• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Muurstickers ontwerpen: geef je interieur een boost

Er zijn heel wat methodes om je interieur opnieuw te laten stralen, maar de goedkoopste, leukste én eenvoudigste methode is aan de hand van muurstickers. Je kan de muurstickers zelf ontwerpen en ze zo volledig bij je interieur laten passen. Maak je geen zorgen, want bij Namenenzo is dit helemaal niet moeilijk om te doen!

  • Ontwerp je eigen muursticker of kies voor een standaard tekst
  • Gemakkelijk zelf op de muur aan te brengen
  • Kijk op de montage-instructies onderaan de pagina
  • Geen verzendkosten
  • Levertijd 1 à 2 dagen

Alle muurstickers

Muurstickers ontwerpen

Waarom muurstickers zelf ontwerpen?

Muurstickers zelf ontwerpen is een goede optie als je een bepaalde ruimte in je woning bijzonder wilt decoreren. Het is eens iets anders dan verf of behangpapier. Het is bovendien heel wat goedkoper. Je kan zowel kiezen voor grote als kleine muurstickers en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Een bijkomend voordeel van muurstickers is dat je er oneffenheden op je muur mee kan wegwerken op de meest eenvoudige manier. Krasjes, vlekjes, je kan ze allemaal onzichtbaar maken. Je kan je muren natuurlijk ook opnieuw bepleisteren of schilderen, maar dit kost je veel meer geld!

 

STICKERS VOOR ELKE RUIMTE

Muurstickers ontwerpen is een goede optie voor elke ruimte. Je kan dus niet alleen muurstickers ontwerpen voor je woonkamer, maar ook voor je slaapkamer, de kinderkamer, de keuken, de badkamer. In onze webshop kan je alvast inspiratie opdoen voor elke ruimte van het huis!

 

LEUKE KINDERKAMER MUURSTICKERS

Een kinderkamer moet er vrolijk uitzien en daar helpen muurstickers mee. Voor de kamer van je zoon of dochter kan je bijvoorbeeld kiezen voor een sticker van een autootje, de naam van je kind samen met een tractor, een trein of een ander voertuig, een sticker van een eenhoorn en nog veel meer! Het is natuurlijk ook mogelijk om een sticker laten ontwerpen met een afbeelding naar keuze voor je kleine spruit!

 

PRACHTIGE SLAAPKAMER MUURSTICKERS

Ook voor je eigen slaapkamer zijn er muurstickers voldoende om uit te kiezen. Vaak doen mooie quotes het in deze ruimte goed. Ze geven je slaapkamer een gezellige uitstraling. Je hebt in ons assortiment heel wat tekstjes om uit te kiezen, maar je kan ook muurstickers ontwerpen met een quote naar keuze.

 

SFEERVOLLE WOONKAMER MUURSTICKERS

Ook in je woonkamer is het belangrijk om de juist sfeer te scheppen. Dus ook in deze ruimte komt een muursticker van pas. Kies bijvoorbeeld voor de rustgevende Boeddha sticker voor het creëren van een relaxerende sfeer of één van de andere leuke opties. Origami stickers zijn eveneens een goede keuze voor deze ruimte. Daarnaast kan je je muurstickers zelf ontwerpen. Vind je het moeilijk om te kiezen? Aarzel dan niet om hulp te vragen!

 

MUURSTICKERS ZELF ONTWERPEN? DAT DOE JE EENVOUDIG!

Je kan eenvoudig muurstickers zelf ontwerpen bij Namenenzo. Al wat je hiervoor hoeft te doen, is het juiste model aanklikken, de gewenste grootte kiezen en op 'Personaliseer' klikken.

Nadien krijg je aan de linkerkant tabellen te zien waarmee je tekst en/of afbeeldingen kan toevoegen. Neem de tijd om een muursticker te ontwerpen die volledig bij je smaak, interieur en wensen past en druk vervolgens op 'Afrekenen'. Daarna hoef je enkel nog te wachten tot de muursticker bij je thuis geleverd wordt!

 

Muurstickers kopen bij Namenenzo

Kies ervoor om je muurstickers zelf te ontwerpen in onze webshop en geniet van een aantal extra voordelen. Namenenzo biedt je namelijk gratis verzending en een razendsnelle thuislevering!

Bij ons kan je ook achteraf betalen en wanneer je hulp of advies nodig hebt, staan wij steeds voor je klaar. Het is dus een goed idee om je muurstickers te ontwerpen bij Namenenzo!