• Verzendkosten U betaalt bij ons  géén verzendkosten
  • Whatsapp Op werkdagen bereikbaar via de  Whatsapp
  • Achteraf betalenBij ons kan u  achteraf betalen

Een deursticker met naam: wat zijn de pluspunten en mogelijkheden?

Het traditionele naambordje bij Belgische voordeuren heeft sinds enkele jaren een behoorlijke concurrentie gekregen van een ander, meer dan interessant alternatief. In plaats van naambordjes náást de voordeur, wordt steeds vaker gekozen voor het aanbrengen van een deursticker met naam.

Een deursticker naam heeft, in vergelijking met andere manieren van naamsvermelding op woningen, een aantal mooie pluspunten te bieden. Maar waarin zit precies de meerwaarde van een deursticker met de naam van de bewoners? En welke mogelijkheden zijn er als u als woningeigenaar of huurder naar een leuk ontworpen deursticker naam op zoek bent?


Een originele naam aankondiging

Het aanbrengen van een deursticker en naamaankondiging van uzelf en/of uw partner, en/of een deursticker met naam van uw kind, heeft meerdere pluspunten. De prachtige stijl en uitstraling van dit soort 'naambordjes' is uniek. Een deursticker naam kan u namelijk via onze online tool helemaal zelf ontwerpen en vormgeving. U kiest zelf het formaat, het lettertype en de stijl van de deursticker uit en kunt uw eigen tekst invoeren. Zo simpel werkt het als u een deursticker zoekt.

deursticker-met-naam

Een tweede voordeel van deurstickers laten maken is dat u ze ook kunt gebruiken voor de slaapkamer van een of meer van uw kinderen. Ontwerp via onze site een deursticker met naam van uw kind en verras hem, haar of ze met dit leuke presentje. Interessant aan onze deurstickers met naam en huisnummer erop, is de scherpe prijs. Onze gepersonaliseerde deurstickers zijn al verkrijgbaar vanaf 9,95 euro, inclusief de verzendkosten.


Mogelijkheden als u op zoek bent naar deurstickers

Qua stijlen en formaten deurstickers valt er in onze webwinkel voldoende te kiezen. Zo kan u gaan voor een liggende of staande deursticker in het kleinste formaat, namelijk 15 x 20 cm. Maar ook grotere formaten - zoals 23 x 30 cm, 31 x 40 of 40 x 50 cm - behoren tot de mogelijkheden die wij te bieden hebben.


Bijzondere teksten

Ook is het mogelijk om bepaalde teksten op het glas, hout, kunststof of aluminium van jouw voordeur te laten aanbrengen. Denk hierbij aan teksten die deurverkopers inlichten dat u niet van verkoop aan de deur bent gediend. Of de aankondiging van de geboorte van jullie jongste telg. Laat u verrassen door alle opties en leef u creatief uit! Onze deurstickers zijn van prima kwaliteit en scherp geprijsd, dus daarvoor hoeft u het in elk geval niet te laten!