• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

kliko stickers

Een vuilnisbak sticker kopen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Maar je mag niet vergeten dat de meeste vuilnisbakken goed in het zicht staan. Een mooie sticker voor je Kliko is dus zeker geen overbodige luxe. 

Wil jij ook graag Kliko stickers kopen? Ontdek hieronder dan eerst meer over de mogelijkheden. Op die manier kies je zeker de juiste sticker voor je Kliko uit!

  • Ontwerp je eigen kliko-sticker
  • Gemakkelijk aan te brengen, zie instructies onderaan de pagina
  • Snelle levertijd

Alle stickers

kliko stickers

Kliko stickers: oneindige mogelijkheden

Kliko stickers geven je vuilnisbakken een fraaie uitstraling. Dat is belangrijk, want deze staan meestal in het zicht, waardoor ze voor voorbijgangers erg opvallen. Door stickers op je Kliko te kleven, zorg je voor een mooie, algemene uitstraling. 

Door een sticker op je Kliko vuilnisbak te plakken, voorkom je ook dat iemand anders hem zomaar meeneemt. Je kan namelijk huisnummer stickers op je Kliko kleven om aan te tonen dat dit jouw vuilnisbak is. Zo zal niemand zich nog vergissen! Kliko stickers met het huisnummer op zijn dus aangeraden, maar je kan ook best een bijzondere afbeelding toevoegen. Zo sla je twee vliegen in één klap! 

 

Een vuilnisbak sticker is nog zoveel leuker als je hem zelf kan ontwerpen. Maar welke sticker voor je vuilnisbak kies jij? Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden. Hieronder krijg je alvast inspiratie voor het maken van je eigen Kliko sticker! 

 

Foto's van dieren op uw kliko bak

Foto's met dieren zijn erg populair om als sticker op een Kliko te kleven. Dat is geen wonder, want dit past perfect bij de buitenomgeving. Bovendien zijn dierenstickers erg prachtig. Je kan je huisnummer stickers voor de Kliko dus bijvoorbeeld met een vogeltje, kat, hond of ander leuk beestje laten bedrukken! 

 

Foto's van landschappen op de kliko

Ook foto's van landschappen worden vaak als stickers op de Kliko gekleefd. Hier is er ook veel keuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een mooi zee- of berglandschap of zelfs een foto laten afdrukken van je eigen fraaie vakantiefoto. Zo krijg je Kliko stickers met huisnummer die ook nog eens erg stijlvol zijn. 

 

Grappige foto's

Grappige foto's als sticker op je Kliko plakken, is zeker geen slecht idee. Voorbijgangers en bezoekers zullen dit ongetwijfeld waarderen. Elke keer als ze je huis passeren, laat de grappige huisnummer sticker voor je Kliko hen lachen. Leuk, toch? En ook voor jou is het fijn om een grappige vuilnisbak sticker te zien wanneer je passeert.

 

Bijzondere tekstjes op de vuilnisbak

Je kan ook kiezen voor Kliko stickers met huisnummer én tekst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi gedichtje of motiverende quote. Erg prettig om te zien, zowel voor jou, je bezoekers als al de voorbijgangers! 

 

Ontwerp je eigen sticker vuilnisbak

Husnummer stickers Kliko ontwerp je eenvoudig in onze webshop. Hiervoor hoef je alleen de Kliko stickers aan te klikken en de rest wijst zich vrijwel vanzelf uit. Als je het dan toch moeilijk vindt om een vuilnisbak sticker te ontwerpen, kan je altijd op onze hulp rekenen. 

Eens je de sticker voor de vuilnisbak ontworpen hebt, kan je hem ook eenvoudig kleven. Hier hoef je dus ook niet over wakker te liggen! Je hoeft hem niet te knippen, want de Kliko stickers worden reeds perfect op maat gemaakt. Ze zijn bovendien zelfklevend. Erg handig!

 

Stickers voor Kliko kopen bij Namenenzo

Wil je graag huisnummer stickers op je Kliko kleven? Dan moet je er natuurlijk eerst laten ontwerpen. Zoals je al kon zien, is het maken van een eigen Kliko sticker met huisnummer bij ons gelukkig erg eenvoudig. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken

Een sticker voor je vuilnisbak kost bij ons bovendien niet veel geld. Een Kliko sticker kopen bij Namenenzo.be is dus altijd een goed idee. Twijfelen hoeft zeker niet! Ontdek nu ons assortiment en ontwerp ook een mooie klikosticker van je eigen foto. Je zal er geen spijt van krijgen!