• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Namenenzo en wij bieden je een breed aanbod aan te personaliseren artikelen. Waar onze focus in eerste instantie altijd heeft gelegen op Naambordjes zijn wij stap voor stap ons assortiment aan het uitbreiden met extra items. Wij maken items voor zowel prive als zakelijk gebruik. Zo bieden wij bijvoorbeeld zakelijke naambordjes aan, maar ook geboortestickers / huisnummerbordjes voor aan huis. Een groot deel van ons assortiment wordt gepersonaliseerd door een lasermachine. Hiermee brengen wij de scherpste afdrukken op diverse items. Door onze online ontwerptool kunnen heb jij de mogelijkheid om zelf de gehele inhoud te bepalen. Start dus snel het met ontwerpen bij Namenenzo.

Al meer dan 20 jaar in het vak!

Het is al meer dan 20 jaar geleden dat Jolanda en Ronald Stultiens hun zinnen hebben gezet op het starten van hun eigen bedrijf in de creatieve sector. In eerste instantie lag de focus op drukwerk, waarna dit is  verschoven is naar Stempels, vanuit de stempels is vervolgens Namenenzo er bij gekomen. Per 1 januari 2017 kwamen de beide zonen van Ronald en Jolanda in het bedrijf als mede-eigenaar. Na succesvol te zijn in Nederland heeft Namenenzo zich uitgebreid naar Belgie en Duitsland. We zetten onze vakkundigheid en expertise in om onze klanten elke dag te voorzien van hoogwaardige producten. Dit doen wij met al onze liefde en plezier in onze productiehal te Eindhoven.

Een zwarte dag

Op 22 juni 2017 in de vroege ochtend is ons gehele bedrijfspand in Eindhoven afgebrand. Na deze heftige gebeurtenis werd er direct gewerkt aan een doorstart en zijn wij in een (te) klein huurpandje in Geldrop gaan zitten. Hier werd hard gewerkt aan de wederopbouw. Uiteindelijk is in Maart 2018 een divisie toegevoegd aan de Stultiens-group, de webshop Namenenzo.be werd overgenomen. Dit was toen een fabrikant voor naambordjes. Op 22 april 2019 was het eindelijk zo ver. De nieuwbouw was klaar op exact dezelfde locatie als de vorige. Gezien de ruimte breidde Stultiens-group zich uit met een veelheid van Stempels, naambordjes en andere gepersonaliseerde producten.

Samenvattend

Namen enzo! is de grootste online naambordenwinkel van Nederland en België. Met meer dan 400 verschillende types naambordjes en huisnummers hebben we een compleet aanbod voor een ieder die van een modern en degelijk naambord houdt. Uniek is de zeer snelle levering. Indien u op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag afgeleverd. Wij produceren alles op onze locatie in Eindhoven en kunnen daardoor scherpe prijzen hanteren en korte levertijden waarborgen. Ook indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de uitvoering van uw naambord, zijn we u graag van dienst. Ons team staat op werkdagen voor u klaar van 8.30 - 17.00 uur.

Wij zijn jou het adres om je gepersonaliseerde producten te bestellen. Er zijn tal van mogelijkheden (dit zijn ook mogelijkheden die niet op de webshop vermeld staan) en alles is bespreekbaar. Wij staan met een team van ruim 10 personen klaar om aan je wensen te kunnen voldoen. Wij staan klaar met een uitgebreid machinepark en goed gemotiveerd personeel. Dit is ons geheim. Mocht je niet nog niet hebben geweten; dan had je er vast achter gekomen bij de eerste bestelling bij Namenenzo.

Namenenzo!
Quinten Matsyslaan 35
5642 JC Eindhoven

T: 012600230
E: info@namenenzo.be

KvK Eindhoven 66725577
BTW nummer BE0781912842 

Namen enzo! is onderdeel van Stultiens Group V.O.F