• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Tuinposter

FOTO OP TUINPOSTER

Schitterende tuinposters! Upload een eigen foto en wij maken uw tuinposter. Dat kan een familiefoto, een vakantiefoto of een free stock foto zijn. Wij maken de mooiste tuinposters met mooie intense kleuren geschikt voor buiten maar uiteraard ook voor binnen in huis of op het balkon, op de waranda of onder een overkapping. Maak met een tuinposter nog meer sfeer in uw tuin.

Ontwerp je eigen tuinposter Tuinposter ook als windscherm Bij ons kan u achteraf betalen
 1. Tuinposter met eigen foto 40x40cm
  Tuinposter met eigen foto 40x40cm

  Tuinposter zelf ontwerpen met een eigen foto. Dit kan een zelfgemaakte foto of een free stock foto zijn.

  28,96
 2. Tuinposter met eigen foto 40x50cm
  Tuinposter met eigen foto 40x50cm

  Hoogwaardige kwaliteit tuinposter, zelf te ontwerpen. Upload een foto of andere afbeelding en bestel.

  30,50
 3. Tuinposter met eigen foto 50x40cm
  Tuinposter met eigen foto 50x40cm

  Tuinposter van klein formaat. Ontwerp zelf een tuinposter met behulp van een mooie foto of een tekst. Een logo of andere afbeelding kan ook.

  30,50
 4. Tuinposter met eigen foto 40x60cm
  Tuinposter met eigen foto 40x60cm

  Hoge kwaliteit tuinposter - levertijd maar 1 tot 2 werkdagen.

  31,51
 5. Tuinposter met eigen foto 60x40cm
  Tuinposter met eigen foto 60x40cm

  Tuinposter met eigen ontwerp. Leuk voor in de tuin of op het balkon. Tevens te gebruiken als windscherm met bedrukking. Upload een eigen foto of afbeelding, zet er een tekst bij en bestel!

  31,51
 6. Tuinposter met eigen foto 60x60cm
  Tuinposter met eigen foto 60x60cm

  Vierkante tuinposter met of zonder ringen voor tuin of balkon. Kan ook tussen steigerpijpen.

  32,50
 7. Tuinposter met eigen foto 90x60cm
  Tuinposter met eigen foto 90x60cm

  Tuinposter met een eigen ontwerp. Tekst of foto geen probleem. Met of zonder ringen.

  36,95
 8. Tuinposter met eigen foto 60x90cm

  Een prachtige rechthoekige tuinposter voor het opfleuren van de tuin met een mooie foto. 

  36,95
 9. Tuinposter met eigen foto 70x100cm
  Tuinposter met eigen foto 70x100cm

  Bestel bij ons eenvoudig je eigen tuinposter.

  38,95
 10. Tuinposter met eigen foto 100x70cm
  Tuinposter met eigen foto 100x70cm

  Grote liggende tuinposter voor op de schutting of die lelijke muur waar je iets moois voor wilt hangen. 

  38,95
 11. Tuinposter met eigen foto 80x80cm
  Tuinposter met eigen foto 80x80cm

  Vierkante tuinposter van PVC, groot formaat (80 x 80 cm). Upload eenvoudig een foto die zelfgemaakt is of een free stock foto.

  37,51
 12. Tuinposter met eigen foto 100x100cm
  Tuinposter met eigen foto 100x100cm

  Tuinposter met eigen afbeelding. Materiaal PVC en geprint. Met of zonder ringen.

  31,96
 13. Tuinposter met eigen foto 90x120cm
  Tuinposter met eigen foto 90x120cm

  Ontwerp nu zelf een tuinposter met een eigen foto of wat tekst erbij.

  44,50
 14. Tuinposter met eigen foto 120x90cm

  Rechthoekige tuinposter met een eigen foto, tekst of een combinatie hiervan. Maak online zelf een ontwerp.

  44,50
 15. Tuinposter met eigen foto 100x200cm
  Tuinposter met eigen foto 100x200cm

  Tuinposter van 1 bij 2 meter. Upload een zelfgemaakte foto of zoek een free stock foto online en bestel.

  55,95
 16. Tuinposter met eigen foto 200x100c
  Tuinposter met eigen foto 200x100cm

  Ontwerp hier zelf een mooie tuinposter voor in de tuin of op het balkon. Ook geschikt als windscherm.

  55,95
 17. Tuinposter met eigen foto 120x120cm
  Tuinposter met eigen foto 120x120cm

  Op deze grote vierkante tuinposter kan één foto geprint worden of een collage van foto's. Maak een collage en upload dit als één foto. 

  43,96

Tuinposter

FOTO OP TUINPOSTER

Schitterende tuinposters! Upload een eigen foto en wij maken uw tuinposter. Dat kan een familiefoto, een vakantiefoto of een free stock foto zijn. Wij maken de mooiste tuinposters met mooie intense kleuren geschikt voor buiten maar uiteraard ook voor binnen in huis of op het balkon, op de waranda of onder een overkapping. Maak met een tuinposter nog meer sfeer in uw tuin.

Ontwerp je eigen tuinposter Tuinposter ook als windscherm Bij ons kan u achteraf betalen

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

Tuinposters

Bij Namenenzo kunt u de mooiste tuinposters maken. Uiteraard is een poster van uw gezin of van de (klein)kinderen leuk maar denk ook eens aan tuinposters met een vergezicht of simuleer een doorkijk die er helemaal niet is. Kies het formaat van een tuinposter uit en klik op “personaliseer”. 

Maak vervolgens een keuze voor een afwerking van de tuinposter en klik wederom op “personaliseer”. Vervolgens kan u uw eigen PVC poster voor binnen of buiten vormgeven. U kunt gebruik maken van onze afbeeldingen of zelf een mooie foto uploaden. Wij kunnen ook op uw tuinposter tekst maken. Een mooi gedicht of enkele woorden maken het vaak heel persoonlijk. Laat hier uw foto op tuinposter maken.

Let op!
Let goed op de scherpte van de foto aangezien deze erg vergroot moet worden. Voor een mooi resultaat is een hoge resolutie noodzakelijk.
 

Tuinposter op maat

Wij bieden een ruime keuze aan formaten aan, echter kunnen wij ook een foto op tuinposter op maat maken. Vooral voor andere toepassingen zoals festivals, beurzen e.d. wordt vaak een tuinposter op maat gemaakt

Onze goedkope tuinposters zijn ondanks de prijs van een zeer hoge kwaliteit en worden door ons gedrukt op PVC doek.

 • Dikte: 0,43 mm dik
 • Gewicht: 510 g/m2
 • Zacht en flexibel
 • Hoge trekkracht en krasvast
 • Mooie intense kleuren
 • Ca. 5 jaar UV bescherming
 • Voor binnen en buiten gebruik
 • Weersbestendig en afwasbaar
 • Enigszins lichtdoorlatend maar niet zichtdoorlatend
 • Gemakkelijk op te hangen
 • Achterzijde mat wit
 • Brandvertragend met B1 certificaat

B1 geeft aan dat het om moeilijk ontvlambare (brandvertragende) materialen gaat. Het materiaal voldoet aan de DIN 4102 norm. Op beurzen, festivals, markten, in stadions e.d. moeten spandoeken vaak voorzien zijn van een B1 certificaat. Daar voldoen onze spandoeken / tuinposters aan. Voor deze toepassingen is vaak een tuinposter op maat nodig. Een grote tuinposter met ringen, een foto erop en wat tekst, kortom een reclame tuinposter maken wij uiteraard ook. Vraag om een prijsopgave via de mail.


Windschermen

Heeft u een zithoekje in de tuin waar nou net de wind op staat? Los het op met een foto tuinposter op maat en maak daar een windscherm van. Upload een mooie sfeer foto en wij maken uw windscherm c.q. tuinposter eigen foto. Een originele manier om een tuinposter voor in de tuin of afscherming te maken. Hetzelfde geld natuurlijk ook voor het strand. 

Gaat u lekker een dagje erop uit maar wilt u, in stijl, uit de wind zonnen laat dan een mooi windscherm maken van bedrukt PVC. Houd de wind tegen, laat wel licht door maar is niet doorschijnend. Onze goedkope tuinposters op maat zijn eenzijdig bedrukt. Wilt u een dubbelzijdige afscherming hebben, bestel dan 2 zeilen / windschermen en bind deze tegen elkaar d.m.v. de metalen ogen. Deze windschermen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.


Windscherm balkon

Waait het ook zo op uw balkon? Voelt u zich niet vrij omdat mensen naar boven op uw balkon kunnen kijken? Of heeft u geen schaduw op uw balkon? Heeft u misschien een lelijke muur of kan de buurvrouw bij u naar binnenkijken terwijl u dat niet wilt? Allemaal goede redenen om een balkonposter of een tuinposter eigen foto aan te schaffen.

Stel de maat vast, upload een mooie foto en bestel de mooiste oplossing voor uw probleem. U kunt de windscherm balkon bevestigen met de ogen die erin zitten of vlecht hem door het balkonhek.


Windscherm tuin

Een lelijke schutting in uw tuin of een afrastering die u niet wilt zien? Geen probleem. Bestel een tuinposter voor in de tuin met een afbeelding die u zelf bepaald. Verander die lelijke schutting in een mooi uitzicht. Een weiland, een foto, een heideveld, een vergezicht of misschien wel een vakantiefoto. In een handomdraai verander u uw tuin in een oase van geluk. Hetzelfde geld natuurlijk voor een lelijke muur waardoor de vochtplekken naar buiten komen of waarvan de stenen gewoon niet mooi zijn. Ook hier kunt u een tuinposter tegenaan bevestigen waardoor u weer volop kan genieten van de tuin en u niets steeds zich hoeft te ergeren over die lelijke plekken.

Tuinposters zijn niet echt duur waardoor u er ook voor kunt kiezen om met de seizoenen mee te gaan. In de winter een sneeuw landschap, in het voorjaar bloemen en vogels, de zomer een zonnige print en in de herfst iets met vallende bladeren en herfstkleuren. Zo bent u altijd in de juiste sfeer met deze mooie tuinposters.


Windscherm overkapping

Ook een overkapping in de tuin kan een winderige plek zijn. Maak een mooi ontwerp en bestel dan een tuinposter op het juiste formaat en maak een mooie windscherm overkapping. De juiste maat staat hier wellicht niet bij maar stuur ons dan een e-mail. Wij kunnen er ook ogen met ringen in maken zodat de windscherm overkapping goed vastgezet, maar ook weer gemakkelijk weggehaald kan worden.


Terras windscherm

Voor een terras windscherm geld eigenlijk hetzelfde als een windscherm tuin. Zoek een mooie afbeelding voor op uw terras windscherm en meet het formaat dat nodig is op. Stuur ons dan een mail met alle gegevens en vraag een offerte aan. Laat ook even weten of dit met of zonder bevestigingsringen moet. Wij sturen u dan z.s.m. een offerte voor uw terras windscherm.


TUINPOSTERSHOP

Alles kan met een tuinposter. Creëer uw eigen wereld en geniet van uw omgeving. Voel u thuis, op vakantie of in een andere omgeving door uw tuinposter voor in de tuin. Simuleer een doorkijk die er niet is, verberg een lelijke muur, creëer een vergezicht of maak een vensterraam met doorkijk op een muur zodat het lijkt of u naar binnen of buiten kijkt. Voorzie uw tuinposter van een mooie tekst. Er zijn geen grenzen. The sky is the limit. Kijk in onze tuinpostershop hierboven voor alle formaten.

 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo