• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Cortenstaal naambord

Een naambord van cortenstaal is een mooie blikvanger op de gevel van je huis. Het heeft een industriële en stoere uitstraling. Met zo’n fraai cortenstaal naambordje is voor iedereen duidelijk dat dit jouw of jullie huis is. Vind je een cortenstaal naambord voor bij je voordeur wat duur, dan hebben wij een voordelig alternatief in de aanbieding: kunststof naambordjes met een roestlaag. Niet te onderscheiden van een echt cortenstalen naambord. Deze trendy bordjes maken we onder de noemer ‘Verroest mooi!’ en ze zijn onze specialiteit. In ons assortiment vind je onder meer schitterende roestbordjes met tekstuitsnede’s en een witte of zwarte achterplaat. Dit levert een mooi contrast op met het roestige materiaal. Ieder exemplaar is werkelijk uniek, ook omdat de roestvorming iedere keer een ander resultaat geeft. Elke variant is aan de achterzijde voorzien van een handig click-fix bevestigingssysteem. Je hangt het naambord dus eenvoudig en snel op. Namenzo snijdt met een laser eerst jouw ontwerp uit het bordje en behandelt het kunststof vervolgens met een uniek proces waardoor er roest op komt. Het resultaat is een robuust naambord met roest dat een stuk goedkoper is dan een exemplaar van cortenstaal.

  • De roestige bordjes betreffen kunststof bordjes waar wij een echte roestlaan op aanbrengen
  • Daarachter bevestigen wij een wit of zwart acryl bordje
  • Wij hebben voor deze techniek enkele dagen nodig om te produceren. Dit zal ca 2 a 3 dagen zijn
Cortenstaal naambord

Naambordje van cortenstaal bij je voordeur

Een cortenstaal naambord (in dit geval ons naambordje van verroest mooi kunststof) heeft een modern design met een warme uitstraling. Het is gemaakt van duurzaam staal met een decoratief laagje roest. Cortenstaal is een samengestelde metaalsoort, een zogenaamde legering. Het bestaat uit ijzer, fosfor, chroom, nikkel en silicium. Onze naambordjes van cortenstaal look zijn sterk, slijtvast, duurzaam en weersbestendig. Je monteert een cortenstaal naambord eenvoudig en snel aan de muur. Dankzij een blinde bevestiging met afstandshouders zijn de schroeven niet zichtbaar. Je geniet van een mooie afwerking. Laat je familienaam, de voornamen van de gezinsleden en/of je huisnummer op zo’n fraai bord zetten en hang het bij de voordeur van je woning. De industriële look past ontzettend goed bij huizen en appartementen met een moderne architectuur. Een naambord van cortenstaal look bij de voordeur van een klassiekere woning staat echter ook erg chique.

 

Cortenstaal plaat met tekst kopen

Wellicht ben je niet op zoek naar een naambord, maar een stoer roest bord met je eigen verhaal, een citaat of een gedicht. Via Namenzo kun je daarom een fraaie look-a-like cortenstaal plaat met tekst kopen. Het plaatmateriaal is in diverse vormen en maten leverbaar. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypes. Via de online ontwerptool bepaal je zelf hoe jouw plaat moet worden en lever je de tekst aan.

ONDERHOUD NAAMBORD CORTENSTAAL

Ons look-a-like cortenstaal naamplaat heeft in principe geen onderhoud nodig. Het kan echter wel roestwater afgeven als het nat wordt. Dit voorkom je door cortenstaal vernis op het staal aan te brengen. Deze vernis zorgt bovendien voor een prachtige diepe roestkleur. Een cortenstaal plaat met tekst krijg je geleverd als de roest zich al gevormd heeft. In een enkel geval is dat nog niet volleidg, maar dan is de roestlaag binnen zo’n vier weken wel aanwezig.

 

VOORDELIG DESIGN NAAMBORDJE MET ROEST

Wij, bij Namenenzo, hebben een speciaal procedé ontwikkeld en kunnen kunststof echt laten roesten. Het voordeel is dat dit goed koper is, lichter in gewicht en kunststof roest niet door. Dit is pas voordelig een designbordje maken van roest voor bij de voordeur.

 

TRENDY NAAMBORDJE VAN CORTENSTAAL BESTELLEN

Bestel via de webshop van Namenzo je nieuwe look-a-like naambord van cortenstaal of een look-a-like cortenstaal plaat met tekst. Je hebt de keuze uit vele fraaie ontwerpen die leverbaar zijn in verschillende afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een vierkant of een rechthoekig exemplaar. Onze online tool maakt het je gemakkelijk om zelf je cortenstaal naambord te ontwerpen. Laat een bord met alleen je naam maken of combineer dit met je huisnummer. Wij garanderen een snelle levering van je bestelling.