Naambordje Acrylglas | Lumino-Line zwart, 20x20 cm

67,95 inclusief verzendkosten

Chique naambord van helder gepolijst acrylglas 20x20 cm. Achterzijde zwart. ✅ Online bestellen voor 15.00 uur, direct op de post!

Lees meer>>

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Naambordje Acrylglas | Lumino-Line zwart, 20x20 cm

Vierkant naambordje acrylglas 20x20cm met heldere achterplaat met zwarte achterkant. ✅ Bestellen voor 15.00 uur, direct op de post!
Naambord vervaardigd van een glasheldere plaat, waarvan de randen zijn gepolijst. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer onderhoudsvriendelijk product. De achterzijde van het naambordje is afgewerkt met een kleurlaag, in dit geval zwart. De RVS afstandhouders zorgen ervoor dat het naambordje 15 mm. vrij van de muur komt te hangen. Omdat de bedrukking wordt aangebracht op de achterzijde van de heldere acrylplaat, ontstaat er een fraaie dieptewerking en krijgt het naambord een luxe uitstraling. Alle benodigde bevestigingsmaterialen (muurpluggen, afstandshouders en geslepen RVS sierdopjes) worden meegeleverd.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer 012 600 230, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo