• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Muurstickers

De mooiste muurstickers voor in je keuken

De keuken is een plek waar Nederlanders traditioneel veel tijd in doorbrengen en graag zijn. We nemen weer steeds meer tijd om te koken en bewust met onze voeding om te gaan. Ook is het een plek waar veel gesprekken plaatsvinden, een plek voor gezellig samenzijn, met familie of vrienden. Heerlijk zitten aan een lange tafel, de geur van het vers bereidde eten, wijn op tafel, en genieten van elkaar. De keuken is een plek waar we veel aandacht aan besteden om zo mooi en gezellig mogelijk te maken. Heb je er wel eens over nagedacht om je keuken nog persoonlijker en sprekender te maken door middel van een muursticker?

  • Sandaard stickers en eigen ontwerp stickers
  • Gemakkelijk zelf aan te brengen
  • Zie montage-instructies onderaan de pagina

Alle muurstickers

Muurstickers

Muurstickers voor in de keuken

Muurstickers zijn tegenwoordig razend populair. Ze sieren steeds meer woonkamers, kinderkamers en badkamers. Denk dan aan een leuke quote in de slaapkamer, een stoer figuur voor een jongenskamer of een lippenstift in een tienerkamer. De ruimte waar je wasmachine staat is altijd saai, een coole sticker op de muur vrolijkt onmiddellijk op! Maar er bestaan vanzelfsprekend ook hele leuke muurstickers voor in de keuken! In ons assortiment vind je maar liefst 14 verschillende muurstickers die jouw keuken net iets extra’s geven. De muurstickers zijn vaak een combinatie van tekst en een figuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een keukenschort met daarop de quote: ‘Never trust a skinny chef’. Wat dacht je van een snijplank met daarop de tekst: ‘Good Food, Good Life”. Of een deegroller inclusief de quote: ‘This is how we roll’. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer muurstickers voor in de keuken te kiezen.

 

Ontwerp je eigen keuken muursticker

Ontwerp je liever een eigen keuken muursticker? Wil je bijvoorbeeld een muursticker met een vis in de keuken? Dat kun je doen door je eigen muursticker te personaliseren. Je kunt eenvoudig een coole tekst of afbeelding plaatsen in de online ontwerptool. Wanneer je tevreden bent met het ontwerp, plaats je de bestelling. Hierna wordt de muursticker vakkundig geproduceerd. Om een muursticker van goede kwaliteit te kunnen maken heb je een afbeelding nodig die minimaal 60 tot 118 pixels bevat. Zorg het liefst voor afbeeldingen die boven de 118 pixels zitten, dan krijg je een muursticker van perfecte kwaliteit. Zeker als je een grote muursticker wilt. Als je wilt berekenen of jouw foto het juiste aantal pixels heeft voor een bepaald formaat afdruk, dan deel je het aantal pixels door het aantal cm (lengte of breedte). Op zo’n manier krijg jij op een eenvoudige manier de beste en mooiste sticker voor in jouw keuken. Ga aan de slag met je ontwerp voor de muursticker met vis in je keuken!

Muurstickers voor de keuken bestellen

Wil je ook een muurstickers voor je keuken bestellen? Neem eens een kijkje in het enorme aanbod op Namenenzo.be. Nu denk je misschien dat muurstickers alleen op de muur kunnen. Maar je zou ze ook kunnen plakken op de keukenkasten of keukendeuren. Plak eens een leuke quote op de buffetkast, of wat dacht je van de koelkast? Je kunt de kleur van de sticker voor de keuken aanpassen aan welk kastje dan ook. De muurstickers worden binnen één dag geleverd en zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan muur, kastje of tegel. Je leest het goed, tegel. Dat is natuurlijk ook een idee! Je kunt zelf een sticker voor de keuken ontwerpen die op de keukentegels aanbrengt. Er zijn twee mogelijkheden om zulke tegelstickers te bestellen: 

1: Bestel een grote sticker en knip of snij deze op de juiste voormaat van de tegel. Hierbij moet je opletten dat je niet door de tekst heen knipt of snijdt. 

2: Vraag een offerte aan bij Namenenzo.be en geef door hoe groot de stickers moeten zijn en wat voor afbeelding of tekst erop moet. Je kunt ook kiezen wat voor kleur je wilt. 

Een muursticker is dé manier om een persoonlijke tintje te geven aan welke kamer dan ook. De muurstickers zijn heel populair, je ziet ze overal terug in woon-magazines. En met recht! Een muursticker geeft een kamer net iets meer sfeer, ook als het gaat om de keuken. Dus bestel nu die sticker voor de keuken, jouw keuken vraagt er ook om!