• Verzendkosten U betaalt bij ons  géén verzendkosten
  • Whatsapp Op werkdagen bereikbaar via de  Whatsapp
  • Achteraf betalenBij ons kan u  achteraf betalen

Huisnummer leisteen

Kiezen voor een huisnummer in leisteen? Dat is een goed idee!

Bij Namenenzo kan u terecht als u op zoek bent naar een huisnummerbord. Ons aanbod bestaat uit huisnummerbordjes in diverse kleuren en uit verscheidene materialen. Het leuke is, dat u bij ons uw huisnummerbord op maat kan laten maken. U kiest dan zelf het materiaal, de kleur, de tekst en het lettertype die het best bij uw woning passen. Een échte aanrader is het leisteen huisnummer, we vertellen u waarom!


Waarom kiezen voor een huisnummerbord in leisteen?

Een huisnummer uit leisteen heeft een unieke uitstraling. Het is de ideale manier om u op een moderne manier zichtbaarder te maken en dat kan erg handig zijn voor zowel uw bezoekers, als pakketbezorgers. Bovendien geeft een stijlvol huisnummerbord uw gevel een nette en toegankelijke indruk. Leistenen huisnummerborden zijn dus vooral een goede keuze voor professionals, maar ook als u geen eigen firma hebt is het interessant om te kiezen voor een mooi huisnummerbord uit leisteen!Een leistenen bordje laat bezoekers zich welkom voelen en bovendien is uw huis hierdoor veel makkelijker vindbaar, want u kan naast uw huisnummer ook uw naam of logo erbij laten plaatsen. Leisteen is een goed materiaal om te kiezen, omdat het tal van voordelen heeft. Zo kan dit materiaal bijvoorbeeld goed tegen verschillende weersinvloeden, waardoor het jaren later nog altijd even mooi blijft. Een leistenen huisnummerbordje is misschien niet erg goedkoop, maar als u er mee rekening houdt dat dit materiaal veel langer meegaat dan andere materialen, dan is het zeker een goede investering! Doordat leisteen een natuursteen is, heeft het bovendien een natuurlijke en elegante uitstraling die niet te evenaren is door ander materiaal. U kan dus wel stellen dat leisteen een bijzonder materiaal is!


Leisteen huisnummerbord, welk bord past bij uw woning?

Als u kiest voor een leisteen huisnummer, dan zijn er nog tal van andere keuzes die u kan maken om uw leistenen nummerbordje te personaliseren. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een huisnummerbord met naam in leisteen. Niet alleen zorgt dit ervoor dat u nog beter vindbaar bent, maar een huisnummerbord met naam in leisteen zorgt ook voor een professionelere uitstraling. In plaats van een naam, kan u er ook gewoon een leuke spreuk op laten zetten of een raadseltje, als u het origineler wilt. Daarnaast kan u er ook een logo bijplaatsen of andere info. U kan tevens kiezen uit verschillende lettertypes: sierlijk voor een warme uitstraling en eenvoudig voor een zakelijke uitstraling.Ook de vorm kan u  volledig naar eigen smaak kiezen: vierkant, in de vorm van een huisje, ovaal, rond, ruitvormig, enzovoort. Welk huisnummerbord u het best kiest, hangt af van de stijl van uw huis, uw persoonlijke smaak en welke sfeer u uw huis wilt laten uitstralen. Voor een professionele uitstraling houd u uw huisnummerbord het liefst zo simpel mogelijk en als u graag een uitnodigende uitstraling wilt, dan kan u kiezen voor speciale vormpjes, teksten, enzovoort.


Waarom een leisteen huisnummerbord kopen bij Namenenzo?

Het ideale huisnummerbord vindt u bij Namenenzo, want bij ons kan u zelf het huisnummerbord samenstellen dat u verkiest. Kiest uw eigen vorm, grootte, materiaal, kleur, lettertype, enzovoort. U zal enkel beperkt worden door uw verbeelding! Laat uw creativiteit dus maar de vrije loop en creëer nadien bij ons eenvoudig het perfecte huisnummerbord. Bovendien kan u bij ons uw huisnummer kopen aan een voordelige prijs en dat is zeker mooi meegenomen! Kan u moeilijk kiezen of wilt u graag iets vragen? Blijf dan niet twijfelen en vraag advies en/of hulp aan onze experts. We staan altijd voor u klaar!