• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Aluminium naamplaat

Aluminium naamplaten met tekst en/of logo

Lees hier over aluminium naambordjes of op andere manier een aluminium naamplaat. Op de aluminium naamplaat kan het huisnummer gegraveerd worden, maar los een aluminium huisnummer naast de voordeur is ook heel duidelijk.

  • Grote keuze naambordjes en huisnummers
  • Incl. bevestigings-materialen
  • Voor montage zie montage-instructies onder aan de pagina
  • Bestel op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen nog dezelfde dag

Alle naambordjesundefined

Alle huisnummersundefined

 

Aluminium naamplaat

Voordelen van een naambord in aluminium

Aluminium naambordjes en een aluminium huisnummer hebben zich door de tijd bewezen. Aluminium naamplaten roesten of rotten niet, het vergt geen onderhoud. De informatie is en blijft op het bordje uiterst zichtbaar. Aluminium heeft een lichtgrijze kleur en de letters zijn antraciet, door dat contrast is het uiterst leesbaar. Dit niet alleen als het bordje nieuw is, maar dit ook na vele decennia. Hierdoor is het bord met daarop de bedrijfsnaam of de namen van de bewoners naast de deur te omschrijven als duurzaam en milieuvriendelijk. We moeten immers van de wegwerp producten af, goederen van aluminium is dan een oplossing. Omdat het graveren van aluminium met enige vakmanschap vrij makkelijk gaat, opent dat de weg naar wat creativiteit op het naambord van aluminium en zo kun je jezelf onderscheiden van de aluminium naamplaat die je vaak op een advocatenkantoor aantreft. De plaat van het advocatenkantoor is over het algemeen heel strak en zakelijk, de particulier kan zich daarin onderscheiden door bijvoorbeeld vlinders bij de namen te laten graveren. In alle gevallen geldt dat aluminium naambordjes mooi, stijlvol, degelijk zijn en geen onderhoud vergen. Dat zijn toch heel wat voordelen.

Aluminium naamborden zijn altijd goed zichtbaar

Bedrijven op een bedrijventerrein zorgen dat ze zichtbaar zijn. Als het bedrijf een stuk van de weg staat, dan een aluminium naambord in de tuin of een vlag. In woonwijken is alles minder duidelijk aangegeven. Een aluminium huisnummer kan hierin fantastisch helpen. Denk bijvoorbeeld aan die pakketdienst die online gekochte producten moet afleveren. Op dat industrieterrein heeft die chauffeur van de pakketdienst een makkelijkere baan dan in die woonwijk. Eenmaal investeren in een duidelijk huisnummer is het overwegen waard. De kans dat iemand loos aanbelt is stukken kleiner als je huisnummer duidelijk zichtbaar op je gevel staat. Door de tijd zal het zichtbaar blijven, want aluminium naamplaatjes vergaan niet, het is bestendig tegen elementen zoals sneeuw en regen. Je hebt er geen onderhoud aan, het is één keer het huisnummer aanbrengen en je bent klaar voor zolang als het huis er staat.