• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Huisnummer uit hout

Als je op zoek bent naar een huisnummer uit hout, zit je goed bij Namenenzo.be. Er zijn bij ons namelijk verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor je zeker vindt wat je zoekt. Je kunt je huisnummer uit hout bovendien volledig laten personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een huisnummerbord met een huisnummer én een tekstje bij of houd het simpel door er alleen je huisnummer op te zetten!

  • Gemakkelijk zelf online ontwerpen met onze ontwerptool.
  • Inclusief bevestigingsset.
  • Snelle levertijd.
  • Geen verzendkosten.
     

Onze steigerhouten naambordjes

Huisnummer uit hout

De vele voordelen van een houten huisnummer

Houten huisnummers hebben als groot voordeel dat ze een charmante uitstraling hebben. Ze zijn daarom uitnodigend en passen dus goed bij een landelijke of authentieke woning. Ook als je een eigen zaak hebt, zijn huisnummers uit hout een goede optie. Vooral als je ambachtelijke producten verkoopt, want het past in dat gevoel goed bij je bedrijfsimago. Maar ook bij juist een nieuwbouwhuis met een industriële look is een huisnummer van hout een echte eyecatcher.

Met een houten huisnummerbord zorg je er ook voor dat je woning makkelijk teruggevonden wordt. Zo vermijd je problemen met bezoekers en/of klanten. Doordat onze houten huisnummerborden gemaakt zijn uit steigerhout, gaan ze ook nog eens erg lang mee! Wist je trouwens dat huisnummers verplicht zijn?

 

KIES UIT VERSCHILLENDE SOORTEN HOUTEN HUISNUMMERS

Als je graag houten huisnummers voor aan je voordeur wilt kopen, zal je zien dat je heel wat keuze hebt op het gebied van vormen. Zo vind je in ons assortiment een houten huisnummerbord in de vorm van een huisje, een hart, een ruit, een vierkant en een rechthoek. Daarnaast kan je het nummer en/of naambordje van hout volledig personaliseren.

 

Je kan er niet alleen voor kiezen om enkel je huisnummer op hout te zetten, maar het is ook mogelijk om er een logo, afbeelding of tekst bij te plaatsen. Velen opteren voor een huisnummerbord uit hout dat ook voorzien is van de familienaam en/of voornaam. Dat maakt het namelijk nog eenvoudiger om de woning terug te vinden.

HUISNUMMERBORD VAN HOUT, ONTWERP DEZE ZELF ONLINE

Een huisnummerbord uit hout ontwerpen is erg eenvoudig bij Namenenzo.be. Geen gedoe, je hoeft gewoon enkele simpele stappen op te volgen. Kies je favoriete huisnummerbord uit hout en klik erop. Druk vervolgens op de knop 'Personaliseren' en voeg aan de hand van de tabellen links, je gewenste tekst en/of foto toe.

Wanneer je klaar bent met je huisnummer uit hout, dien je gewoon nog op 'Afrekenen' te drukken en je krijgt je huisnummerbord uit hout vervolgens zo snel mogelijk bij je thuis toegestuurd. Zoals je ziet, is het dus helemaal niet moeilijk om je eigen huisnummer uit hout te maken. Heb je toch nog vragen? Dan mag je ons daarvoor altijd contacteren!

 

HUISNUMMERBORD VAN HOUT KOPEN BIJ NAMENENZO.BE

Je houten huisnummer kopen, doe je het best bij Namenenzo.be. Bij ons zijn de prijzen namelijk transparant. Dat wil zeggen dat er geen extra kosten bijkomen voor je huisnummer op hout, ook niet voor de verzending!

Een huisnummerbord uit hout maken, is bij ons bovendien erg simpel. Je verliest dus geen tijd. Wil jij ook graag muurstickers of andere decoratieartikelen kopen? Dan ben je bij ons ook op het juiste adres. Koop ze samen en spaar nog meer geld uit!