• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Informatiebord

Met een informatiebord geeft u informatie aan anderen over zaken zoals: Gegevens over uw bedrijf. Wat zijn uw openingstijden. Waar moet uw relatie zijn (ingang, expeditie, aanmelden, toilet e.d.) en waar melden. En zo nog heel veel meer. De tekst en materiaal zijn afhankelijk of u uw informatieborden buiten of binnen nodig heeft. Wist u dat informatieborden één van de oudste manieren zijn om reclame te maken en tegenwoordig nog steeds populair.

Een informatiebord zorgt voor duidelijkheid en is handig voor klanten en personeel. Wij maken alle informatieborden zelf en gebruiken daarvoor de technieken graveren, beletteren en UV printing. Een informatiebord kopen gaat bij Namenenzo heel gemakkelijk en snel.

Alle informatieborden


Informatiebord kopen

Een informatiebord kopen gaat eigenlijk heel éénvoudig. Maak online een keuze van welk materiaal uw informatiebord gemaakt moet worden. Kies het formaat erbij en start online met het ontwerpen van uw eigen informatiebord. U kunt kiezen uit de vele lettertype's en u kunt ook uw logo uploaden. Bent u tevreden dan kunt u uw informatiebord kopen d.m.v. de bestelling door te zetten. Wij garanderen een hele snelle levertijd!

Informatieborden buiten of binnen gebruiken

Er zijn weinig verschillen tussen informatieborden voor buiten of voor binnen. De borden die wij aanbieden zijn voor buiten en binnen geschikt. Wilt u informatieborden buiten plaatsen, let er dan op dat zij een visitekaartje zijn voor uw bedrijf.

Dibond: Licht materiaal met een harde kern. Zeer geschikt voor bedrijfsnaamborden / panelen, ook voor op de gevel. Beursmateriaal vanwege het lichte gewicht en teven wandbeplating. Dikte Dibond: 3 mm. Bedrukking: UV-Printing Afmetingen: zie producten

Acryl: Transparant acryl. Randen gepolijst. Dikte 5 mm. Omdat de bedrukking wordt aangebracht op de achterzijde van de heldere plaat, ontstaat er een fraaie dieptewerking en krijgt het informatiebord een luxe uitstraling.

Vetro Line: De Vetro Line bestaat uit 2 platen met een afstandshouder (RVS 304) ertussen. In de kustgebieden, waar de lucht meer zout bevat, kunnen deze afstandhouders na verloop van tijd licht oxideren bij buitengebruik. Wilt u een informatiebord bestellen van de Vetro Line dan is de achterste plaat van Dibond en de voorste plaat van Acryl.

Informatiebord buiten kopen

Al onze informatieborden zijn geschikt voor buiten en binnen gebruik. De Vetro Line zijn twee lagen met een afstandshouder en vergt daardoor meer onderhoud. Wilt u een informatiebord kopen voor buitengebruik dan adviseren wij een keuze te maken tussen Dibond en Acrylborden. Enkele voorbeelden voor informatieborden buiten zijn: Bewegwijzeringsborden, eigen terrein borden, parkeerbord, bedrijfsnaambord en expeditie / hier melden borden.


Informatiebord binnen kopen

Wilt u een informatiebord bestellen voor binnengenbruik, dan kunt u kiezen uit alle modellen. Zit uw model er niet bij of wilt u een ander materiaal, neem dan even kontakt met ons op. Enkele voorbeelden van informatieborden zijn: interne wegbewijzering, openingstijden, nummers, interne straatnaambordjes, WC, kantoor, naambordjes en afdelingen.


Informatiebord bestellen

Een informatiebord bestellen kan bij Namenenzo heel gemakkelijk en snel online. Zodra u uw keuze voor materiaal en afmeting hebt gemaakt gaat u naar onze creator. Dit is een online ontwerptool speciaal voor u gemaakt om ervoor te zorgen dat u zelf uw informatiebord kan ontwerpen en een drukproef kan terugkijken. U kan uw logo uploaden en een tekst erbij zetten. Er is een grote keuze uit lettertypen en opmaak hiervan. Heeft u vragen? Bel, mail of chat en wij helpen u graag verder.