezelfde dag.

 

Rvs naambord voordeur

Zoals we hierboven al vermeld hebben zijn onze naambordjes RVS voorzien van een mooie bolling aan de zijkanten. Dit geeft uw naambord een chique en mooie uitstraling. We hebben diverse formaten waar van enkele reeds voorzien zijn van een basis bedrukking waar uw naam of huisnummer nog bij kan en andere kan u geheel zelf ontwerpen. Heb je vragen> mail, chat of bel ons dan!

Naamplaat RVS

De RVS naamborden worden door ons licht gebogen. Dit in tegenstelling tot de RVS-look naambordjes. Deze zijn altijd plat. De naambordjes RVS-look kunnen wij ook leveren in combinatie met acrylglas of RVS naamplaat met acrylglas.

 

Rvs naamplaat voordeur

Wij leveren zowel een RVS naambord als een RVS-look naambordje voor de woning. Een echte naamplaat van RVS is duurder, o.a. omdat het nikkel bevat. Meestal wel zo’n 18%. Een naamplaat voordeur van RVS-look is veel goedkoper en heeft toch die mooie uitstraling van RVS. Het is gemaakt van een paneel van 3mm dik en er zit een geborstelde toplaag op. Ook dit materiaal is uitermate geschikt om buiten aan de gevel te hangen.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo