• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

Canvas schilderij

Of het nu gaat om een van uw favoriete foto's voor aan de muur in de woonkamer, een verzameling familieportretten in de hal of een zorgvuldig samengestelde fotocollage op canvas, er gaat niets boven een hoogwaardige canvas printen om uw herinneringen elke dag weer te geven. En het is nu nog gemakkelijker om uw canvas schilderij rechtstreeks vanaf uw computer te maken en te bestellen! Voor degenen die graag foto’s, op vakantie of van de familie, maken is het foto afdrukken op canvas de beste manier om ze te laten zien aan uw bezoek. Moet u de foto echter nog (laten) maken denk er dan eerst over na hoe de foto op linnen wilt laten afdrukken.

Waar komt uw canvas schilderij te hangen en komen de kleuren op de foto wel overeen met de plek waar hij komt te hangen? Uit welke hoek moet de foto genomen worden en wat moet er allemaal opstaan? Als het een groot canvas schilderij moet worden is de resolutie belangrijker dan bij een klein schilderij. Wilt u een canvas foto bestellen dan kan u het beste altijd een zo hoog mogelijke resolutie te uploaden. Is de resolutie te laag dan krijgt u een wazige of korrelige afdruk op uw canvasdoek. Bij iedere bewerking van een foto voordat u deze upload kan u een groot gedeelte van de kwaliteit verliezen. Door uw originele foto direct te uploaden voorkomt u dit zoveel mogelijk en krijgt u een zo mooi mogelijk canvas wanddecoratie.

 

Canvasdoek


Een canvasdoek hebt u binnen enkele dagen al in huis. Het is een mooie en artistieke manier om uw huis op te fleuren. Maar wat is een canvasdoek eigenlijk en waarvan is het gemaakt?
Al zeker 500 jaar wordt een schildersdoek gemaakt van canvas of linnen. Linnen wordt gemaakt van vlas en canvas wordt gemaakt van hennep. Vlas is wat grover en daarom was linnen vaak mooier om op te schilderen. De moderne foto canvas schilderijen worden canvasdoeken genoemd. Deze kwaliteit wordt tegenwoordig van katoen en polyester vervaardigd. Daarbij wordt het voorzien van een coating om de inkt goed te laten hechten. We noemen het een canvas doek en het ziet er ook zo uit maar eigenlijk zou de benaming katoen/polyesterdoek beter zijn.

  • De voordelen van de canvasdoeken die wij nu gebruiken zijn:
  • Foto printen op canvas kan ook ieder gewenst formaat en daarna gemakkelijk gesneden worden
  • Een canvas schilderij is licht in gewicht en dat is weer fijn bij het opgangen, maar ook met versturen
  • Door de vezels in het canvasdoek geeft het canvas schilderij een natuurlijke uitstraling aan de foto
  • Het materiaal is heel strek en scheur dus niet snel

Canvas wordt ook gebruikt voor tenten en zeilen te maken omdat het materiaal zo stevig is.

 

Foto op Linnen

Een foto op linnen wordt gemaakt op een speciale printer met speciale inkt. Wij printen op rol waarna het canvas doek gesneden wordt op formaat en op een frame gespannen wordt. U ontvangt uw foto op linnen dan ook zonder lijst. De meeste mensen willen er geen lijst omheen omdat een canvasdoek zonder lijst het vaak veel beter aansluit op uw inrichting
Maatwerk kan ook. Wilt u een speciale afmeting die niet op onze website staat, stuur dan een email met uw aanvraag. Bij ons kan u uw canvasdoek bestellen precies zoals u het wil.

 

Wanddecoratie woonkamer

Wij leveren het canvas schilderij gespannen op een houten frame. Als u het canvas later zelf nog wilt inlijsten, moet u rekening houden met de compositie. Dit komt omdat een onjuiste kadering ertoe kan leiden dat de gezichten van mensen, of andere afbeeldingen aan de randen worden afgedekt door de lijst. Let er dus goed op bij het uploaden van uw foto op linnen dat er geen belangrijke delen op de rand van uw canvas wanddecoratie zitten. Dit zal u dan helpen om ervoor te zorgen dat het proces van het ontwerpen van uw eigen canvas een succes wordt. Druk uw favoriete foto van rand tot rand af voor een mooi foto op linnen.
Of u nu een canvas schilderij als cadeau wilt kopen of zelf een wanddecoratie in uw woonkamer wilt hangen, er zijn talloze mogelijkheden en redenen om een canvas te laten maken.

 

Canvasdoek bestellen

Met onze online creator kan u snel en gemakkelijk van uw eigen foto's een opvallende wanddecoratie woonkamer maken. Met ons assortiment aan canvas schilderijen van hoge kwaliteit om uit te kiezen, zijn er opties voor iedereen tegen een prijs die bij iedereen past. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u uw favoriete foto op canvas bestellen en deze voor altijd bewaren als muurdecoratie in uw woonkamer of op een andere plek in het huis. Creëer en bestel een perfecte gepersonaliseerd canvas schilderij door te kiezen uit ons aanbod aan formaatopties en door uw favoriete foto te uploaden. Breng u favoriete herinneringen tot leven. Toon dat ongelooflijke uitzicht op de bergtop van uw laatste vakantie met panoramische canvas afdrukken. Of geef een oude foto een modern tintje door uw eigen kinderfoto's op een canvas wanddecoratie af te drukken. U kan een ook reeks afbeeldingen op een fotocollage op canvas kiezen. U kunt uw foto zelfs dat vintage gevoel geven met een retro effect. Kies eenvoudig uw wanddecoratie canvas, upload de door u gekozen foto naar onze creator en u kan uw canvasdoek bestellen! Onze fotoafdrukken op canvas zijn gedrukt op stevig polyester canvas en gemonteerd op spanstaven als een massief houten frame.
Gepersonaliseerde canvas afdrukken zijn geweldige cadeaus om te geven ter herinnering aan geweldige momenten die voorbij zijn en ze een mooi, opvallend kunstwerk achterlaten om thuis of op het werk te laten zien.
De zonsondergang op het strand. Oma's 60ste verjaardag. Een foto van de tekening van uw kind met de tekst ‘Ik hou van u’. Wat u ook kiest, een mooie wanddecoratie woonkamer begint bij een mooie foto op linnen.