• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

Foto op linnen

Heeft u het gevoel dat er iets mist in uw interieur? Breng juw interieur dan opnieuw tot leven met een foto op canvas. Een eigen foto op linnen / canvas zal uw interieur in een handomdraai opfleuren en omtoveren tot een gezellig decor. Bovendien zijn er oneindig veel mogelijkheden als u ervoor kiest om een foto op linnen te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een foto collage op linnen, een foto op doek printen in een groot formaat en nog veel meer. Weet u niet precies welke foto op linnen afgedrukt kan worden? Namenenzo geeft u advies! 


Waarom een foto op doek printen?

Wanneer u opzoek bent naar een snelle manier om uw interieur meer uitstraling en sfeer te geven, dan is een foto printen op canvas de beste keuze. Als u kiest voor een foto afdrukken op canvas, dan kiest u voor elegantie en warmte in uw woning. Lege muren kunnen erg kil en saai zijn, maar met een foto brengt u op een eenvoudige manier terug sfeer in de woning. Welke sfeer u creëert hangt af van de foto die u zal kiezen. Een foto op canvas afdrukken is een beter idee dan een poster of een fotokader die men in de winkel koopt. Als i een poster of fotokader koopt, dan zal keuze namelijk beperkt zijn. Als i zelf een foto op canvasdoek laat maken, dan zijn de keuzemogelijkheden gewoon eindeloos. U kunt dus uw fantasie de vrije loop laten gaan. Daarnaast gaat een canvasfoto ook gewoon veel langer mee. Een canvasdoek is erg duurzaam en de foto blijft daardoor na enkele jaren nog altijd even mooi. Hierdoor is het niet noodzakelijkt na enkele maanden al een nieuwe foto kopen.


Foto op linnen doek

Een foto op linnen wordt gemaakt op een speciale printer met speciale inkt. Wij printen op rol waarna het canvas doek gesneden wordt op formaat en op een frame gespannen wordt. U ontvangt uw foto op linnen dan ook zonder lijst. De meeste mensen willen er geen lijst omheen omdat een canvasdoek zonder lijst het vaak veel beter aansluit op uw inrichting
Maatwerk kan ook. Wilt u een speciale afmeting die niet op onze website staat, stuur dan een email met uw aanvraag. Bij ons kunt u uw canvasdoek bestellen precies zoals u dat wil.

Al zeker 500 jaar worden schilderijen gemaakt van linnen of canvas. Linnen wordt vervaardigd uit vlas en canvas wordt vervaardigd van hennep. Omdat vlas grover is dan hennep was linnen geliefder om op te schilderen. De moderne foto canvas schilderijen worden vaak linnen doeken genoemd. Dat klopt niet helemaal. Deze linnen doeken worden tegenwoordig van katoen en polyester gemaakt. Daarbovenop komt dan een coating om de inkt van de foto goed te laten hechten. We noemen het een canvas doek of linnen doek en het ziet er ook zo uit maar de benaming katoen/polyesterdoek zou de lading beter dekken.


Foto printen op linnen: oneindige mogelijkheden

Foto's op linnen bieden zoveel mogelijkheden. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, want u hoeft het maar te bedenken en het is mogelijk. Wilt u graag een foto van uw laatste reis aan de slaapkamermuur, een andere mooie foto op canvas met lijst of liever een leuke foto collage op canvas? Bij ons kan het echt allemaal, want u kan hem helemaal zelf ontwerpen. Ook het formaat kan uzelf kiezen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een foto op clinnen in groot formaat voor aan uw woonkamermuur of een foto op linnen doek in klein formaat voor aan de toiletmuur. Door de oneindige keuzemogelijkheid, zijn foto's op linnen geschikt voor elk interieur: van romantisch tot modern. Daarnaast zijn deze afdrukken op linnen ook geschikt voor écht elke ruimte, van zolderkamer tot slaapkamer.

De beste keuze voor u, is afhankelijk van uw interieurstijl en welke sfeer u graag in uw woning wilt brengen. Doordat er zoveel keuzemogelijkheid is, is kiezen niet zo evident. Daarom helpen wij u graag een handje op weg:


Foto op linnen poster voor een modern interieur

Houdt u van strak en trendy? Dan kunt u het best uw canvas herinneringen op linnen hierop afstemmen. In een modern interieur wordt er vaak gebruik gemaakt van neutrale kleuren, zoals wit, grijs en zwart, maar vaak wordt er ook één opvallende kleurcanvas-eigen-ontwerp gebruikt om speelse accenten te leggen. Voor uw foto op linnen kunt u dus kiezen voor een prachtige zwart-wit foto, dat kan een eigen foto op linnen zijn of een foto van de kinderen, partner of huisdier. U kunt ook kiezen voor andere zwart-wit foto's of abstracte foto's die speelse kleuraccenten leggen. Wat er ook veel gedaan wordt in een modern interieur is één grote foto afbeelden met allerlei canvas herinneringen op linnen. Deze foto's zijn dan de afzonderlijke delen van één groot geheel. Dit oogt heel trendy en maakt uw interieur interessant.


Foto afdrukken op linnen voor een landelijk interieur

Bij een landelijk interieur draait het om gezelligheid, natuur en charme. Kies voor dit type interieur dus het liefst voor een landelijke foto afdrukken op linnen. Dat kan een foto van een landschap of dier zijn bijvoorbeeld. Ook andere gezellige foto's kunnen zeker: gezinsfoto's, foto's van een reis, een mooie fotocollage, prachtige bloemen, enzovoort. Bij een landelijk interieur draait het ook rond accessoires en tierlantijntjes, een foto op linnen doek is echt een aanrader.


Afdrukken op linnen voor een retro interieur

Tegenwoordig wordt het retro interieur steeds populairder. Een retro interieur is ook iets speciaal; het is een speels en fleurig interieur gevuld met nostalgie. De ideale fotos op linnen doek voor dit type interieur, zijn foto's die kleurrijk zijn. Denk maar aan het flower-power gevoel van vroeger. Kleuren die goed passen in een retro interieur zijn: donkergroen, okergeel en oranje. Dus misschien kan u ook met deze kleuren spelen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een foto op linnen die u terug meeneemt in de tijd. Denk bijvoorbeeld aan zwart-wit foto's van filmsterren en films uit de jaren '50, '60 of '70. Ook foto's van reclame of populaire gadgets uit de jaren '70 worden vaak gekozen voor dit type interieur.


Canvas herinneringen op linnen bij Namenenzo

Indien u graag een mooie canvas herinneringen op linnen wil laten maken, dat volledig naar uw wens is, dan is het een goed idee om uw foto op linnen in schilderijvorm bij ons te kopen! Bij ons kunt u alle foto afdrukken op linnen laten maken die u wilt en kan u regelmatig genieten van een interessante foto op linnen aanbieding.