• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Hondenpenningen

HONDENPENNING LATEN MAKEN

In ons assortiment vind je allerlei kleuren en maten hondenpenningen. Deze kun je gemakkelijk zelf online ontwerpen via onze creator. Zet minstens de naam van je huisdier en je telefoonnummer erop. Voeg eventueel toe of je hond/kat gechipped is, en overweeg een silhouet of andere afbeelding toe te voegen.

Origineel cadeau Bij ons kan u achteraf betalen Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag op de post!
 1. Hondenpenning bot klein zilver. Formaat 31x21mm.

  Hondenpenning in de vorm van een botje. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zilverkleurige toplaag.

  14,96
 2. Hondenpenning bot groot zilver. Formaat 42x29mm.

  Hondenpenning in de vorm van een bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zilverkleurige toplaag.

  15,96
 3. Hondenpenning bot klein goud. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze goudkleurige hondenpenning in de vorm van een bot is gemaakt van extra gehard aluminium.

  14,96
 4. Hondenpenning bot groot goud. Formaat 42x29mm.

  Prachtige hondenpenning goudkleur in vorm van bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 5. Hondenpenning bot klein rood. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen tekst of afbeelding. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  14,96
 6. Hondenpenning bot groot rood. Formaat 42x29mm.

  Maak een prachtig ontwerp voor op deze hondenpenning in de vorm van een bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
 7. Hondenpenning bot klein blauw. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  14,96
 8. Hondenpenning bot groot blauw. Formaat 42x29mm.

  Ontwerp je eigen hondenpenning eenvoudig en snel bij ons. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  15,96
 9. Hondenpenning bot klein zwart. Formaat 31x21mm.

  Penning in de vorm van een hondenbotje. Snel geleverd, zelf online ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zwarte toplaag.

  14,96
 10. Hondenpenning bot groot zwart. Formaat 42x29mm.

  Hoge kwaliteit en vakkundig geproduceerd. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zwarte toplaag.

  15,96
 11. Hondenpenning Hartje groot zilver. Formaat 38x33mm.

  Hondenpenning in de vorm van een hartje. Zelf online ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. De hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 12. Hondenpenning hartje groot goud. Formaat 38x33mm.

  Mooie gouden hondenpenning in vorm van een hartje. Zelf online te ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 13. Hondenpenning hartje groot rood. Formaat 38x33mm.

  Zelf een hartje in de vorm van een hondenpenning vormgeven en bestellen. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
 14. Hondenpenning hartje groot blauw. Formaat 38x33mm.

  Hondenpenning direct uit fabriek. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  15,96
 15. Hondenpenning hartje groot zwart. Formaat 38x33mm.

  Zwarte hondenpenning in de vorm van een hartje. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 16. Hondenpenning ID label zilver. Formaat 50x30mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 17. Hondenpenning ID label goud. Formaat 50x30mm.

  Ontwerp bij ons je honden ID-tag. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een goudkleurige toplaag.

  15,96
 18. Hondenpenning ID label rood. Formaat 50x30mm.

  ID tag voor jouw hond of kat. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
site.Page

Hondenpenningen

HONDENPENNING LATEN MAKEN

In ons assortiment vind je allerlei kleuren en maten hondenpenningen. Deze kun je gemakkelijk zelf online ontwerpen via onze creator. Zet minstens de naam van je huisdier en je telefoonnummer erop. Voeg eventueel toe of je hond/kat gechipped is, en overweeg een silhouet of andere afbeelding toe te voegen.

Origineel cadeau Bij ons kan u achteraf betalen Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag op de post!

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Hondenpenning met naam

Je trouwe viervoeter is een belangrijk deel van je gezin. Daarom wil je alleen het beste voor hem. Goede verzorging is essentieel, maar denk ook aan een hondenpenning met de naam van je hond.

Als je een naamplaatje voor je hond wilt bestellen, is het handig om er meer over te weten. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar informatie. Hieronder vind je alles wat je moet weten!

 

Hondenpenning aanschaffen: 3 redenen

Een naam penning voor je hond is veel meer dan alleen maar een schattige accessoire. Het is een identificatiemiddel dat van onschatbare waarde kan zijn in noodsituaties. Hier zijn enkele redenen waarom je niet zonder kunt:
 

Verloren huisdieren terugvinden

Stel je voor dat je geliefde hond per ongeluk ontsnapt. Een hondenpenning met jouw contactgegevens kan het verschil maken tussen het snel terugvinden van je huisdier en het verlies ervan. Mensen die je hond vinden, kunnen dankzij de penning gemakkelijk contact met je opnemen.
 

Medische informatie

Sommige honden hebben speciale medische behoeften of allergieën. Een hondenpenning kan deze informatie bevatten, waardoor hulpverleners snel kunnen handelen in geval van nood.
 

Mogelijke wettelijke vereisten

In sommige landen/gebieden zijn hondenpenningen wettelijk verplicht. Het niet dragen van een penning kan leiden tot boetes. Zorg ervoor dat je aan de lokale regelgeving voldoet en je huisdier beschermt met de juiste identificatie.

 

Hondenpenning laten maken

Bij Namenenzo vind je een groot assortiment hondenpenningen van geanodiseerd aluminium. Dit is aluminium met een gekleurde laag eroverheen. In deze gekleurde laag graveren wij met onze laser dan je tekst of afbeelding. Het resultaat is een zilverkleurige tekst en/of afbeelding op een penning met kleur naar keuze. 

Je kunt ook een vorm kiezen, zoals rondjes, hondenbotjes, hartjes en meer. Bekijk bijvoorbeeld eens dit gave gouden botje of leuke blauwe hartje.
 

Kies voor een luxe hondenpenning

Wil je graag een hondenpenning kopen? Kies dan altijd voor een kwalitatieve, luxe penning, zodat het niet zomaar afbreekt en verloren raakt. Zo zorg je ervoor dat je altijd met een gerust hart kan gaan wandelen met je hond. 

 • Een kwalitatief goede tag ziet er bovendien veel mooier uit dan eentje van slechte kwaliteit!

Hoe kies je de perfecte penning voor je hond?

Het kiezen van de juiste hondenpenning kan overweldigend zijn door de vele kleuren en maten. Hier zijn drie tips om je te helpen bij je keuze:
 

1. Let op de grootte van je hond

Kleine honden hebben kleinere penningen nodig, grote rassen vereisen grotere. Zorg ervoor dat de naam penning comfortabel aan de halsband van je hond past.
 

2. Kies uit verschillende leuke vormen en kleuren

Wil je graag een hondenpenning bestellen? Dan moet je eerst nog je favoriete model uitkiezen. En het aanbod is groot! Kies de vorm en kleur naar keuze en begin met personaliseren. 

Je kunt bij ons bijvoorbeeld hondenpenningen kiezen in de vorm van een bot, hartje of cirkel. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij ons kun je dus zeker de perfecte naam tag voor je hond bestellen! 
 

3. Personaliseer de penning

Maak de penning uniek door de naam van je hond en je contactgegevens toe te voegen.

 • Over het algemeen kies je voor een hondenpenning met naam, een hondenpenning met naam en telefoonnummer of eentje met een naam en adres.
 • Je kunt er eventueel ook nog het chipnummer op zetten.
 • Overweeg eventueel een leuke quote, qr-code of een speciale boodschap.

Zo creëer je een echte gepersonaliseerde hondenpenning. 

 

Goedkope hondenpenningen bij Namenenzo.be

Wil je een hondenpenning bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Namenenzo bieden we hoogwaardige penningen tegen betaalbare prijzen. 

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen zijn gaan dezelfde dag de deur uit. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo