• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Colportage sticker

Geniet terug van de rust in huis, dankzij een colporteur sticker

De colportage sticker is de ideale oplossing om terug te genieten van rust in je huis. Met een colportage sticker maak je collecteurs en/of colporteurs duidelijk dat je ze liever niet aan je voordeur ziet. Met deze sticker zullen ze je dus niet langer 'lastig vallen'. Wil je graag meer weten over de anti colportage sticker? We geven je meer informatie!

  • Geen verzendkosten
  • Snelle levertijd: 1 à 2 dagen

 

Colportage sticker

Colportage, wat is het precies?

Voordat je een sticker tegen colportage koopt, is het natuurlijk handig om te weten wat colportage precies is. Colportage is het verkopen van diensten en/of producten aan de deur, maar er is wel een verschil met een collecte. Wanneer een collecteur aan je deur komt, dan zal hij je vragen om aan een bepaald goed doel te doneren. Een colporteur zal je eerder lid willen maken voor een organisatie en je daar ook rekeningen voor sturen of hij zal je overhalen om je ergens voor in te schrijven of bij aan te sluiten, zoals bijvoorbeeld bij een nieuwe energieleverancier. Daarnaast kan hij je ook allerlei dingen laten aankopen. 

Hoewel sommige mensen totaal geen problemen hebben met colporteurs, vindt niet iedereen het even prettig om hiermee lastig gevallen te worden. Om die reden is het geen colportage bordje in het leven geroepen. Met het geen colportage bordje of sticker colportage maak je duidelijk wat je wensen zijn!


Waarom een sticker colportage een goed idee is

Een anti colportage sticker zorgt ervoor dat je niet langer 'lastig gevallen' wordt aan de deur door gladde verkooppraatjes. Colporteurs houden er namelijk rekening mee dat er een colportage sticker aanwezig is of niet. Als je geen sticker op je voordeur hebt plakken, dan wilt dat eigenlijk zeggen dat je openstaat voor collectes en colportage. Als dat niet het geval is en je liever zelf bepaalt wanneer je iets koopt en/of wanneer je een goed doel steunt, dan is het dus beter om zo'n sticker aan te schaffen. Er is nog een bijkomend voordeel als colporteurs en collecteurs niet langer aan je voordeur komen: oplichters maken geen kans meer!  

Als je collecteurs en/of colporteurs toelaat, dan kunnen ook oplichters aan je voordeur komen beweren dat ze van een goed doel of erkende energiemaatschappij zijn. Dit is zeker geen zeldzaamheid! Ook als je wel collecteurs en colporteurs wilt ontvangen is het dus raadzaam om voorzichtig te zijn en altijd naar een bewijs te vragen.


Sticker tegen colportage: de mogelijkheden

Colporteurstickers bestaan in twee verschillende versies: de nee-nee sticker en de nee-ja sticker sticker. De nee-nee sticker is de ideale keuze voor mensen die helemaal geen vreemden meer aan de deur willen. Als je kiest voor de nee-nee sticker, dan zal er dus niet meer aangebeld worden door colporteurs én collecteurs. Je kiest zelf wat je wanneer koopt en welk doel je wanneer steunt. Wil je toch graag toegankelijk blijven voor collecteurs? Dan moet je kiezen voor de ja-nee sticker. Zo zullen colporteurs niet meer aan je deur staan, maar kunnen collecteurs je nog wel om giften vragen.


Waarom je colporteur sticker kopen bij Namenenzo?

Als je colporteurstickers nodig hebt, dan kan je terecht bij Namenenzo. Bij ons vind je duidelijke colportage stickers aan een voordelige prijs. Bij Namenenzo kopen is niet alleen voordelig, maar ook eenvoudig. In onze webshop vind je makkelijk alles terug en je kan er bovendien ook decoratiestickers, naambordjes, huisnummers en nog veel meer kopen. Alles wat je bij ons koopt wordt, als je voor 15.00 uur bestelt, dezelfde (werk)dag nog verstuurd!