• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Katten penning

Kattenpenning met naam: ontwerp zelf!

Jaarlijks raken duizenden huiskatten vermist, waardoor eigenaren zich vaak machteloos voelen. Een kattenpenning met naam biedt een eenvoudige maar effectieve manier om je huisdier te identificeren. Wanneer een kat vermist raakt, kan een penning met daarop zijn naam en jouw contactgegevens een cruciale rol spelen bij het terugvinden ervan. 

In tegenstelling tot microchips, die alleen worden uitgelezen door dierenartsen of dierenopvangcentra, is een kattenpenning direct zichtbaar voor iedereen die je kat vindt. Dit vergroot de kans dat je geliefde huisdier snel en veilig thuiskomt.

Bovendien kan een penning met een uniek ontwerp een leuke en persoonlijke toevoeging zijn aan de halsband van je kat.

 

Bekijk onze penningen met naam

Kattenpenning hartje zwart

Kattenpenning met naam

Met het online ontwerpprogramma van Namenenzo.be maak je in een paar stappen een mooie kattenpenning met naam voor jouw Simba of Minoes. Laat in de door jou gekozen penning voor je kat of poes minimaal zijn of haar naam en jouw telefoonnummer graveren. 

Een kattenpenning met naam biedt een eenvoudige en effectieve manier om ervoor te zorgen dat jouw kat snel en veilig thuis wordt gebracht als ze ooit verdwalen of vermist raken.
 

Penning voor kat: verschillende vormen en kleuren

Een kattenpenning is klein en licht van gewicht. Doordat de kattenpenning klein is, heeft het dier er geen last van wanneer hij beweegt. Je kan naar eigen voorkeur een katten penning kiezen in een bepaalde vorm of kleur. Personaliseer de penning in klein formaat met naam, telefoonnummer en eventueel andere gegevens. 

Met een ruime keuze aan modellen en kleuren, kun je een penning kiezen die perfect past bij de persoonlijkheid van jouw kat en bij jouw eigen smaak.
 

Betaalbaar en gemakkelijk te personaliseren

Daarnaast zijn kattenpenningen betaalbaar en gemakkelijk te personaliseren. Het is een kleine moeite om de benodigde gegevens in te voeren, zoals de naam van jouw kat en jouw contactgegevens. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde penning, vergroot je de kans dat jouw kat snel wordt herenigd met zijn eigenaar in geval van vermissing.

Belangrijke informatie op de katten penning

Een kattenpenning met je naam, telefoonnummer en eventueel je adres vergroot de kans dat je kat snel en veilig thuiskomt.

  • Door naast een naam en adres ook medische informatie op de kattenpenning te vermelden, kan de vinder snel handelen en de juiste zorg bieden aan je geliefde huisdier.

Bedenk dus van tevoren welke informatie belangrijk is voordat je de kattenpenning met naam gaat ontwerpen.

 

Kattenpenning bestellen bij Namenenzo.be

Met onze snelle graveringsservice hoef je niet lang te wachten. We begrijpen hoe belangrijk het is om je kat snel te kunnen identificeren in geval van nood. Daarom streven we ernaar om het graveren van je gepersonaliseerde kattenpenning onmiddellijk na bestelling te starten.
 

Altijd gratis verzending

Wacht niet langer met het bestellen van een kattenpenning met naam voor je kat. Bij bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur wordt de penning nog dezelfde dag gegraveerd en verzonden. Op die manier kan je kat snel profiteren van de extra veiligheid en bescherming die een gepersonaliseerde katten penning biedt.