• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Nee-Nee sticker

NEE NEE sticker

Een NEE NEE sticker koop je online bij Namenenzo.be. Elke week worden er tal van reclamefolders verspreid in Nederland. Dag in dag uit gaan postbezorgers de weg op om deze folders (waar men vaak niet eens op zit te wachten) in de brievenbussen te stoppen. Een van de meest gekozen bijbaantjes in Nederland is 

reclamefolders bezorgen. Wellicht ben je er zelf dus ook nog wel eens mee in aanraking gekomen. 

Dit is echter allemaal ongeadresseerd reclamedrukwerk. Als je dit reclamedrukwerk niet wenst te ontvangen kun je hier bij ons eenvoudig een NEE-NEE brievenbussticker voor bestellen. Hiermee houdt je het papierwerk buiten de deur. Wanneer je kiest voor de sticker ben je ook nog eens milieubewust bezig. Je houdt nou immers papier buiten de deur wat anders direct op de papierstapel zou zijn beland.

NEE NEE sticker

Hoe kan ik een NEE NEE sticker bestellen?

Een NEE-NEE sticker of een NEE-JA sticker bestel je eenvoudig en snel bij ons. Wij hebben diverse mogelijkheden bij ons in de webshop geplaatst. Met de stickers die wij aanbieden houdt je ongewenste reclame en ongeadresseerd drukwerk buiten de deur. Via onze webshop bestel jij de juiste sticker die eenvoudig te plaatsen is op je brievenbus. Wanneer je klaar bent met alle reclame die elke dag door de brievenbus op de deurmat belandt? Overweeg dan om een nee-nee sticker te bestellen. Meestal belanden de folders toch ongelezen bij het oud papier. Neem de kleine moeite om een sticker te plaatsen op je brievenbus en bespaar op jaarbasis een aanzienlijke hoeveelheid oud papier. 

Een aantal voordelen van de sticker op een rijtje:
- Minder oud papier op de stapel
- Veel is geseald, dit plastic houdt je buiten de deur
- De verleiding is minder groot om producten aan te schaffen
- Het is uiteraard milieubewust

Wanneer je er voor kiest om uiteindelijk de nee-nee-sticker te bestellen bepaal je dus zelf eenvoudig wat je leest en wat je koopt. Tevens ontvang je de lokale huis-aan-huis bladen niet meer in de brievenbus. Je ontvangt na het plaatsen van de nee-nee sticker alleen nog poststukken die specifiek tot jou gericht zijn.


JA NEE sticker

Naast de NEE-NEE sticker is er ook de JA-NEE sticker om te bestellen. Je zult je waarschijnlijk afvragen wat het voornaamste verschil is tussen de 2 stickers. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig. Met de JA-NEE sticker ontvang je de lokale huis-aan-huisbladen wel. Wil je deze graag ontvangen? Kies dan dus voor deze sticker. Met de sticker houdt u alle ongeadresseerde reclame buiten de deur maar ontvang je nog wel huis-aan-huisbladen. Promotiemateriaal als flyers en informatiebrochures van bijvoorbeeld politieke partijen ontvang je ook niet na het plaatsen van de sticker. 

Wist je dat er een speciaal meldpunt is voor mensen die ongeadresseerd drukwerk ontvangen na het plaatsen van de sticker? Na melding zal de postbezorger hier op worden aangesproken. Mocht je dus alsnog drukwerk ontvangen na plaatsing, ga dan naar de website van Stichting Reclame Code.


JA NEE sticker bestellen

Ook de JA NEE sticker kun je eenvoudig online bestellen bij ons. Op deze sticker staat vaak de tekst “géén ongeadresseerd drukwerk, wel huis-aan-huisbladen”. Deze sticker kan na ontvangst eenvoudig op de brievenbus worden geplakt. De postbezorger ziet dan in een oogopslag of je wel of geen reclame wenst te ontvangen via de brievenbus. Met deze sticker geef je dus wel aan dat bijvoorbeeld lokale kranten door de brievenbus mogen maar ander drukwerk als zijnde reclamedrukwerk en reclamefolders houd je met de sticker buiten de deur.

Wat zijn de voordelen om bij ons je JA NEE sticker te bestellen?

- Wanneer je vóór 15:00 uur besteld op werkdagen, heb je hem morgen in huis. De dag daarop ontvang je geen reclame meer!
- Je betaalt bij ons veilig online per iDeal.
- Je betaalt bij ons géén verzendkosten en profiteert van een uitstekende service.

Wat houden de stickers NEE NEE en JA NEE tegen?

Alles leuk en aardig met een sticker op de brievenbus. Maar wat verstaan we nou eigenlijk onder reclamefolders. Hieronder sommen we het op.

- Reclame folders en samples die huis-aan-huis worden verspreid zonder vermelding van je adres (of je postbus) en woonplaats.

- Reclamefolders die gericht zijn aan “De bewoners van”, al dan niet met een adres, worden ook in de categorie reclame geplaatst en mogen niet door je brievenbus worden gegooid wanneer men een sticker heeft. - Folders van organisaties die vrijwillig zijn en organisaties die niet commercieel zijn ingesteld zijn geen reclamefolders. Wanneer de folder geen commerciële insteek heeft is er geen sprake van reclame. Bij het verspreiden van feitelijke informatie of folders van politieke partijen is er ook geen sprake van reclame. Dit valt in de categorie “voorlichting”. Die folders mogen dus gewoon door de brievenbus.


Milieubewust

Bergen aan reclamefolders die uiteindelijk allemaal op de hoop belanden van het oud papier. Jij bent milieubewust bezig wanneer je kiest om de folders buiten de deur te houden met een sticker voor op de brievenbus. De NEE-NEE sticker zorgt er voor dat je geen folders én geen huis-aan-huisbladen meer door de brievenbus krijgt, hiermee houdt je dus alles buiten de deur.

De NEE-JA sticker zorgt ervoor dat je geen folders meer ontvangt maar nog wel de huis-aan-huis bladen, hiermee krijg je dus wat meer papierwerk door de brievenbus.. Denk er eens over na wat jij graag wel en niet wilt ontvangen en houdt onnodig papier buiten de deur. Het is een kleine moeite en je bespaart een hoop papier op jaarbasis.  

Nog een klein wist-je-datje; wist je dat veel van de folders die door de brievenbussen worden bezorgd ook eenvoudig online zijn in te zien? Bijna alle firma’s hebben tegenwoordig een digitale folder, ook hiermee draag je mee aan het milieu. Heel eenvoudig en op elk gewenst moment blader je lekker door de folders van de huidige week. Plan er een vast moment voor in de week om eens lekker door de aanbiedingen heen te klikken.


Nee nee sticker Brussel

Kom je uit de regio Brussel en ben je opzoek naar een nee nee sticker. Zoek niet verder! Wij versturen ook naar onze hoofdstad. Geen zin om de deur, ook jij kunt op onze webshop eenvoudig de veel gewenste sticker voor op de brievenbus bestellen. Wanneer je bij ons besteld vóór 15:00 uur op werkdagen, heb je hem zelfs de volgende werkdag in huis. En ja, ook wanneer je in hartje Brussel woont.

Veel gestelde vragen