• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Raamstickers

Met een raamsticker zorg je ervoor dat je huisnummer goed opvalt, waardoor het zichtbaarder wordt voor je bezoekers. Het is tevens een goedkope en slimme manier om je raam een mooie uitstraling te geven. Als je raamstickers wilt kopen, zit je goed bij Namenenzo, want je kan de sticker helemaal zelf laten ontwerpen. Zo maak je een raamsticker precies naar jouw smaak! Raamstickers voor je huis of bedrijf.

Handige raamstickers met eigen ontwerp Grote keuze Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!
 1. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 10x10 cm

  Handig te bevestigen op het raam. Maak zelf online je gewenste ontwerp

  12,96
 2. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 20x20 cm

  Perfecte kwaliteit, eenvoudig te bevestigen en zelf online ontwerpen.

  13,95
 3. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 30x30 cm

  Dit is het item wat je zoekt. Een perfecte raamsticker met een frosted style. Start met ontwerpen.

  31,96
 4. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 40x40 cm

  Hoge kwaliteit raamsticker met een perfect formaat voor bijvoorbeeld op de voordeur. Plaats je huisnummer of namen op de sticker.

  34,96
 5. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 50x50 cm

  Eenvoudig te plaatsen op ruiten. Hoge kwaliteit en jij bepaalt zelf het ontwerp.

  38,95
 6. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 60x60 cm

  Eenvoudig te bevestigen en zelf online te ontwerpen.

  43,96
 7. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 70x70 cm

  Een makkelijk te bevestigen raamsticker. Bepaal zelf je ontwerp in onze online ontwerptool.

  50,95
 8. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 80x80 cm

  Een prachtige sticker voor op het raam. Vaak gekozen voor huisnummer aanduiding of bewoners van een huis.

  57,96
 9. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 90x90 cm

  Vierkante sticker voor op het raam. Eenvoudig te plaatsen. Kan zowel aan buitenzijde als binnenzijde geplaatst worden.

  66,95
 10. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 100x100 cm

  Een grote sticker. Wordt vaak op voordeuren geplaatst ter aanduiding van de bewoners.

  75,95
 11. Raamfolie frosted | Zelf ontwerpen 110x110 cm

  Een zelf te ontwerpen raamsticker. Hoge kwaliteit en eenvoudig te bevestigen.

  95,95

Raamstickers

Met een raamsticker zorg je ervoor dat je huisnummer goed opvalt, waardoor het zichtbaarder wordt voor je bezoekers. Het is tevens een goedkope en slimme manier om je raam een mooie uitstraling te geven. Als je raamstickers wilt kopen, zit je goed bij Namenenzo, want je kan de sticker helemaal zelf laten ontwerpen. Zo maak je een raamsticker precies naar jouw smaak! Raamstickers voor je huis of bedrijf.

Handige raamstickers met eigen ontwerp Grote keuze Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

RAAMSTICKER MET LOGO

Wil je een raamsticker ontwerpen? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Je kan er namelijk de tekst en afbeeldingen op plaatsen die je zelf verkiest. Eén van de populaire opties voor bedrijven is een raamsticker met logo. Het is de ideale manier om je bedrijf nog meer te laten opvallen. En dat is handig, want zo krijg je snel meer klanten over de vloer waardoor je ook meer omzet maakt. Met een mooi bedrijfslogo voor je raam wek je bovendien meer vertrouwen op bij je klanten. Dat is een groot voordeel voor je bedrijfsimago. Natuurlijk kan je in plaats van een raamsticker met logo ook kiezen voor een andere leuke afbeelding die je erbij plaatst om de sticker nog meer uitstraling te geven.

 

RAAMSTICKERS MET TEKST

Raamstickers met logo kan je ook met tekst laten bedrukken. Er is zeker plaats genoeg! Je kan de raamsticker met de tekst bedrukken die je verkiest. Voor bedrijven is het vooral handig om de raamsticker met tekst te laten bedrukken die informeert. Dat betekent dus dat bedrijven er goed aan doen om hun raamsticker met de naam van hun bedrijf te laten bedrukken. Daarnaast kan het handig zijn om er je openingsuren en/of contactgegevens bij te plaatsen. Als particulier kan je natuurlijk ook een raamsticker met letters en cijfers laten bedrukken. De meeste mensen kiezen in dat geval voor het plaatsen van de voornaam, familienaam en huisnummer. Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kan je het laten bedrukken met een mooi gedichtje, een toffe spreuk of een andere originele tekst!

 

RAAMSTICKERS MET LETTERS IN VERSCHILLENDE FORMATEN

Wil je raamstickers bestellen? Dan zal je zien dat je keuze hebt uit heel wat verschillende groottes. Het maakt dus niet uit welk formaat je raam heeft, je vindt altijd de gepaste raamsticker! De grootste sticker die je vindt in ons assortiment heeft een afmeting van maar liefst 110 x 110 centimeter. Maar er zijn al stickers verkrijgbaar met een grote vanaf 10 x 10 centimeter. Voordat je het koopt, is het dus aangeraden om je ramen te meten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste folie koopt. Een raamsticker voor een nieuwe wereldburger geboorte vindt je bij de geboortesticker. Op dezelfde wijze als deze raamstickers kan je natuurlijk ook stickers maken voor een jubilaris, een Abraham / Sara of welke andere reden dan ook. Kijk dan bij willekeurig welk hoofdstuk en ontwerp je raamsticker helemaal zelf. Een raamsticker laten maken was nog nooit zo gemakkelijk.

DE VOORDELEN VAN EEN RAAMSTICKER BESTELLEN

Een raamsticker bestellen heeft heel wat voordelen. De sticker bestaat namelijk uit een duurzame folie waardoor het lang meegaat. Dat wil dus zeggen dat je er lang van geniet. Met deze sticker geef je je woning bovendien een mooie uitstraling en zorg je ervoor dat het zichtbaarder wordt. Een raamsticker komt zowel van pas voor particulieren als voor mensen met een eigen zaak. Het is daarnaast verkrijgbaar in verschillende formaten en volledig personaliseerbaar, waardoor ook jij de perfecte sticker vindt!

 

RAAMSTICKER ONTWERPEN

Wil je graag een raamsticker ontwerpen? Een raamsticker met logo of gewoon eentje met tekst? Dan kan je dit eenvoudig bij Namenenzo. Meet daarvoor eerst je raam en bekijk dan welk formaat van sticker je nodig hebt. Eens je dit gedaan hebt druk je op het gewenste formaat en geef je aan of je hem langs binnen of buiten wilt kleven. De volgende stap is dan om op 'Personaliseer' te klikken. Vervolgens word je doorgestuurd naar ons programma. Aan de rechterkant vind je een handig stappenplan dat precies beschrijft hoe jij je sticker kan ontwerpen. Maar eigenlijk is het heel simpel. Je dient enkel je logo en tekst toe te voegen aan de hand van de tabel links. Raak je er toch niet aan uit? Aarzel dan niet om ons om hulp te vragen!

 

RAAMSTICKERS BESTELLEN BIJ NAMENENZO

Raamstickers bestellen, doe je eenvoudig bij Namenenzo. Kies je favoriete formaat, personaliseer het en reken het vervolgens af. Als je voor onze webshop kiest, krijg je bovendien gratis verzending en worden je artikelen erg snel thuis geleverd! Kiezen voor Namenenzo is bovendien kiezen voor de beste kwaliteit. We hebben daarnaast een ruim assortiment. Je kan bij ons dus ook tal van andere decoratieartikelen kopen. Zo maak je het jezelf makkelijk en goedkoop!

 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo