• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

Fraaie naamstickers bestellen? Regel het snel en voordelig via internet!

Bent u op zoek naar een of meer naamstickers, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bestellen bestellen van naamstickers via onze webshop heeft diverse voordelen te bieden. Wat kunt u precies met onze naamstickers? Waarvoor worden deze zoal gebruikt? Wat zijn de pluspunten van naamstickers bestellen? En welke opties hebt u als u voor uw geschikte naamstickers bestellen wilt, zoals kleine naamstickers bestellen of een groot formaat stickers? U leest de antwoorden op deze belangrijke vragen hieronder!

naamplaatjes


Waarvoor worden naamstickers gebruikt?

Naamstickers worden voor uiteenlopende doelen gebruikt. Het belangrijkste is het bestickeren van persoonlijke eigendommen en losse spullen die u kwijt kunt raken. Door bijvoorbeeld een sticker op uw broodtrommel te plakken, op uw agenda, doppers, bidons of usb-sticks raak u uw spulletjes minder snel (of helemaal niet) kwijt. Een ideale manier dus om zuinig met uw spullen om te gaan door er stickertjes op te plakken.

Ten slotte vinden kinderen het leuk om als verrassing een setje stickers te krijgen waarop ze hun eigen naam teruglezen. Ze kunnen die stickers dan gebruiken om op hun schoolboeken (uiteraard met kaft) te plakken of er tekeningen of hun schoolagenda mee te versieren.


Enkele voordelen van het bestellen van naamstickers via onze webwinkel

Een groot voordeel van kleine naamstickers bestellen is het feit dat er veel keuze is aan soorten. U kunt stickervellen bestellen via onze webtool, van uw eigen naam of tekst voorzien en de stickers verder personaliseren. Zo kan u kiezen voor een leuk plaatje of icoon op de stickertjes. Daarbij kunt u zelf de kleur uitzoeken en ook de vormgeving aanpassen, zoals ronde, ovalen of vierkante stickers of uitvoeringen in de vorm van een ster. Ook is het mogelijk om uw telefoonnummer op de stickers af te drukken. Dat is natuurlijk handig als er iets zoekraakt en iemand het voorwerp vindt. Die persoon belt dan met uw nummer en binnen no time is de eigenaar, u dus of uw kind, getraceerd.

Een tweede pluspunt is de aantrekkelijke prijs van stickervellen met uw eigen naam of de naam van een gezinslid. Voor enkele euro's koopt u al een mooi, zelfontworpen stickervel met uw naam erop. Het bestellen van naamstickers wordt uiteraard nog voordeliger als u in de stickervellen in wat grotere aantallen bestelt.

Fijn is verder, dat is een derde pre van eigen stickers laten drukken, dat u ze online bestelt en de volgende werkdag al in huis hebt. Daarbij rekenen wij geen verzendkosten voor uw bestelling.


Ontwerp nu uw naamstickers en bestel ze direct

Maak uzelf of uw kinderen ook blij met een setje leuke en vrolijke naamstickers. Of u nu een setje kleine naamstickers bestellen wilt of voor wat grotere stickers gaat: bellen kan in enkele minuten en kost u niet meer dan een paar klikken op de muis. Bestel nu en krijg snel geleverd. Hebt u verder nog vragen, dan kunt u gerust onze klantenservice bellen. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder!