• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Verbodsborden

Verbodsborden, de boodschap is duidelijk.

Een verbodsbord kom je vaak tegen op de weg. Verboden te parkeren, verboden toegang, of verboden rechts af te slaan. Officiële verbodsborden zijn wettelijk. Dit kadert in het Wetboek van Strafrecht. Je kunt dan ook verwachten dat je een flinke boete krijgt wanneer je een verbodsbord negeert. Zo zal een verbodsbord voor honden duidelijk aanduiden dat je je hond niet mag laten loslopen of dat de toegang zelfs verboden is voor honden. Een verbodsbord voor de fiets laat duidelijk zien dat fietsen niet welkom zijn in die bepaalde zone. Verbodsborden zijn zodanig opgesteld dat de boodschap klaar en duidelijk is. Een verbodsbord maken is dan ook niet alleen het produceren van het bord. Het is ook ervoor zorgen dat het verbod duidelijk aangetoond wordt. Als ervaren en deskundig producent van dergelijke borden, zorgen wij ervoor dat je bord aan de gangbare eisen voldoet.

  • Ontwerp online je eigen verbodsbord
  • Snelle levertijd. Indien via de website besteld 1 à 2 werkdagen
  • Geen verzendkosten
Verbodsborden

Van verbodsborden voor honden tot grappige verbodsborden

De overheid maakt gebruik van officiële verbodsborden voor honden. Dit geldt ook voor het verbodsbord voor de fiets. Ook op privé terreinen van bedrijven zie je deze borden. Verbodsborden kopen kun je ook als particulier. Maar verbodsborden kopen doe je niet zomaar. Als je de opdracht geeft een verbodsbord te maken, dan is het met een bepaald doel. Als je verbodsbord voor honden duidelijk zichtbaar op jouw terrein staat, dan wordt het ook wettelijk ondersteund. Iemand die een terrein met een verbodsteken voor een hond betreedt en toch zijn hond meeneemt, gaat in de fout. Het is natuurlijk altijd handig om op je verbodsbord je gsm nummer te vermelden. Als er zich problemen voordoen als jij niet thuis bent, dan vinden ze op je verbodsbord je gsm en kunnen ze je bereiken. Naast ernstige verbodsborden voor honden of een verbodsbord voor een fiets kun je ook grappige verbodsborden laten maken. Als je deze grappige verbodsborden aan het publiek laat zien, gelden ze eigenlijk niet. Je begrijpt ook dat er een verschil bestaat tussen een officieel verbodsbord voor honden of een verbodsbord voor de fiets en bijvoorbeeld een verbodsbord met 'verboden voor saaie mensen' of 'verboden voor vrouwen'. Je kunt uiteraard een dergelijk verbodsbord maken, maar dat hoort dan eerder thuis in je mancave of je stoere huisbar. Laatst moesten we een bord maken met "verboden voor slakken". Dit was voor in de moestuin. En wat denk je? Het jaar daarop was en geen slak meer te bekennen! Nu was het wel een toeval dat er een lijsterfamilie in de tuin kwam wonen en lijsters eten   .........    slakken :)

 

Verbodsborden waar te koop?

Verbodsborden zijn waar te koop? Je kunt ze gewoon online bestellen. Of het nu gaat om een verbodsbord voor honden, een bord voor fietsverbod, een verbodsbord met een grappige boodschap of een verbodsbord dat leeg is, je stuurt je ontwerp gewoon via internet door. Over de vraag 'verbodsborden waar te koop' hoef je je geen zorgen meer te maken. Je bestelt en ze worden gewoon thuis geleverd. Zo kun jij je richten op wat er op het verbodsbord moet komen. Je kunt ervoor kiezen om een verbodsbord leeg te laten. Dan krijg je bijvoorbeeld een standaard boodschap. Maar je kunt je verbodsbord maken en het zelf personaliseren. Zo kun je een officieel verbodsbord voor honden maken en bijvoorbeeld de naam van je hond er bij voegen.

 

Verbodsborden kopen, laat je begeleiden

Misschien twijfel je welke bord je wilt aankopen, waar je het het beste plaatst en welke boodschap je moet kiezen. Verbodsborden bestaan in diverse soorten. Je kunt je boodschap bijvoorbeeld laten plaatsen op naamplaatsjes, RVS-look borden, plexiglas of uithangborden. Deze zijn niet alleen een manier om een boodschap over te brengen, ze zijn ook nog decoratief. Verbodsborden bestaan in diverse afmetingen. Je kunt ze makkelijk online personaliseren. Zo weet je meteen hoe je verbodsborden er zullen uitzien. Je kiest de tekst en het lettertype. En je kunt een logo of je foto toevoegen. Je bord zelf samenstellen is echt niet moeilijk. Het is net of je in een opmaakprogrammaatje een document opmaakt. Wil je echter toch nog informatie of heb je twijfels over officiële verkeersborden of verkeersborden die je zelf samenstelt? Contacteer ons via telefoon, mail of via het invulformulier op onze website. Wij staan voor u klaar om samen met u het juiste verkeersbord te kiezen!