• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Glazen naambordje: elegant en duurzaam

Grote keuze in elegante naambordjes. Als je een naambordje wilt kopen, zal je zien dat er veel keuze is op vlak van materiaal. Glazen naambordjes zijn dankzij hun vele voordelen echter één van de beste opties. Zo zijn ze elegant en duurzaam, en hebben nog veel meer pluspunten. Bij Namenenzo.be kan jij je naambord uit glas bovendien volledig laten personaliseren. Je vindt daardoor gegarandeerd het ideaal glazen naambord voor aan je voordeur! Uiteraard zijn de naambordjes niet van echt glas gemaakt mar van acrylglas. Hieronder staan de specificaties hiervoor.

  • Incl bevestigingsmaterialen
  • Zelf online ontwerpen
  • Geen verzendkosten
  • Snelle levertijd (slechts 1 à 2 dagen)

Alle naambordjes

Glazen naambordje

Naambord glas: verschillende opties

Wil je graag een glazen naambordje voor je voordeur? Dan zijn er verschillende soorten om uit te kiezen. Zo zijn er naambordjes uit acrylglas, RVS-look met acrylglas, opaalglas en frosted naambordjes. Elke soort heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Ontdek hieronder welk glazen naambord voor jou de beste optie is!

 

ACRYLGLAS

Een naambordje uit acrylglas is een plezier om te hebben. Het ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook eenvoudig om schoon te maken. In ons assortiment vind je naamborden uit acrylglas in diverse uitvoeringen. Je kan niet alleen kiezen uit diverse vormen, maar ook uit verschillende kleuren!

 

RVS-LOOK ACRYLGLAS

Een andere mogelijkheid is een naambord uit acryl met daarachter een plaat met RVS-look. Dit is een bijzondere combinatie. Het glas zorgt voor elegantie en de RVS-look voegt pit toe. Beide materialen zijn bovendien erg duurzaam. Zie voor meer info: naambordje RVS-look acrylglas.

 

OPAALGLAS

Opaalglas is een meer unieke optie. Dit soort glas is namelijk niet volledig doorzichtig, maar heeft de uitstraling van gesatineerd melkwit acrylglas. Dat maakt van dit glazen naambordje een ware blikvanger.

 

FROSTED NAAMBORDJES

Ook Frosted glazen naambordjes zijn heel erg bijzonder. Ze bestaan uit een laagje helder glas en een laagje acrylglas. Op een gedeelte van het achterste glas van het glazen naambordje wordt dan een frosted laag aangebracht wat zorgt voor een diepte effect. Zie voor meer informatie voor de naambordjes frosted.

Er zijn verschillende soorten frosted naambordjes. Zo zijn er niet alleen frosted naambordjes uit glas waarbij de hele achterste laag frosted is, maar je hebt ook naambordjes waarbij er slechts een kadertje of driehoekje voorzien is van een frosted look.

 

DE PLUSPUNTEN VAN EEN NAAMBORDJE UIT GLAS

Naambordjes uit glas hebben heel wat voordelen. Dat is ook de reden waarom ze populair zijn. Zo is glas een erg duurzaam materiaal, want het kan goed tegen verschillende weersinvloeden. Daarnaast ziet  acryl glas er elegant uit en past het bij diverse huisstijlen. 

Een ander groot pluspunt van een glazen naambord is dat je het erg eenvoudig schoonmaakt met het juiste product. Zo spaar je geld én moeite uit. Dat is zeker mooi meegenomen!

 

NAAMBORD UIT GLAS ZELF ONTWERPEN

Zoals je hierboven kon zien, heb je heel wat opties als je kiest voor een naambord uit glas. Doordat je elk model nog eens kan personaliseren, zorg je er al helemaal voor dat je glazen naambord perfect bij je huis past. Een glazen naambordje ontwerpen is bij ons bovendien helemaal niet moeilijk.

Kies je favoriet model uit, klik erop en duid vervolgens 'Personaliseer' aan. Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je links tabellen te zien. Daarmee kan je tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Wanneer dit klaar is, dien je enkel nog af te rekenen en nadien wordt je naambordje zo snel mogelijk bij je thuis geleverd!

 

Glazen naambordje kopen bij Namenenzo.be

Als je eraan denkt om een glazen naambord te kopen, is Namenenzo.be een goede keuze. Bij ons krijg je de verzending namelijk geheel gratis. 
Daarnaast bieden wij je steeds de scherpste prijzen en mag je ook altijd op ons rekenen in het geval dat je advies nodig hebt. Dat is wel zo handig!