• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Puzzel 250 stukjes

32,96 inclusief verzendkosten

Puzzel 250 stukjes van stevige karton en luxe glanzende bovenlaag.

Lees meer>>

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Bij ons kan u achteraf betalen
  • 95% past door de brievenbus!

Puzzel 250 stukjes

Laat hier je 250 stukjes fotopuzzel maken met een familiefoto, vakantie, trouwfoto of een andere foto van een belangrijk of memorabel moment. Een gepersonaliseerde puzzel van 250 stukjes is ook een leuk cadeau voor onder de kerstboom, Sinterklaas, vaderdag/moederdag, een trouwerij, verjaardag en zo zijn er nog wel meer gelegenheden te bedenken. Puzzelen is leuk, goed om je geheugen te trainen en je kan de puzzel inlijsten en ophangen.

Onze puzzel met 250 stukjes is geschikt voor iedereen, van jong naar oud. Een mooi formaat en neemt niet teveel ruimte op de tafel bij het leggen.

De puzzel 250 stukjes versturen wij in een keurig linnen zakje met een afdruk van de foto als voorbeeld.

 

 

250 stukjes puzzel

 

De afmeting van deze 250 stukjes puzzel is 36 x 24 cm of op zijn kant 24x36 cm in totaal. De puzzels 250 stukjes bedrukken wij met een speciale UV-printer. Door de inkt die wij gebruiken krijg je een fotopuzzel met mooie en heldere kleuren.

Kwaliteit karton: super stevige kartonmix
Afwerking puzzelkarton: luxe glanzende toplaag 
Opdruk: alles is mogelijk, foto’s en tekst 
Bedrukking: superkwaliteit, helder en van zwart/wit tot full color. Alles voor dezelfde prijs.

De 250 stukjes puzzels zijn allemaal uniek. Aan iedere puzzel schenken wij aandacht. Het is bij ons geen lopende band productiewerk. Iedere puzzel maken wij per stuk. De foto die je upload wordt niet nog eens gebruikt tenzij jij zelf de opdracht hiertoe geeft. Wij kunnen deze foto ook afdrukken op andere producten zoals een muismat, een mok, of …… Kijk maar even verder op deze website naar de mogelijkheden of stuur ons een mail.

 

 

Foto op puzzel 250 stukjes

 

Je kan je foto voor de puzzel met 250 stukjes online uploaden. Als de kwaliteit van de foto niet goed is zal er een melding op het scherm verschijnen. Kies dan een kleinere puzzel uit of zorg voor een betere foto. Als je wilt kan je er nog een tekst bij zetten. Wij hebben een ruime keuze aan lettertypes en formaten.

Een foto waar veel op staat is vaak iets gemakkelijk te puzzelen dan en foto met 1 afbeelding met weinig kleurnuances. Dan lijken alle puzzelstukjes op elkaar. Let erop dat jouw foto dus afwisselend is, zowel qua afbeelding als qua kleur.

Let goed op de kwaliteit van de foto.  Foto’s die van internet af download zijn, hebben meestal niet een beste kwaliteit.

 

 

250 Stukjes puzzel maken van foto

 

Hoe je het beste een puzzel van 250 stukjes kan leggen is per puzzel en per persoon weer anders. Veel puzzelaars beginnen met het leggen van de rand. Dit is gemakkelijk omdat de stukjes van de rand goed herkenbaar zijn en je een ijkpunt hebt voor de rest van de puzzel. Soms beginnen puzzelaars juist met een duidelijk herkenbaar gedeelte van de afbeelding en bouwen vanaf daar verder.

 

 

Foto puzzel 250 stukjes voorbeelden

 

Hieronder een paar goede ideeën waarom je een puzzel 250 stukjes wil laten maken.

Niet zo moeilijk. Jonge kinderen, oude mensen en mensen met een achterstand kunnen problemen hebben met een grote puzzel. Dat kan zijn dat ze niet genoeg geduld hebben of andere redenen. Dat is ene puzzel met 250 stukjes (of nog minder) vaak een betere keuze.

Vertrek van een collega. Bij een vertrek van een collega worden er vaak foto’s genomen ter herinnering. Daar kan je een puzzel van laten maken. Deze puzzel zal zeker nog lang bewaard worden.

Originele wijze om iemand ter huwelijk te vragen. Geef je vriend/vriendin de puzzelstukjes en kijk ernaar als zij/hij de puzzel gaat leggen. Zodra de puzzel vordert zal duidelijk worden wat erop staat. Film het moment dat de tekst leesbaar gaat worden! Hoe origineel is dit!

Verjaardagen. Een gepersonaliseerde puzzel doet het altijd goed als verjaardagscadeau.

Moederdag en vaderdag. Echte familiedagen. En een tijd voor een persoonlijk cadeau b.v. fotopuzzel van 250 stukjes van de kinderen of kleinkinderen. Daar doe je alle oma’s en opa’s, maar ook vaders en moeder een groot plezier mee.

Onder de kerstboom. Kerst is per definitie een gezellige tijd voor familie en vrienden. Leg onder de kerstboom eens een gepersonaliseerde puzzel. Dat zal een verrassing zijn!

Vrienden? Ga jij ook wel eens samen met vrienden erop uit? Laat dan van je mooiste vakantiekiekjes een 250 stukjes puzzel maken en geef die aan je vrienden. Een leuke herinnering aan de vakantie maar ook aan jullie vriendschap.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer 012 600 230, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo