• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naamstickers bestellen

Fraaie naamstickers bestellen? Regel het snel en voordelig via internet!

Ben je op zoek naar een of meer naamstickers, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het bestellen bestellen van naamstickers via onze webshop heeft diverse voordelen te bieden. Wat kun je precies met onze naamstickers? Waarvoor worden deze zoal gebruikt? Wat zijn de pluspunten van naamstickers bestellen? En welke opties heb je als je voor jou geschikte naamstickers bestellen wilt, zoals kleine naamstickers bestellen of een groot formaat stickers? Je leest de antwoorden op deze belangrijke vragen hieronder!

Naamstickers

Decoratie stickers

Naamstickers bestellen

Waarvoor worden naamstickers gebruikt?

Naamstickers worden voor uiteenlopende doelen gebruikt. Het belangrijkste is het bestickeren van persoonlijke eigendommen en losse spullen die je kwijt kunt raken. Door bijvoorbeeld een sticker op je broodtrommel te plakken, op je agenda, doppers, bidons of usb-sticks raak je jouw spulletjes minder snel (of helemaal niet) kwijt. Een ideale manier dus om zuinig met je spullen om te gaan door er stickertjes op te plakken.

Ten slotte vinden kinderen het leuk om als verrassing een setje stickers te krijgen waarop ze hun eigen naam teruglezen. Ze kunnen die stickers dan gebruiken om op hun schoolboeken (uiteraard met kaft) te plakken of er tekeningen of hun schoolagenda mee te versieren.
 

Enkele voordelen van het bestellen van naamstickers via onze webwinkel

Een groot voordeel van kleine naamstickers bestellen is het feit dat er veel keuze is aan soorten. Je kunt stickervellen bestellen via onze webtool, van eigen naam of tekst voorzien en de stickers verder personaliseren. Zo kun je kiezen voor een leuk plaatje of icoon op de stickertjes. Daarbij kun je zelf de kleur uitzoeken en ook de vormgeving aanpassen, zoals ronde, ovalen of vierkante stickers of uitvoeringen in de vorm van een ster. Ook is het mogelijk om je telefoonnummer op de stickers af te drukken. Dat is natuurlijk handig als er iets zoekraakt en iemand het voorwerp vindt. Die persoon belt dan met jouw nummer en binnen no time is de eigenaar, jij dus of je kind, getraceerd.

Een tweede pluspunt is de aantrekkelijke prijs van stickervellen met je eigen naam of de naam van een gezinslid. Voor enkele euro's koop je al een mooi, zelfontworpen stickervel met je naam erop. Het bestellen van naamstickers wordt uiteraard nog voordeliger als je in de stickervellen in wat grotere aantallen bestelt.

Fijn is verder, dat is een derde pre van eigen stickers laten drukken, dat je ze online bestelt en de volgende werkdag al in huis hebt. Daarbij rekenen wij geen verzendkosten voor jouw bestelling.

 

Ontwerp nu jouw naamstickers en bestel ze direct

Maak jezelf of je kinderen ook blij met een setje leuke en vrolijke naamstickers. Of je nu een setje kleine naamstickers bestellen wilt of voor wat grotere stickers gaat: bellen kan in enkele minuten en kost je niet meer dan een paar klikken op de muis. Bestel nu en krijg snel geleverd. Heb je verder nog vragen, dan kun je gerust onze klantenservice bellen. Onze professionele medewerkers helpen je graag verder!