• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Deurstickers met naam

Een deursticker met naam: wat zijn de pluspunten en mogelijkheden?

Het traditionele naambordje bij Nederlandse voordeuren heeft sinds enkele jaren een behoorlijke concurrentie gekregen van een ander, meer dan interessant alternatief. In plaats van naambordjes náást de voordeur, wordt steeds vaker gekozen voor het aanbrengen van een deursticker met naam.

Een deursticker naam heeft, in vergelijking met andere manieren van naamsvermelding op woningen, een aantal mooie pluspunten te bieden. Maar waarin zit precies de meerwaarde van een deursticker met de naam van de bewoners? En welke mogelijkheden zijn er als je als woningeigenaar of huurder naar een leuk ontworpen deursticker naam op zoek bent?

  • Ontwerp online uw eigen deursticker
  • Bepaal en formaat en de kleur
  • Levertijd 1 à 2 dagen
  • Geen verzendkosten
Deurstickers met naam

Een originele naam aankondiging

Het aanbrengen van een deursticker en naamaankondiging van jezelf en/of je partner, en/of een deursticker met naam van je kind, heeft meerdere pluspunten. De prachtige stijl en uitstraling van dit soort 'naambordjes' is uniek. Een deursticker naam kun je namelijk via onze online tool helemaal zelf ontwerpen en vormgeving. Je kiest zelf het formaat, het lettertype en de stijl van de deursticker uit en kunt je eigen tekst invoeren. Zo simpel werkt het als je een deursticker zoekt.

Een tweede voordeel van deurstickers laten maken is dat je ze ook kunt gebruiken voor de slaapkamer van een of meer van je kinderen. Ontwerp via onze site een deursticker met naam van je kind en verras hem, haar of ze met dit leuke presentje. Interessant aan onze deurstickers met naam en huisnummer erop, is de scherpe prijs. Onze gepersonaliseerde deurstickers zijn al verkrijgbaar vanaf 9,95 euro, inclusief de verzendkosten.

Mogelijkheden als je op zoek bent naar deurstickers

Qua stijlen en formaten deurstickers valt er in onze webwinkel voldoende te kiezen. Zo kun je gaan voor een liggende of staande deursticker in het kleinste formaat, namelijk 15 x 20 cm. Maar ook grotere formaten - zoals 23 x 30 cm, 31 x 40 of 40 x 50 cm - behoren tot de mogelijkheden die wij te bieden hebben.
 

Bijzondere teksten

Ook is het mogelijk om bepaalde teksten op het glas, hout, kunststof of aluminium van jouw voordeur te laten aanbrengen. Denk hierbij aan teksten die deurverkopers inlichten dat je niet van verkoop aan de deur bent gediend. Of de aankondiging van de geboorte van jullie jongste telg. Laat je verrassen door alle opties en leef je creatief uit! Onze deurstickers zijn van prima kwaliteit en scherp geprijsd, dus daarvoor hoef je het in elk geval niet te laten!