• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambordje kinderkamer

Unieke naambord kinderkamer

Een naambord op de kinderkamer deur of in de kamer maakt het toch net even af. Ook geeft het je kind het gevoel dat het zijn/haar eigen ruimte is. Niemand die meer hoeft te vragen wie zijn kamer het is. Het is natuurlijk heel leuk om een gepersonaliseerde kinderkamer naambord kado te geven of om het zelf te ontvangen. Ben je ook opzoek naar een gepersonaliseerde naambordje voor de kinderkamer? Je kinds favoriete superheld of dier op de naambordje? Dan hoef je niet verder te zoeken! Neem een kijkje naar de mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

  • Alle naamborden worden geleverd met een bevestigingssetje
  • Grote keuze, ook voor de kinderkamer
  • Snelle levertijd

Alle naambordjes

Naambordje kinderkamer

Welke naambordjes voor de kinderkamer maken we?

De kinderkamer naambordjes bestaan al sinds mensenheugenis en zijn vandaag de dag in verschillende kleuren, maten en stijlen te maken van verschillende materialen zoals hout, metaal, acryl en vilt. 

Heb je een idee van een naambordje die je hier niet ziet, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij in overleg het helemaal custumizen naar jou wens.

Op zoek naar een naambordje baby?

Is er baby op komst en weet je al hoe hij/zij gaat heten? Met een naambordje van de baby wordt het bevestigd! Een naambordje voor de pasgeboren babykamer is niet alleen heel schattig, maar ook ideaal om te wennen aan de naam van het nieuwe gezinslid. Boven het bed, op de deur of op een plankje het kan bij ons allemaal. Bepaal hier de stijl van het naambordje voor de babykamer, je kunt een keuze maken uit de bestaande templates zoals stoer, retro, design of ontwerp je eigen idee en wij werken het voor je uit. Heb je nog geen naambordje voor je babykamer en kom je er niet uit? Wij helpen je graag op weg voor het ontwerpen van een naambord deur kinderkamer. De baby naambordjes zijn in verschillende maten en vormen te bestellen bij ons op de website. Je kunt zelf de naam ontwerpen in de babykamer naambordjes ontwerp tool.