• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Hondenpenningen

HONDEN PENNING LATEN MAKEN

In ons assortiment bieden wij allerlei soorten hondenpenningen. Deze kan je zelf online ontwerpen via onze “online creator”. Wij adviseren om minimaal de naam van de hond/kat en je telefoonnummer erin te zetten. Vaak wordt er ook op gezet indien de hond/kat gechipt is. Verder kan er een silhouet van een hond of kat op of een andere afbeelding.

Origineel cadeau Bij ons kan u achteraf betalen Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag op de post!
 1. Hondenpenning bot klein zilver. Formaat 31x21mm.

  Hondenpenning in de vorm van een botje. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zilverkleurige toplaag.

  14,96
 2. Hondenpenning bot groot zilver. Formaat 42x29mm.

  Hondenpenning in de vorm van een bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zilverkleurige toplaag.

  15,96
 3. Hondenpenning bot klein goud. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze goudkleurige hondenpenning in de vorm van een bot is gemaakt van extra gehard aluminium.

  14,96
 4. Hondenpenning bot groot goud. Formaat 42x29mm.

  Prachtige hondenpenning goudkleur in vorm van bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  21,51
 5. Hondenpenning bot klein rood. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen tekst of afbeelding. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  14,96
 6. Hondenpenning bot groot rood. Formaat 42x29mm.

  Maak een prachtig ontwerp voor op deze hondenpenning in de vorm van een bot. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
 7. Hondenpenning bot klein blauw. Formaat 31x21mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  14,96
 8. Hondenpenning bot groot blauw. Formaat 42x29mm.

  Ontwerp je eigen hondenpenning eenvoudig en snel bij ons. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  15,96
 9. Hondenpenning bot klein zwart. Formaat 31x21mm.

  Penning in de vorm van een hondenbotje. Snel geleverd, zelf online ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zwarte toplaag.

  14,96
 10. Hondenpenning bot groot zwart. Formaat 42x29mm.

  Hoge kwaliteit en vakkundig geproduceerd. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een zwarte toplaag.

  15,96
 11. Hondenpenning Hartje groot zilver. Formaat 38x33mm.

  Hondenpenning in de vorm van een hartje. Zelf online ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. De hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 12. Hondenpenning hartje groot goud. Formaat 38x33mm.

  Mooie gouden hondenpenning in vorm van een hartje. Zelf online te ontwerpen. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 13. Hondenpenning hartje groot rood. Formaat 38x33mm.

  Zelf een hartje in de vorm van een hondenpenning vormgeven en bestellen. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
 14. Hondenpenning hartje groot blauw. Formaat 38x33mm.

  Hondenpenning direct uit fabriek. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een blauwe toplaag.

  15,96
 15. Hondenpenning hartje groot zwart. Formaat 38x33mm.

  Zwarte hondenpenning in de vorm van een hartje. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 16. Hondenpenning ID label zilver. Formaat 50x30mm.

  Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium.

  15,96
 17. Hondenpenning ID label goud. Formaat 50x30mm.

  Ontwerp bij ons je honden ID-tag. Enkelzijdig gegraveerd. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een goudkleurige toplaag.

  15,96
 18. Hondenpenning ID label rood. Formaat 50x30mm.

  ID tag voor jouw hond of kat. Enkelzijdig gegraveerd. Ontwerp online je eigen gravure. Deze hondenpenning is gemaakt van extra gehard aluminium met een rode toplaag.

  15,96
site.Page

Hondenpenningen

HONDEN PENNING LATEN MAKEN

In ons assortiment bieden wij allerlei soorten hondenpenningen. Deze kan je zelf online ontwerpen via onze “online creator”. Wij adviseren om minimaal de naam van de hond/kat en je telefoonnummer erin te zetten. Vaak wordt er ook op gezet indien de hond/kat gechipt is. Verder kan er een silhouet van een hond of kat op of een andere afbeelding.

Origineel cadeau Bij ons kan u achteraf betalen Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag op de post!

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Hondenpenning graveren

Je kan een tevens keuze maken uit twee soorten materiaal.

 1. Wij hebben een groot assortiment penningen van geanodiseerd aluminium. Dit is aluminium met een gekleurde laag eroverheen. In deze gekleurde laag graveren wij met onze laser dan uw tekst of afbeelding. Het resultaat is dan een zilverkleurige tekst en afbeelding op een penning met kleur naar keuze. Ook kan je voor een vorm kiezen. Wij hebben rechthoeken, rondjes, hondenbotjes, hartjes en nog veel meer.
 2. Ook krijgen wij binnenkort in ons assortiment witte penningen die we in kleur (ja, zelf in full color) kunnen bedrukken met een mooie foto of tekst naar keuze.

In beide gevallen staat de tekst en afbeelding er haarscherp op en heb je gekozen voor een uitstekende kwaliteit hondenpenning. Uiteraard kan de afbeelding niet mooier worden dan hetgeen je upload. Let er daarom goed op dat je een duidelijke foto of afbeelding upload. Een foto kan overigens alleen op de witte penningen die wij bedrukken.

 

Hondenpenning bestellen

Je huisdier verdiend een mooi en duidelijk label. Deze hondenpenning of penning voor de kat kan van levensbelang zijn. Wordt je hond of kat vermist dan is de kans heel groot dat hij wordt teruggebracht door iemand die hem vindt. Dit kan dankzij een hondenpenning of kattenpenning waar een adres  en telefoonnummer op staat. Ook kan je erop zetten als je hond medicijnen nodig heeft of zijn gezondheidsklachten. Dit kan het thuisbrengen van je huisdier versnellen of zelfs zijn leven redden.

Een hondenpenning is niet verplicht doch wel aan te raden om bovenstaande redenen. In veel landen om ons heen is een hondenpenning wel verplicht. Het meest veilige is uw hond een penning te geven en te laten chippen bij de dierenarts.

 

Hondenpenning

Je trouwe viervoeter is een belangrijk lid van je gezin. Daarom wil je ook enkel het beste voor hem. Een goede verzorging is daarbij erg belangrijk, maar vergeet ook zeker niet te denken aan een hondenpenning. Hiermee voorkom je heel wat problemen! Wil je ook graag ook een hondenpenning bestellen? Dan helpt het om eerst meer over de hondenpenning te weten te komen. Zo is het makkelijker om te kiezen. Gelukkig hoe je niet ver te zoeken naar info, hieronder ontdek je alles wat je moet weten! 

 

Wat is een hondenpenning met naam en waarom is het zo nuttig?

Als je de trotse eigenaar bent van een hondje zal je waarschijnlijk weleens gehoord hebben over een hondenpenning, maar waarom is het precies zo nuttig? 

Vaak wordt gedacht dat een hondenpenning met naam enkel gebruikt wordt om de hond een fraai sieraad te geven. Maar het is zoveel meer dan dat! Je kan natuurlijk wel een hondenpenning maken alleen om je hond er stijlvol te laten uitzien, maar eigenlijk is dat niet de bedoeling. Het doel van een hondenpenning is namelijk om te voorkomen dat je harig vriendje verloren loopt. Je kan dan de hondenpenning met naam en telefoonnummer laten bedrukken, waardoor je beestje steeds bij je wordt teruggebracht als hij wegloopt. We moeten je niet vertellen hoe belangrijk dit is! 

Een hondenpenning met naam is echter niet de enige mogelijkheid. Je kan ook een hondenpenning met foto laten maken of eentje met een leuk tekstje. Wel is het aangeraden om altijd de hondenpenning met naam en telefoonnummer te laten bedrukken, omdat een hondenpenning met naam of tekst alleen niet voldoende is. Tenminste toch niet als je wilt dat je vierpotige vriendje veilig blijft.

 

Kies voor een luxe hondenpenning

Wil je graag een hondenpenning kopen? Let dan op. Kies altijd voor een kwalitatief goede hondenpenning, zodat het niet zomaar verloren raakt. Bij slechte kwaliteit kan het namelijk afbreken, waardoor je in de problemen komt. Dit kom je nooit tegen bij een luxe hondenpenning uit ons assortiment. Koop dus een luxe hondenpenning en zorg ervoor dat je altijd met een gerust hart kan gaan wandelen met je hond. Als je beestje dan toch wegloopt, wordt hij dankzij de luxe hondenpenning meteen naar jou teruggebracht.

Een kwalitatief goede hondenpenning ziet er bovendien veel mooier uit dan eentje van slechte kwaliteit. Als je dus echt geen risico wilt nemen, kan je het best in onze webshop kijken voor een luxe hondenpenning! Je kan daarna de hondenpenning van naam voorzien of een hondenpenning met naam en telefoonnummer ontwerpen.

 

Hondenpenningen met rvs look

Voor een luxe hondenpenning ben je bij Namenenzo op de juiste plek. In ons assortiment vind je namelijk een hondenpenning met rvs look. Dit materiaal heeft als groot voordeel dat het niet veel kost, maar toch duurzaam is. 

Een hondenpenning met rvs look is dus een goede keuze. Vooral als je wilt genieten van een goedkope hondenpenning met uitstekende kwaliteit. Doordat je daarna kan de hondenpenning maken met een eigen tekst of afbeelding, krijgt het een nog fraaiere look. 

 

Kies uit verschillende leuke vormen en kleuren

Wil je graag een hondenpenning bestellen? Dan moet je eerst nog je favoriete model uitkiezen. En het aanbod is groot! Een hondenpenning met rvs look vind je in ons assortiment namelijk met diverse vormen. Dat is leuk, want zo vind je zeker een goede hondenpenning voor je trouwe viervoeter!

Je kan zo bijvoorbeeld een hondenpenning bestellen in de vorm van een bot. Dit is erg populair! Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals een hondenpenning in de vorm van een hartje of een hondenpenning met rvs look in de vorm van een cirkel. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij ons kan je dus zeker de perfecte hondenpenning bestellen! 

 

Zelf een hondenpenning maken

Een hondenpenning laten maken in onze webshop is erg makkelijk. Je hoeft je daar dus zeker geen zorgen over te maken. Je kan gewoon een hondenpenning laten maken door je vorm naar keuze te selecteren en het vervolgens te personaliseren. 

Een hondenpenning maken doe je bovendien volledig naar eigen wens. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hondenpenning met telefoonnummer, maar een hondenpenning naam of een hondenpenning met naam én telefoonnummer kan natuurlijk ook. Ook afbeeldingen kan je toevoegen als je dat wenst. Nadat je de hondenpenning gemaakt hebt, kan je bovendien de hondenpenning bestellen op een uiterst eenvoudige manier. 

 

Goedkope hondenpenning bij Namenenzo

Wil je graag een hondenpenning kopen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Een hondenpenning kopen bij Namenenzo bespaart je namelijk heel wat geld, want een goede hondenpenning is bij ons erg goedkoop. Dat is heel bewust. Wij streven er namelijk naar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs!

 

Penning hond

Koop je bij ons een penning voor je hond dan is de prijs incl. verzendkosten. Eigenlijk berekenen wij deze verzendkosten niet. De levertijd is meestal 1 werkdag. Bestellingen van hondenpenningen op maandag t/m vrijdag die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn gaan dezelfde dag de deur uit. Wij verzenden via Bpost maar je honden penning ophalen in Eindhoven kan ook.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo