• Verzendkosten U betaalt bij ons  géén verzendkosten
  • Whatsapp Op werkdagen bereikbaar via de  Whatsapp
  • Achteraf betalenBij ons kan u  achteraf betalen

De mooiste muurstickers voor in uw keuken

De keuken is een plek waar Belgen traditioneel veel tijd in doorbrengen en graag zijn. We nemen weer steeds meer tijd om te koken en bewust met onze voeding om te gaan. Ook is het een plek waar veel gesprekken plaatsvinden, een plek voor gezellig samenzijn, met familie of vrienden. Heerlijk zitten aan een lange tafel, de geur van het vers bereidde eten, wijn op tafel, en genieten van elkaar. De keuken is een plek waar we veel aandacht aan besteden om zo mooi en gezellig mogelijk te maken. Hebt u er wel eens over nagedacht om uw keuken nog persoonlijker en sprekender te maken door middel van een muursticker?


Muurstickers voor in de keuken

Muurstickers zijn tegenwoordig razend populair. Ze sieren steeds meer woonkamers, kinderkamers en badkamers. Denk dan aan een leuke quote in de slaapkamer, een stoer figuur voor een jongenskamer of een lippenstift in een tienerkamer. De ruimte waar uw wasmachine staat is altijd saai, een coole sticker op de muur vrolijkt onmiddellijk op! Maar er bestaan vanzelfsprekend ook hele leuke muurstickers voor in de keuken! In ons assortiment vindt u maar liefst 14 verschillende muurstickers die uw keuken net iets extra’s geven. De muurstickers zijn vaak een combinatie van tekst en een figuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een keukenschort met daarop de quote: ‘Never trust a skinny chef’. Wat dacht u van een snijplank met daarop de tekst: ‘Good Food, Good Life”. Of een deegroller inclusief de quote: ‘This is how we roll’. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer muurstickers voor in de keuken te kiezen.

Ontwerp uw eigen keuken muursticker

Ontwerpt u liever een eigen keuken muursticker? Wilt u bijvoorbeeld een muursticker met een vis in de keuken? Dat kan u doen door uw eigen muursticker te personaliseren. U kunt eenvoudig een coole tekst of afbeelding plaatsen in de online ontwerptool. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, plaatst u de bestelling. Hierna wordt de muursticker vakkundig geproduceerd. Om een muursticker van goede kwaliteit te kunnen maken hebt u een afbeelding nodig die minimaal 60 tot 118 pixels bevat. Zorg het liefst voor afbeeldingen die boven de 118 pixels zitten, dan krijgt u een muursticker van perfecte kwaliteit. Zeker als u een grote muursticker wilt. Als u wilt berekenen of uw foto het juiste aantal pixels heeft voor een bepaald formaat afdruk, dan deelt u het aantal pixels door het aantal cm (lengte of breedte). Op zo’n manier krijgt u op een eenvoudige manier de beste en mooiste sticker voor in uw keuken. Ga aan de slag met u ontwerp voor de muursticker met vis in uw keuken!
Muurstickers voor de keuken bestellen

Wilt u ook een muurstickers voor uw keuken bestellen? Neem eens een kijkje in het enorme aanbod op Namenenzo.be. Nu denkt u misschien dat muurstickers alleen op de muur kunnen. Maar u zou ze ook kunnen plakken op de keukenkasten of keukendeuren. Plak eens een leuke quote op de buffetkast, of wat dacht u van de koelkast? U kunt de kleur van de sticker voor de keuken aanpassen aan welk kastje dan ook. De muurstickers worden binnen één dag geleverd en zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan muur, kastje of tegel. U leest het goed, tegel. Dat is natuurlijk ook een idee! U kunt zelf een sticker voor de keuken ontwerpen die op de keukentegels aanbrengt. Er zijn twee mogelijkheden om zulke tegelstickers te bestellen:

1: Bestel een grote sticker en knip of snij deze op de juiste voormaat van de tegel. Hierbij moet u opletten dat u niet door de tekst heen knipt of snijdt.

2: Vraag een offerte aan bij Namenenzo.be en geef door hoe groot de stickers moeten zijn en wat voor afbeelding of tekst erop moet. U kunt ook kiezen wat voor kleur u wilt.

Een muursticker is dé manier om een persoonlijke tintje te geven aan welke kamer dan ook. De muurstickers zijn heel populair, u ziet ze overal terug in woon-magazines. En met recht! Een muursticker geeft een kamer net iets meer sfeer, ook als het gaat om de keuken. Dus bestel nu die sticker voor de keuken, uw keuken vraagt er ook om!