• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Waarschuwingsborden

Diverse en gepersonaliseerde waarschuwingsborden vind je bij Namen enzo!

De typische gele waarschuwingsborden, je kent ze vast wel. Deze opvallende borden wijzen je op een mogelijk gevaar en dienen dan ook om ongevallen te voorkomen. Al zijn het vooral bedrijven en overheidsinstanties die dit soort borden plaatsen, particulieren maken er ook steeds vaker gebruik van. Het kan namelijk zijn dat je in of rond je woning een mogelijk gevaar opmerkt waar je de buren voor wil waarschuwen. Bij Namenenzo kan je ook een eigen gepersonaliseerde waarschuwingsborden maken. Onderschat het belang van waarschuwingsborden niet en neem nu een kijkje in ons assortiment. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee!

Kijk bij naambordjes voor alle mogelijkheden. 

En maak dan i.p.v. een naambordje je eigen waarschuwingsbord. Op verzoek kunnen wij ook andere formaten maken.

Waarschuwingsborden

Wat zijn waarschuwingsborden

Waarschuwingsborden herken je aan de typische driehoekige vorm maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een andere vorm te gebruiken. Het bord bevat steeds een waarschuwing. De afbeelding op het bord geeft het mogelijke gevaar weer. Soms voegt men er ook een kleine tekst aan toe, zodat de boodschap zeker duidelijk overkomt. Het is namelijk belangrijk dat er geen misverstand bestaat over de betekenis van het bord. In één oogopslag moet het duidelijk zijn wat het gevaar juist is en wat de mogelijke gevolgen zijn. Een waarschuwingsbord kan zo heel wat ongevallen voorkomen. Wil je je gasten bij je thuis voor iets waarschuwen of zie je een potentieel gevaar op de weg? Bij Namenenzo kan je eenvoudig zelf een ontwerp maken en een uniek waarschuwingsbord kopen!

 

Waarschuwingsbord voor een hond

Waarschuwingsborden worden voor ontzettend veel toepassingen gebruikt. Er zijn dan ook enorm veel redenen waarom mensen waarschuwingsborden kopen. De meest populaire borden zijn echter de waarschuwingsborden voor honden of grappige waarschuwingsborden. Een hond in een woning is op zich natuurlijk niet gevaarlijk. Toch is een waarschuwingsbord voor een hond niet overbodig. Je gasten zijn meteen op de hoogte van zijn aanwezigheid en houden hier dan ook rekening mee. Ze kunnen namelijk erg schrikken als ze niet gewaarschuwd zijn. Zeker met kleine kinderen is het steeds oppassen geblazen. Zeker tegen inbrekers is dit bord erg nuttig. Inbrekers zitten niet te wachten op blafferige of bijtende honden. Het waarschuwingsbord voor een hond plaats je best op straat als de hond zich in de tuin bevindt of naast je voordeur als de hond steeds binnen blijft. Zo is elke bezoeker tijdig gewaarschuwd en komen ze op geen enkel moment voor verrassingen te staan. Een waarschuwingsbord voor een hond is zeker geen overbodige luxe en elk gezin met een trouwe viervoeter hoort over dit bord te beschikken!

 

Waarschuwingsborden in het verkeer

Waarschuwingsborden in het verkeer zijn erg belangrijk. De meeste borden worden door de verschillende overheidsinstanties geplaatst, maar ook jij kan je steentje bijdragen.

In je straat kan een bepaald dier of een bepaalde situatie immers voor potentieel gevaar zorgen. Ook als de weg in slechte staat verkeert, zijn waarschuwingsborden zeker welkom. Een fietser kan namelijk vallen of een wagen kan ernstige schade oplopen. Met een simpel waarschuwingsbord in het verkeer vermijd je dit soort situaties en kan iedereen op een rustige manier door je straat rijden. 

 

Eigen waarschuwingsbord maken

Waarschuwingsborden in het verkeer of waarschuwingsborden voor een hond zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin het bord van pas komt. Het leuke aan een eigen waarschuwingsbord kopen is dat je er een bijzondere persoonlijke toets aan kan geven. Omdat je zelf de afbeelding bepaalt, kan je hier eenvoudig een grapje in verwerken. Zeker als je het waarschuwingbord als cadeau geeft, is dit een erg leuk idee. Heb je een rommelige vriendin? Of een vriend die bier net iets te lekker vindt? Waarschuw je omgeving voor de gevolgen met een speciaal en uniek bord!

 

Waarschuwingsborden kopen doe je bij Namenenzo

Bij ons kan je op een eenvoudige manier unieke en gepersonaliseerde waarschuwingsborden kopen. We beschikken namelijk over een uitgebreide collectie aan borden in diverse vormen en formaten. Bijons kan je je eigen gepersonaliseerd waarschuwingsborden kopen. Een waarschuwingsbord maken bij Namenenzo is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is ons je tekening of ontwerp te uploaden of per mail door te geven en onze designers plaatsen dit vakkundig op het bord. Zoek je een leuke afbeelding, kijk dan eens in onze bobliotheek online? Samen met jou zullen ze een uniek en bijzondere tekening ontwerpen zodat je het perfecte waarschuwingsbord kan kopen. We gebruiken bovendien enkel het beste materiaal waardoor de borden van zeer hoge kwaliteit zijn en erg lang meegaan. Waarschuwingsborden kopen bij Namenenzo is dan ook een uitstekende keuze waar je jarenlang van zal profiteren!