• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Huisnummerbord industrieel

De industriële stijl wordt tegenwoordig steeds populairder. Dat is uiteraard niet zomaar. Het is namelijk de perfecte combinatie tussen gezelligheid en elegantie, met een tikkeltje stoerheid. Als jij je gevel dus op een bijzondere manier wilt laten opvallen, is een huisnummerbord met industrieel karakter of een industrieel huisnummer een goede optie. Bij Namenenzo.be heb je alvast de keuze een heel wat vormen en materialen. Je kan je industrieel huisnummerbord bij ons bovendien volledig naar je eigen smaak ontwerpen. Je vindt bij ons dus zeker wat je zoekt!

  • Levertijd 1 à 2 werkdagen
  • Geen verzendkosten
  • Incl bevestiging
  • Zie montage-instructies onderaan de pagina
Huisnummerbord industrieel

Huisnummer industrieel of industrieel huisnummerbord, wat kies jij?

Voordat je je keuze maakt, is het belangrijk om het verschil te kennen tussen een huisnummerbord en huisnummers. Zo heb je op een bordje meer ruimte, waardoor je er ook tekst en/of een afbeelding bij kan plaatsen. Dat is erg handig, wanneer je je woning nog kenbaarder wilt maken. Je kan b.v. een pootafdruk van de kat of hond erbij laten plaatsen. Een huisnummerbord is daarnaast ideaal voor bedrijven (aan huis), omdat je er je bedrijfsnaam en -logo kan bijplaatsen. Dat geeft klanten meer zekerheid en vertrouwen!

Een huisnummer dat industrieel is, ziet er anders uit. Het is enkel een nummer, maar is vaak erg groot, waardoor het voldoende opvalt. Het is dus simpeler, maar het mist zijn doel zeker niet. Zowel huisnummerborden als huisnummers met een industrieel karakter, zijn verkrijgbaar in diverse materialen.

 

BETONNEN NAAMBORDJES EN NUMMERS

Wanneer je een huisnummerbord dat industrieel is wilt kopen, heb je de keuze uit diverse materialen. Eén van de beste keuze is een betonnen huisnummerbord, omdat dit materiaal vaak gebruikt wordt bij de industriële stijl.

Beton is ook een stevig en duurzaam materiaal met een stoere uitstraling. Wanneer je dus kiest voor een betonnen huisnummerbord dat industrieel is geef je je woning meer pit. In onze webshop zijn er zowel betonnen huisnummerborden die er industrieel uitzien als betonnen huisnummers met industrieel karakter.

 

HUISNUMMERS EN NAAMBORDJES UIT ROESTVASTSTAAL

Ook roestvaststaal is een goede optie als je graag een huisnummerbord dat er industrieel uitziet wilt kopen. Dit materiaal heeft net zoals beton een stoere uitstraling, maar is een tikkeltje eleganter. Het hangt er dus een beetje vanaf welke sfeer je wilt creëren.

Het roestvaststalen huisnummerbord dat je terugvindt in ons assortiment is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Wat je ook het leukst vindt, roestvaststaal is altijd een goede keuze, omdat dit materiaal erg duurzaam is.

 

HUISNUMMERBORD EN NUMMERS MET RVS-LOOK

Genieten van de elegantie van roestvaststaal met een beperkt budget? Dat kan zeker, want wij hebben ook huisnummerborden met RVS-look. Deze zijn vervaardigd uit kunststof, maar zien er net zoals roestvaststaal uit. Het grote verschil is dus dat ze heel wat goedkoper zijn.

Als je een bordje uit dit materiaal kiest, zijn er ook heel wat mogelijkheden op het gebied van vormen. Dat is een groot bijkomend voordeel. Naast RVS-look huisnummerborden, vind je bij ons ook de huisnummers uit dit materiaal.

 

ZELF EEN HUISNUMMERBORD MET INDUSTIEEL KARAKTER MAKEN

Een industrieel huisnummerbord maken, doe je bij Namenenzo erg eenvoudig. Kies je favoriet materiaal en vorm en klik op 'Personaliseer'. Als je nu links kijkt, zie je tabellen waarmee je tekst en foto's kan toevoegen. Versier het naambord naar je eigen smaak en klik vervolgens op 'Afronden'. Meer hoef je niet te doen!

 

EEN INDUSTIEEL HUISNUMMER KOPEN BIJ NAMENENZO

Koop je industrieel huisnummer bij Namenenzo en geniet van extra voordelen. Bij ons hoef je namelijk niet te betalen voor de verzending. Wij zorgen er bovendien voor dat je je artikelen snel thuis geleverd krijgt en bieden je advies wanneer dat nodig is!