• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

De leukste paarden naambordjes

De leukste paarden naambordjes

Wij staan bekend om het maken van mooie en gepersonaliseerde naambordjes voor de paardenliefhebbers - een bijzonder item voor uzelf en uw paardenstal. We maken allerlei gegraveerde en gepersonaliseerde paarden naambordjes die u kunt hangen bij het zadel, het halster, het hoofdstel of natuurlijk de stal. U kunt uw eigen maat, stijl en materiaalkeuze kiezen en wij zorgen voor de rest, zodat u het perfecte naambord voor uw paard krijgt. Dit kan iedereen helpen uw paard en zijn stal te identificeren.

Op onderstaande ondergronden worden vaak paardenbordjes ontworpen.


Het perfecte Naambordje voor uw paard

Bekijk onze online naamplaatjes voor paarden en ontdek onze voorbeelden van verschillende materialen die worden gebruikt zoals hout, messing, chromen metalen platen en vele andere die beschikbaar zijn voor het graveren van een naambordje voor de paardenstal. Onze gegraveerde platen zijn van hoge kwaliteit en stijlvol met verschillende ontwerpen en kunstwerken die het naambord voor uw paard persoonlijk maken. We bieden ook een verscheidenheid aan maten, vormen en afwerkingen, zodat u een perfecte match kunt vinden voor het bestaande decor. Bekijk onze collectie online bij Namenenzo en bestel het ontwerp van uw eigen persoonlijke naamplaatjes: een naamplaatjes zadel, naamplaatjes hoofdstel, naamplaatjes halster, een naambordje voor de paardenstal en nog veel meer.


Een gepersonaliseerd naambordje paard

U kunt ook een paarden naambordje gegraveerd met uw logo of een eigen ontwerp bestellen in verschillende vormen, zoals vierkante, ovale, rechthoekige stalplaten, enzovoort. We kunnen optionele of extra items toevoegen, zoals een hangende ketting of andere gewenste items naar keuze keuze voor het gegraveerde paardenbord. Bij Namenenzo.be is het ons doel om de beste service en de hoogste kwaliteit naamborden voor paarden aan iedereen te bieden om uw stal te personaliseren met paardennaambordjes met een mooi tintje, zodat ieder paard een uniek onderkomen heeft. Al onze gepersonaliseerde naamplaatjes zijn van de hoogste kwaliteit materialen en design. Bestel vandaag nog een van onze gegraveerde naamplaatjes om uw paard en stal te personaliseren.