• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Container sticker

Wilt u afvalcontainer stickers kopen? Dan is het handig om eerst de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Zo maakt u zeker de juiste keuze. Hieronder komt u alvast alles te weten over container stickers!

Ontwerp je eigen containerstickers Bij ons kan u achteraf betalen Zeer snelle levertijd
 1. Klikosticker cijfer 0, 20cm hoog, Wit/Zwart

  Containersticker cijfer 0 met een hoogte van 20cm. Kleuren: zwart en wit.

  18,95
 2. Klikosticker cijfer 0, 35cm hoog, Wit/Zwart

  Containersticker cijfer 0 met een hoogte van 35cm. Kleuren: zwart en wit.

  22,95
 3. Klikosticker cijfer 1, 20cm hoog Wit/Zwart

  Containersticker cijfer 1 met een hoogte van 20cm. Kleuren: zwart en wit.

  18,95
 4. Klikosticker Cijfer 1, 35cm hoog, Wit/Zwart

  Containersticker cijfer 1 met een hoogte van 35cm. Kleuren: zwart en wit.

  22,95
 5. Klikosticker cijfer 2, 20cm hoog, Wit/Zwart

  Containersticker cijfer 2 met een hoogte van 20cm. Kleuren: zwart en wit.

  18,95
 6. Klikosticker Cijfer 2, 35cm hoog, Wit/Zwart

  Containersticker cijfer 2 met een hoogte van 35cm. Kleuren: zwart en wit.

  22,95
site.Page

Container sticker

Wilt u afvalcontainer stickers kopen? Dan is het handig om eerst de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Zo maakt u zeker de juiste keuze. Hieronder komt u alvast alles te weten over container stickers!

Ontwerp je eigen containerstickers Bij ons kan u achteraf betalen Zeer snelle levertijd

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

STICKERS VOOR CONTAINERS: ZOVEEL VOORDELEN

Een sticker om op de afvalcontainer te kleven, is ideaal als je je lelijke container beu gezien bent. Met een fraaie afvalcontainer sticker fleur je hem helemaal op. En dat is belangrijker dan je denkt, want een lelijke container doet de uitstraling van je huis geen goed.

Maar een container sticker is ook gewoon heel erg handig. Je kan er je container mee van huisnummer voorzien. Dat is vooral erg nuttig wanneer je je container op een gemeenschappelijke plaats moet zetten om te legen. Door er je gegevens op te plaatsen, vind je hem altijd snel terug. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken!
 

Afvalcontainerstickers in alle kleuren en ontwerpen

Wil je stickers voor de afvalcontainer kopen? Dan is er goed nieuws, want je kan je vuilcontainer stickers helemaal zelf ontwerpen. En het is totaal niet moeilijk! De mogelijkheden zijn eindeloos, want je kan de stickers voor de afvalcontainer ontwerpen in alle kleuren en met alle afbeeldingen. Geen nood als je totaal geen inspiratie hebt. Hieronder vind je namelijk enkele leuke container sticker ideetjes!
 

Container sticker met landschappen

Een containersticker met een fraai landschap op is zeker geen slecht idee. Hierdoor valt hij buiten minder op. Als je graag stickers voor containers met een landschap op wilt kopen, is er uiteraard nog steeds heel veel keuze. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor stickers voor containers met een mooie winterlandschap op of stickers voor containers met een afbeelding van een exotisch strand. Een vuilcontainer sticker met bloemen of planten op is uiteraard ook een mogelijkheid.
 

Container sticker met dieren

Wil je liever geen landschap? Dan kan je ook kiezen voor een containersticker met beestjes op. Wat denk je van een schattig poesje of een stoere hond? Het kan allemaal! Ook een afvalcontainer sticker met je eigen huisdier op is mogelijk!
 

Grappige container sticker

Grappige stickers voor de afvalcontainer zijn een fantastische keuze. Ze laten je telkens lachen als je de container ziet. En niet alleen jou, maar ook de andere voorbijgangers. Niets zo heerlijk als anderen laten lachen!

CONTAINER STICKER MET HUISNUMMER

Een container sticker met huisnummer is superhandig. Hierdoor verlies je je container nooit meer. Maar het is niet omdat je voor een container sticker met huisnummer kiest, dat je er geen fraaie afbeelding meer kan bijzetten. Dit is eigenlijk een extra optie. Kies in dit geval dus gerust ook voor een mooie sticker om op de afvalcontainer te kleven!

 

Zelf een containersticker maken

Je vuilcontainer stickers kan je bij Namenenzo volledig zelf ontwerpen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos! En je hoeft je helemaal geen zorgen te maken, want het is totaal niet moeilijk. Achterna kan je ook eenvoudig de stickers op je vuilcontainer kleven. Het is kinderspel! Wil je na enige tijd een andere sticker op de vuilniscontainer kleven? Dan kan je het ook eenvoudig weer veranderen. Zo zie je maar dat vuilniscontainerstickers altijd een goed idee zijn!

 

Stickers vuilcontainer kopen bij Namenenzo

Wil je een sticker om op de afvalcontainer te kleven kopen? Dan kan dat bij Namenenzo.! Bij ons vind je zelfs goedkope stickers om op je vuilcontainer te kleven. Ideaal, want zo spaar je heel wat geld uit! Bovendien vind je in ons assortiment ook leuke naambordjes en andere fraaie decoratieartikelen. Door alles op één plek te kopen maak je het jezelf nog goedkoper én makkelijker.

Twijfel dus niet langer, bekijk ons gevarieerd aanbod en maak een mooie sticker voor je vuilniscontainer. Kleef nadien de sticker op de vuilcontainer en je raakt hem nooit meer kwijt!
 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo