• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Bedrijfsnaamborden

Bent u op zoek naar een bedrijfsnaambord met logo of wilt u dat wij een reclamebord maken met uw openingstijden, bedrijfslogo, parkeerbordjes, gevelborden of andere informatie? NamenEnzo is DE specialist voor België. Ons streven is een snelle levertijd (als het moet kan het dezelfde dag) en tevreden klanten.

 

Privé en zakelijk gebruik Geen verzendkosten Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!

Bedrijfsnaamborden

Bent u op zoek naar een bedrijfsnaambord met logo of wilt u dat wij een reclamebord maken met uw openingstijden, bedrijfslogo, parkeerbordjes, gevelborden of andere informatie? NamenEnzo is DE specialist voor België. Ons streven is een snelle levertijd (als het moet kan het dezelfde dag) en tevreden klanten.

 

Privé en zakelijk gebruik Geen verzendkosten Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Bedrijfsnaambord

Waar moet u op letten bij het ontwerpen van een bedrijfsnaambord? Hoe moet uw bedrijfsnaambord eruit zien? Uw reclamebord is het eerste dat een bezoeker ziet. Op deze manier wordt uw bord het visitekaartjes van uw bedrijf en geeft het tevens een professionele indruk van uw bedrijf. Onderstaande onderwerpen kunt u op uw naambord met logo laten vermelden.

 

 • Bedrijfsnaam. Het allerbelangrijkste is uw bedrijfsnaam zodat iedereen die langsrijdt of op bezoek komt weet wie u bent.
 • Logo. Naambord met logo. Het logo zorgt ervoor dat uw bedrijf wordt herkend en dat het bord er mooi uitziet. Het is een visuele blikvanger en mag daardoor veel ruimte in beslag nemen.
 • Het werkveld of een focus. Dit is belangrijk en betekenisvol. Op deze manier maakt u een beetje reclame voor uw bedrijf en informeert u relaties en wellicht toekomstige relaties wat ze bij u kunnen verwachten.
 • Contactgegevens. Dit is erg belangrijk. Ook mensen die na openingstijden bij u (voorbij) komen kunnen dat uw telefoonnummer of emailadres noteren. Het adres is minder belangrijk maar kan geen kwaad. Mensen staan tenslotte al bij u voor de deur.
 • Openingstijden. Altijd handig, zodat iedereen weet wanneer ze bij u terecht kunnen. Ook kunt u er bijzetten: Afspraken op afspraak.
 • Routebeschrijving. Dit is vooral handig als het bord niet direct bij de hoofdingang staat of als er een route op het terrein is die de klant moet volgen.
 • Trust. Certificeringen, lidmaatschappen, duurzaamheidsafbeeldingen e.d. kunnen het vertrouwen in uw bedrijf vergroten. Vaak neemt dit maar weinig ruimte in beslag.
 • Slogan of motto. Een slogan of motto komt vaak herkenbaar steeds weer terug. Ook geeft het meer duidelijkheid over uw bedrijf.

 

 

Naamborden voor bedrijven van acryl, RVS-look, RVS, hout, leisteen enz. Wij maken het allemaal. Wilt u uw tekst met een laserstraal erin gegraveerd, geprint in één kleur of full color of met vinylletters erop geplakt hebben? Of wilt u dat wij uw reclamebord bedrukken? U vraagt wij maken. De bedrijfsnaamborden die u hier online vindt bedrukken wij standaard met onze UV-Printer.

 

Bedrijfsbord

Bedrijfsborden zijn er in alle soorten, maten en toepassingen. Denk hierbij aan reclameborden met een boodschap, bewegwijzeringsborden, een bedrijfsnaambord met logo, een bedrijfsnaambord aan de weg, een bedrijfsbord binnen en een bedrijfsbord buiten. Voor al deze en onderstaande toepassingen kunnen wij uw bedrijfsnaamborden maken.

 • Naambord boerderij. Staat meestal helemaal vooraan de weg.
 • Reclamebord hout. Wordt vaak gebruikt in de horeca.
 • Verwijsborden binnen en buiten. Deze verwijzen vaak door naar waar u u melden kan.
 • Bewegwijzeringsborden bedrijf. Voor een interne of externe route.

 

Zowel uw bedrijfsnaambord, intern bedrijfsbord, bedrijfsborden buiten en reclamebord monteren wij niet ter plekke. Wij produceren alle bedrijfsborden in de fabriek en sturen ze daarna naar u op. Wilt u een offerte of advies? Zoekt u een ander materiaal voor uw reclamebord? Mail of bel ons dan. info@namenenzo.be - 012600230.

Bij leveren uw bedrijfsnaamborden heel snel. Bij bestellingen voor 15.00 uur kan dat de volgende dag al. Wilt u een bedrijfsbord laten maken en heeft u deze nog sneller nodig? Dan kan dat tegen een hele kleine meerprijs. Bestellingen voor 15.00 uur kunnen ook de volgende dag/avond nog geleverd worden. Die keuze kunt u maken bij de bestelling van uw reclamebord. 

 

Bedrijfsbord laten maken

Een bedrijfsbord is niet alleen belangrijk als informatie overbrengen maar de uitstraling van een bedrijfsbord is zeker net zo belangrijk. De perceptie en evaluatie van de passant die het bedrijfsbord ziet, vindt deels plaats via het bewustzijn en deels via het onderbewustzijn. Informatie zoals de bedrijfsnaam en de openingstijden worden vastgelegd met de geest. De algehele indruk, het ontwerp, de kleurkeuze en mogelijk de slogan vallen onder het onderbewustzijn. Op deze manier kunnen uitingen op uw bedrijfsbord onmiddellijk sympathie genereren, maar ook antipathie. Dit is de reden waarom een eerste indruk zo belangrijk is. Laat uw bedrijfsbord maken en houd rekening met deze wetenschap

Een bedrijfsbord laten maken. Hoe doe ik dat? Heel eenvoudig! U gaat naar het bedrijfsbord naar keuze en zoekt de juiste afmeting. Dat gaat u naar onze “creator” om uw ontwerp te maken. Tekst kunt u zelf vormgeven en uw logo kunt u uploaden. Gebruik daarvoor wel een logo met een hoge resolutie. Dus niet uw logo dat u van uw website afhaalt.

Wilt u uw reclamebord buiten of binnen ophangen? Reclameborden maken wij voor alle toepassingen. In één kleur of full color. Kijk hierboven naar de mogelijkheden. Staat hetgeen u zoekt er niet bij? Mail ons dan even uw aanvraag. Behalve de materialen vindt u ook direct de prijzen bij de bedrijfsborden afgebeeld staan. Duidelijkheid, daar houden wij van! Materialen, prijzen en levertijd! Omdat u dit direct weet kan u snel uw bestelling doorgeven en kunnen wij uw bedrijfsnaambord met logo snel leveren. Heel snel! 

 

Reclamebord

Voor een reclamebord geld hetzelfde als een naambord met logo. Een reclamebord kan tijdelijk zijn of permanent. In beide gevallen krijgt u dezelfde kwaliteit die wij gebruiken voor onze bedrijfsnaamborden. Een topkwaliteit!

Reclameborden dragen een boodschap uit. Dat kan zijn reclame voor uw bedrijfsnaam, uw diensten of de producten die u levert. Let op dat uw boodschap kort en bondig is. Dat blijft beter hangen. Een naambord met logo zonder tekst is geen reclame.


Reclamebord buiten

Heeft u uw keuze voor het materiaal van een bedrijfsnaambord gemaakt, dan kijkt u naar de standaard formaten en kies er één uit. Alle meest voorkomende formaten van een reclamebord voor buiten en binnen staan erbij. Zit het formaat dat u zoekt er niet bij stuur ons dan even een mail met uw aanvraag. Heeft u een bedrijfsnaambord uitgekozen dan gaat u naar onze ontwerp/creator pagina. Hier kunt u uw eigen ontwerp voor uw reclamebord buiten of binnen te bevestigen, maken. Als u klaar bent kiest u voor de optie drukproef. U krijgt online direct een drukproef te zien. Bent u tevreden over uw bedrijfsnaambord dan zet u de bestelling door. Wilt u nog iets wijzigen dan kunt u dat nog doen. En wilt u iets met ons overleggen, bel ons dan.

 

Reclamebord maken

Wat bij een reclamebord ook belangrijk is, is de afmeting. In onze shop vindt u allerlei formaten. Wilt u een bedrijfsbord bestellen met een formaat dat er niet bijstaat? Neem dan contact met ons op d.m.v. mail, chat of de telefoon.

Een ander belangrijk aspect is de techniek waarmee wij uw reclamebord maken. Wij beschikken in onze fabriek over drie technieken, t.w.:

 • UV-Printing. UV-Printen kan van 1 kleur t/m full color. Wij kunnen alle soorten platen bedrukken met UV-Printing. Bij UV-Printing wordt geen gebruik gemaakt van oplosmiddelen. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale inkt die na bedrukking in de UV-Printer wordt blootgesteld aan UV straling waardoor de print verhard.
 • Vinyl belettering. Met Vinyl belettering snijden wij de teksten of afbeeldingen in 1 kleur uit. Daarna wordt dit overgezet op een drager. Dit kan met verschillende basiskleuren die dan op de drager tezamen één geheel vormen. Daarna wordt het geheel van de vinyl belettering op de plaat geplakt. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor kleine oplage en eenvoudige wegbewijzeringsborden Uitleg
 • Graveren. Wij graveren vrnl. met een Laser graveermachine. Deze techniek garandeert een haarscherpe gravuren tot in kleine details. De tekst of afbeelding op uw reclamebord wordt weggebrand met een dunne en krachtige laserstraal. Uitleg


Bewegwijzeringsborden

Als ondernemer bent u in uw eigen buitengebied verantwoordelijk voor het reguleren van het verkeer. Dit om het risico op een ongeval zo klein mogelijk te maken. Vooral wanneer verschillende weggebruikers dezelfde verkeersroutes delen zijn duidelijk bewegwijzeringsborden erg belangrijk. Ook kan het handig zijn uw gasten te laten weten welke parkeerplekken speciaal voor gasten zijn en welke niet. Hoe hard mag u rijden? Waar is een gevarenzone. Waar mag u niet komen. Allemaal belangrijke aanduidingen die door een bewegwijzeringsbord duidelijk gemaakt kunnen worden. Voor intern gebruik zijn bewegwijzeringsborden uiteraard ook van belang. Waar is de ontvangstbalie, waar is de spreekkamer, de toilet en ga zo maar door.

 

Nog een paar tips voordat u uw bedrijfsbord buiten gaat maken.

Contrast. Let er bij uw reclamebord maken op dat de tekst en uw logo goed opvalt. Met andere woorden zorg voor voldoende contrast tussen de achtergrond en uw tekst en logo.

Lettertype. Kies het juiste lettertype dat bij uw logo en bedrijf past. Als het kan kies dan voor een lettertype zonder haaltjes. Schreef noemen wij dat in vakjargon. En voorkom ook cursieve teksten. Hoofdletters worden beter gelezen dan kleine letters. Vette letters vallen beter op als u op afstand staat. Gebruik 1 lettertype en maak geen gebruik van extra effecten zoals outline of schaduwranden. Verhoog de spatieruimte iets. Dan verhoogt de leesbaarheid op afstand.

Afstand. Let goed op de leesafstand. De afstand en de snelheid waarmee iemand voorbij komt bepaald de hoogte van de tekst om leesbaar te blijven. Basis voorbeeld: Wilt u uw tekst leesbaar hebben op 100 meter afstand? Deel dan de 100 meter door 300 en u komt uit op 33 cm letterhoogte. Bij hoge snelheid adviseren wij u dit vergroten. De formule is: het aantal meters afstand delen door 3 = het aantal cm in letterhoogte.


Nog een paar tips voordat u uw interne bewegwijzeringsborden gaat maken.

Voor een afstand van 4 meter adviseren wij een letterhoogte van 2 cm

Voor een afstand van 2 meter adviseren wij een letterhoogte van 1 cm

Voor een afstand van 20 meter adviseren wij een letterhoogte van 10 cm

Deze afstand wijken af van hetgeen wij vermelden bij een reclamebord. Dit heeft te maken met de afstand en zeker ook dat u hierlangs loop in een ander tempo dan dat u buiten erlangs rijdt. Ook staat op deze verwijsborden vaak minder tekst en leest dus sneller. Een bedrijfsbord laten maken is vaak vooruit denken waar u hem wilt plaatsen.

Bij Namenenzo kunt u uw bewegwijzeringsbord of ander bedrijfsbord laten maken.
 

Gevelborden | Informatiebord | Autoraamstickers | Bedrijfsstickers | Niet parkeren bord | Honden naambordjes | Reclamebord | Verboden bord | Naambadges / zakelijk

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo