• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

Colportage Sticker

Geniet terug van de rust in huis, dankzij een colporteur sticker

De colportage sticker is de ideale oplossing om terug te genieten van rust in uw woning. Met een colportage sticker maakt u collecteurs en/of colporteurs duidelijk dat u ze liever niet aan uw voordeur ziet. Met deze sticker zullen ze u dus niet langer 'lastig vallen'. Wilt u graag meer weten over de anti colportage sticker? We geven u meer informatie!


Colportage, wat is het precies?

Voordat u een sticker tegen colportage koopt, is het natuurlijk handig om te weten wat colportage precies is. Colportage is het verkopen van diensten en/of producten aan de deur, maar er is wel een verschil met een collecte. Wanneer een collecteur aan uw deur komt, dan zal hij u vragen om aan een bepaald goed doel te doneren. Een colporteur zal u eerder lid willen maken voor een organisatie en u daar ook rekeningen voor sturen of hij zal u overhalen om u ergens voor in te schrijven of bij aan te sluiten, zoals bijvoorbeeld bij een nieuwe energie leverancier. Daarnaast kan hij u ook allerlei dingen laten aankopen.Hoewel sommige mensen totaal geen problemen hebben met colporteurs, vindt niet iedereen het even prettig om hiermee lastig gevallen te worden. Om die reden is het geen colportage bordje in het leven geroepen. Met het geen colportage bordje of sticker colportage maakt u duidelijk wat uw wensen zijn!


Waarom een sticker colportage een goed idee is

Een anti colportage sticker zorgt ervoor dat u niet langer 'lastig gevallen' wordt aan de deur door gladde verkooppraatjes. Colporteurs houden er namelijk rekening mee dat er een colportage sticker aanwezig is of niet. Als u geen sticker op uw voordeur hebt plakken, dan wilt dat eigenlijk zeggen dat u openstaat voor collectes en colportage. Als dat niet het geval is en u liever zelf bepaalt wanneer u iets koopt en/of wanneer u een goed doel steunt, dan is het dus beter om zo'n sticker aan te schaffen. Er is nog een bijkomend voordeel als colporteurs en collecteurs niet langer aan uw voordeur komen: oplichters maken geen kans meer! Als u  collecteurs en/of colporteurs toelaat, dan kunnen ook oplichters aan uw voordeur komen beweren dat ze van een goed doel of erkende energie maatschappij zijn. Dit is zeker geen zeldzaamheid! Ook als u wel collecteurs en colporteurs wilt ontvangen is het dus raadzaam om voorzichtig te zijn en altijd naar een bewijs te vragen.


Sticker tegen colportage: de mogelijkheden

Colporteurstickers bestaan in twee verschillende versies: de nee-nee sticker en de nee-ja sticker sticker. De nee-nee sticker is de ideale keuze voor mensen die helemaal geen vreemden meer aan de deur willen. Als u kiest voor de nee-nee sticker, dan zal er dus niet meer aangebeld worden door colporteurs én collecteurs. U kiest zelf wat u wanneer koopt en welk doel u wanneer steunt. Wilt u toch graag toegankelijk blijven voor collecteurs? Dan moet u kiezen voor de ja-nee sticker. Zo zullen colporteurs niet meer aan uw deur staan, maar kunnen collecteurs u nog wel om giften vragen.


Waarom uw colporteur sticker kopen bij Namenenzo?

Als u colporteurstickers nodig hebt, dan kan u terecht bij Namenenzo. Bij ons vindt u duidelijke colportage stickers aan een voordelige prijs. Bij Namenenzo kopen is niet alleen voordelig, maar ook eenvoudig. In onze webshop vindt u makkelijk alles terug en u kan er bovendien ook decoratiestickers, naambordjes, huisnummers en nog veel meer kopen. Alles wat u bij ons koopt wordt, als u voor 15.00 uur bestelt, dezelfde (werk)dag nog verstuurd!