• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Hier waak ik bord

Hier waak ik bordje maken

Zoek je een mooi pas op ik waak hier bord? Dan zit je bij Namenezo.be goed! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan waakborden voor honden. Of je nu op zoek bent naar een serieus waarschuwingsbord of een bord met een grappige twist, wij hebben het perfecte waakbord voor jou.

We garanderen niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook vele jaren plezier met het voor jou op maat gemaakte waakbordje.

 • Ontwerp online je eigen waarschuwingsbord.
 • Levertijd 1 à 2 dagen.
 • Inclusief bevestigingssetje.
   

Bekijk al onze bordjes

Hier waak ik bord

Veiligheid voorop met onze honden waakborden

Een waarschuwingsbord voor een hond is essentieel voor de veiligheid van zowel je bezoekers als je hond. Of je nu een bordje ‘pas op voor de hond’ zoekt voor bij de voordeur of een groot bord voor aan de poort, onze collectie heeft het allemaal. Deze borden zijn duidelijk leesbaar en geven een krachtige waarschuwing af, zodat iedereen weet dat ze voorzichtig moeten zijn.

 

Waakborden hond laten maken bij Namenenzo

Bij ons kun je zelf je eigen ik waak hier bord maken:

 1. Allereerst maak je een keuze uit de diverse materialen en vormen, waaronder RVS, beton, leisteen of steigerhout.
 2. Als je het juiste materiaal en de vorm hebt gekozen ga je naar onze online ontwerper.
 3. Voeg een tekst naar keuze toe en kies een afbeelding van een hond om het hier waak ik bord helemaal af te maken.
 4. Controleer en plaats je bestelling.
   

Diverse mogelijkheden

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor ‘hier waak ik’ bordjes die een krachtige boodschap afgeven aan iedereen die je terrein betreedt. Voor degenen die een humoristische benadering waarderen, kun je grappige hier waak ik bordjes maken. Deze zullen een glimlach op het gezicht van je bezoekers te toveren terwijl ze zich bewust zijn van jouw viervoeter.

Speciaal ontworpen voor jouw hond

Onze waakborden hond zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat je altijd het perfecte bord voor jouw situatie kunt vinden. Voor eigenaren van specifieke hondenrassen kun je dit ras ook benoemen, zoals met een ‘hier waak ik - Mechelse Herder’ bord. Een bord dat speciaal ontworpen is voor de waakzame Mechelse Herder en geeft een duidelijke waarschuwing af aan iedereen die jouw terrein betreedt.

 

Hier waak ik bordjes bestellen bij Namenenzo.be

Bij Namenenzo.be vind je alle soorten waakborden voor honden die je nodig hebt om jouw huis en terrein te beschermen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, weerbestendig en ontworpen om lang mee te gaan. 

Bezoek onze website en ontdek het uitgebreide assortiment vandaag nog. Met een waakbord van Namenenzo weet iedereen dat jouw hond de wacht houdt!

Als je voor 15.00 uur online besteld, dan versturen wij nog dezelfde dag de bestelling op.