• Verzendkosten U betaalt bij ons géén verzendkosten
  • Whatsapp 7 dagen bereikbaar van 8.00 - 22.00 uur
  • Achteraf betalenBij ons kan u achteraf betalen

Naamplaatmaker

Bij ons kan u op maat naamplaatjes laten realiseren. Hoe gaaf is dat? Er zijn tal van mogelijkheden. Zo kan u o.a. de kleur bepalen, maar ook de vorm en het formaat. Daarnaast kunt u ook zelf de inhoud bepalen, dit doet u in onze online ontwerptool. Onze naamplaatjes worden gegraveerd met het ontwerp wat u hebt gerealiseerd via de website. De naamplaatjes zijn erg populair bij flatbewoners, maar ook bij verenigingen, studentenhuizen en noem het maar op. Ze zijn heel breed inzetbaar en makkelijk te bevestigen door de meegeleverde plakstrip. Bent u dus opzoek naar een goede naamplaatmaker? Dan bent u bij ons op het goede adres. Onze naamplaatjes worden ambachtelijk gemaakt door onze naamplaatmaker. Vakkundigheid en pure passie zullen leiden tot het eindresultaat. Alles om uw specifieke wens in vervulling te laten gaan. Wij helpen u graag. Kom u er niet helemaal aan uit of bent u niet zeker over het gemaakte ontwerp? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Op die wijze komen we samen tot de productie van het perfecte naambord. Een naamplaatje op basis van uw wensen opleveren is ons doel. Start snel met het ontwerpen van uw eigen persoonlijke naamplaatje bij de naamplaatmaker.

Naamplaat bord maken

Eenvoudig? Ja, en heel erg eenvoudig zelfs. Bij ons in de webshop maken we gebruik van een online ontwerptool die erg gebruiksvriendelijk is. Plaats eenvoudig een tekst en bepaal vervolgens het lettertype. Daarnaast is ook het toevoegen van illustraties mogelijk om deze vervolgens op een naamplaatbord te laten maken. De naamplaatjes worden vakkundig geproduceerd in onze eigen productiehal. Wilt u eens langskomen? Ook dat is mogelijk, breng gerust een bezoekje aan onze showroom. Wanneer u door ons uw naamplaatje laat maken, maken wij voornamelijk gebruik van onze professionele en zeer coole laser. Deze laser kan uw ontwerp met één straal op het plaatje plaatsen. Deze laser zorgt er eveneens voor dat punten tot in detail haalbaar zijn.

Het bestellen van een naamplaatje is een kwestie van 3 simpele stappen.

Stap 1: Kies uw naamplaatje
Op onze webshop kiest u uw favoriete naamplaatje uit. Het verschil wordt gemaakt door kleur, formaat en vorm van het naamplaatje.

Stap 2: Ontwerp uw naamplaatje
U hebt de keuze voor het naamplaatje gemaakt. De vervolgstap is het ontwerpen van het naamplaatje. Kies uw tekst, plaats symbolen en leef u uit in onze online ontwerptool.

Stap 3: Bestel uw naamplaatje
Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaat u vervolgens over tot het plaatsen van de bestelling. Hier vult u o.a. in naar welk adres het plaatje verstuurd mag worden.

Een plaatje wordt in de meeste gevallen per brievenbuspost verstuurd. Onze naamplaatjes worden geleverd binnen één werkdag. Hij gaat op de post wanneer u op werkdagen uw bestelling plaatst vóór 15:00 uur. Dat is nog eens een service. Tevens is uw pakketje te volgen met een Track & Trace. U ziet dan dus ook rond welk tijdstip uw naamplaatje kunt verwachten.