• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambord met foto

Kies voor een naambord met foto als je je gevel een mooie en unieke uitstraling wilt geven. Bij Namenenzo.be zijn er verschillende vormen en materialen om uit te kiezen, waardoor je zeker iets vindt dat perfect bij je smaak past. De naambordjes in onze webshop zijn bovendien van de beste kwaliteit en worden verkocht aan de scherpste prijs. Je kan je bordje ook volledig zelf personaliseren met de foto die jij verkiest!

Lukt het niet uw foto te uploaden stuur ons dan een mail met uw bestelling

Naambord met foto

Waarom een huisnummerbord met foto een goede keuze is

Met een huisnummerbord voor je voordeur zorg je ervoor dat je huis eenvoudiger teruggevonden wordt. Als je kiest voor een huisnummerbord met foto, maak je het bordje nog persoonlijker. Daardoor krijgt je woning een bijzondere en gezellige uitstraling. Doordat er heel wat mogelijkheden zijn op vlak van vorm en materiaal, vind je ook steeds een huisnummerbord dat perfect bij je huis past!

 

ZELF EEN NAAMBORD MET FOTO ONTWERPEN

Welk vorm of materiaal je ook voor je naamboord met foto verkiest, je kan het eenvoudig zelf ontwerpen. Daarvoor dien je alleen je favoriete bordje uit te kiezen en erop te klikken. Vervolgens druk je op 'Personaliseer' en kan je je naambordje met foto en/of tekst naar keuze versieren. Eens je huisnummerbord met foto er volledig uitziet zoals je wenst, hoef je enkel nog af te rekenen. Je huisnummerbord met foto wordt nu zo snel mogelijk bij je thuis geleverd!

Welk naambordje met foto kies jij?

Een naambord bestaat in diverse materialen. Zo zijn er niet alleen charmante houten naambordjes, maar ook naamborden uit leisteen, plexiglas, roestvaststaal en nog veel meer materialen. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling en voordelen. Een huisnummerbord met foto kan je daarnaast in verschillende vormen laten maken. Je hebt de doorsnee ovale, ronde, rechthoekige en vierkante vorm en bijzondere vormen. Zo vind je in het assortiment een steigerhout naambord in de vorm van een huis, hart en ruit. Daarnaast is er de mooie Torino-vorm bij de leistenen en plexiglas naambordjes, maar er zijn nog veel meer opties. Neem zeker eens een kijkje naar al de mogelijkheden als je graag een bijzonder naambord met foto wilt ontwerpen.

 

VOORDELIGE NAAMBORDJES MET FOTO KOPEN BIJ NAMENENZO

Voor een voordelig naambord met foto van de beste kwaliteit, moet je bij Namenenzo zijn. Bij ons geniet je bovendien van transparante prijzen, want wij rekenen geen extra kosten aan. Ook niet voor verzending! Daarnaast krijg je van ons de mogelijkheid om achteraf te betalen en vind je bij ons ook andere leuke decoratieartikelen aan scherpe prijzen. Dat is erg handig, want op die manier is het mogelijk om alles wat je nodig hebt op één plek te kopen!