• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

De leukste geboorte raamstickers!

Komt de geboorte van uw kindje eraan? Dan is het altijd leuk om uw huis met leuke decoratie te versieren. Een geboorte is een unieke gebeurtenis die u niet zomaar aan u voorbij mag laten gaan - en het kan ook geen kwaad om er anderen met trots over te informeren. Dit kan door middel van een leuke raamsticker geboorte!

Natuurlijk wilt u wel precies de perfecte raamsticker vinden, en dat is misschien wel een hele opdracht. Het aanbod aan raamstickers geboorte is immers erg groot. Hieronder vindt u enkele handige tips en voorbeelden van stickers bij Namenenzo.be die perfect geschikt zijn voor het aankondigen van een geboorte!


De beste Namenenzo.nl geboorte raamsticker vinden

Raamstickers werken op zich erg eenvoudig: het zijn een soort stickers die uit een heel dun en licht materiaal bestaan en gemakkelijk op een raam geplakt kunnen worden. Ze er weer af halen is echter veel moeilijker, maar dat zorgt er dan ook voor dat ze lang meegaan. Als u de beste raamsticker geboorte hip zoekt, dan kunnen de volgende tips u zeker op weg helpen!

1. Zet de naam van het baby in de kijker

Eerst en vooral is het een goed idee om te kiezen voor een geboorte raamsticker waarbij de naam van uw baby meteen duidelijk is. U kan online gemakkelijk zelf het design van uw stickers bepalen en dus ook welke tekst erop komt te staan. Vorm het design op die manier dat de naam van uw kleine jongen of meisjes groot en zichtbaar is - en iedereen weet meteen dat u net van een prachtig kindje bent bevallen!


2. Raamstickers voor een jongen of meisje?

Raamstickers zijn op zich al erg leuk, maar wat als u een sticker specifiek voor een jongen of meisje kan laten maken? Een raamsticker geboorte voor jongens zal bijvoorbeeld eerder kleuren als blauw of groen bevatten, terwijl u voor een geboortesticker voor meisjes dan weer roze of geel kunt kiezen. Natuurlijk bent u hierin helemaal vrij, er zijn geen grenzen. Ontdek onze vele mogelijkheden om raamstickers online te maken!


3. Verschillende vormen en designs

Het leuke aan een raamsticker geboorte is ook dat u heel wat keuze hebt op het vlak van design en afbeeldingen. Zo is een raamsticker geboorte uil erg leuk als u van diertjes houdt en er bestaan ook varianten met andere dieren zoals muizen en poesjes. Daarbij zijn er stickers met leuke afdrukken van voetjes, sterren, een ooievaar, wolken en nog veel meer verkrijgbaar. Verwerk de naam van uw kindje in deze designs en u bent zeker van een prachtige sticker die meteen alle aandacht trekt!


4. Meerdere stickers voor de geboorte

Maar waarom zou u het bij slechts één sticker houden als u ook u hele raam kunt versieren? Dankzij een online service kan u nu raamstickers in grote hoeveelheden ontwerpen en laten leveren, zodat u versiering helemaal compleet is. Niets leuker dan een raam vol creatieve stickers om de geboorte van uw nieuwe kindje aan te kondigen. Ten slotte is het ook mogelijk om raamstickers voor tweelingen te vinden, zodat elk kindje evenveel in de kijker staat!

De meest gekozen stickers voor Jongens, meisjes en tweelingen


Raamstickers van kwaliteit, bij Namenenzo.be

Van een raamsticker geboorte hip tot een raamsticker geboorte uil en tal van andere designs, er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden bij Namenenzo.be. Ook bent u altijd zeker van een uitstekende kwaliteit én stickers die lang meegaan voor een voordelige prijs. Op die manier geniet u van prachtige stickers die de geboorte van uw kindje nét dat beetje specialer maken!