• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Foto muurdecoratie

Je eigen foto als muurdecoratie, personaliseer je kamer. In tegenstelling tot een standaard muurdecoratie met foto, is een muurdecoratie met foto's die je zelf gemaakt hebt veel persoonlijker. Neem nu bijvoorbeeld een mooie zwart wit foto muurdecoratie met een kunstzinnige foto die mooie herinneringen naar boven brengt. Of kies enkele bijzondere foto's voor je muurdecoratie en maak er een collage van. Je bepaalt zelf welke foto je kiest. Je kamer krijgt een heel persoonlijke toets als je een eigen foto als muurdecoratie in je interieur verwerkt. Bij ons krijg je de gelegenheid om je canvas met foto zelf samen te stellen en de afmetingen te kiezen die jij wilt.

  • Kies een formaat uit
  • Upload je eigen foto
  • En bestel! Levertijd ca 1 à 2 dagen
  • Geen verzendkosten

 

Foto muurdecoratie

Een persoonlijke muurdecoratie foto, kies bijvoorbeeld een zwart wit foto muurdecoratie

Zwart wit foto's hebben een stijlvolle uitstraling. Ze benadrukken bepaalde onderwerpen of tonen mooie contrasten die je bij kleurfoto’s minder ziet. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om met je bijzondere foto's een muurdecoratie te maken in zwart wit. Een zwart wit foto muurdecoratie staat bijvoorbeeld heel goed in een moderne, Scandinavische of minimalistische woning. Ook in stoere industriële interieurs zien we vaak zwart wit foto muurdecoraties. Een zwart wit foto afdrukken als muurdecoratie is een bijzondere keuze waarmee je een eigen stempel op je kamer drukt.

 

Welke muurdecoratie met eigen foto kies je?

In onze collectie hebben wij diverse afmetingen voor je muurdecoratie met eigen foto. Wij bieden zowel kleine als grote en zowel vierkante als rechthoekige foto muurdecoraties aan. Zo kun jij de grootte van je muurdecoratie met foto afstemmen op je kamer. Kies je voor één grote muurdecoratie met foto's of ga je voor vele kleine exemplaren? Zorg ervoor dat je foto van een zo hoog mogelijke resolutie is. Zo zal bijvoorbeeld een foto die gemaakt is met je smartphone 4000 x 3000 pixels zijn en geschikt zijn voor een canvas van 60 x 50 cm. Als je meerdere foto's op één canvas wilt plaatsen, dan kan dit perfect. Met onze creator zie je precies hoe je toekomstige muurdecoratie met foto's er zal uitzien. Wij vermelden hier ook dat we, naast canvas, eveneens op steigerhout of acrylplaten foto's afdrukken. Of wil je als muurdecoratie bijvoorbeeld mooie stickers? Ook dit hebben wij in ons gamma. Kijk gerust rond op onze website. Wij helpen jou graag met het kiezen van de juiste muurdecoratie.
 

Kies voor kwaliteit, kies voor Namenenzo

Als je van een mooie foto een muurdecoratie laat maken, dan wil je er ook zo lang mogelijk van genieten. Onze canvas doek is een wit doek uit kunststof. Het bestaat uit katoenpolyester en is geschikt om met een UV-printer te bedrukken. Onze kleuren zijn full-color en onze zwart wit versie is van hoge kwaliteit. Het canvas vertoont ook niet de alom bekende ‘witbreuk’. Het doek wordt met de hand op het frame gespannen. Om het jou nog makkelijker te maken om je foto muurdecoratie op te hangen, bieden wij jou een gratis ophangsysteem aan. Hiermee kun je je muurdecoratie met foto probleemloos aan de muur hangen.

 

Je muurdecoratie foto online bestellen

Wil je een foto afdrukken als muurdecoratie? Stuur gewoon je bestelling online door. Als je voor 15.00u bestelt, dan krijg je je mooie foto muurdecoratie waarschijnlijk de volgende dag al bij jou thuis geleverd. Betalen kun je achteraf. Als je nog niet goed weet of je foto voor je muurdecoratie geschikt is of je hebt nog twijfels over de grootte van je muurdecoratie met foto, laat het ons gerust weten. Wij staan voor je klaar. Je kunt je vraag stellen via telefoon of mail. Of je chat met een van onze medewerkers. Wij helpen jou graag om je interieur te personaliseren met een stijlvolle eigen muurdecoratie met foto.