• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Balkon poster

Balkon poster laten maken

Hoe fijn is het om met een hapje en een drankje op je balkon te genieten van het uitzicht en je eigen unieke balkonposter met foto? Bij ons kan je met het gratis online ontwerpprogramma een mooie, lieve, grappige of romantische tuinposter met foto laten maken. Het enige wat jij hoeft te doen is een formaat te kiezen, een foto of afbeelding te downloaden en eventueel tekst toe te voegen. Ben je klaar, dan stuur je de bestelling naar ons toe en gaan wij er direct mee aan de slag. Zo gemakkelijk is het. Een standaard balkon poster kopen kan uiteraard ook bij ons.

  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Snelle levertijd. Meestal 1 à 2 werkdagen
  • Geen verzendkosten

Alle andere tuin-en balkon posters

Balkon poster

Een balkon poster voor tuin, balkon, dakterras, schutting of garagemuur

Maar liefst 70% van alle inwoners van Nederland heeft een tuin en ongeveer 25% is in het gelukkige bezit van een balkon. Nu ook in onze contreien het weer steeds beter wordt, zitten mensen steeds vaker buiten. Een mooi ingerichte tuin of balkon fleurt helemaal op met een mooie balkon poster of een bedrukt windscherm. Met een tuinposter met foto creëer je jouw eigen stijl in de tuin of op het dakterras. Je kan zo'n balkonposter met foto ook in het zicht hangen aan de schutting, of tegen de muur van je garage of een overkapping. De PVC posters zijn bestand tegen weersinvloeden, maar je kan zo'n balkon poster natuurlijk ook in je woning, garage of kantoor hangen. Is het doek vuil geworden, dan maak je hem met een zachte vochtige doek snel weer schoon.

Balkon poster kant en klaar of gepersonaliseerd

Heb je niet voldoende inspiratie of bezit je geen foto die mooi genoeg is om buiten op te hangen, dan kan je altijd nog kiezen uit ons ruime assortiment met kant en klare balkon posters in verschillende categorieën. De balkon posters zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten. Daarnaast kan je kiezen voor vierkant, rechthoekig, staand of liggend. De tuinposters worden geleverd zonder ophangbevestiging, maar voor een zeer klein bedrag extra kunnen wij ervoor zorgen dat de poster mooi afgewerkte ringen heeft in de vier hoeken. Bestel je jouw kant en klare of gepersonaliseerde balkon poster vóór 15.00 uur op werkdagen, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.