• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naamplaatmaker

Naamplaatjes laten maken

Bij ons kun je op maat naamplaatjes laten realiseren. Hoe gaaf is dat? Er zijn tal van mogelijkheden. Zo kun je o.a. de kleur bepalen, maar ook de vorm en het formaat. Daarnaast kun je ook zelf de inhoud bepalen, dit doe je in onze online ontwerptool. Onze naamplaatjes worden gegraveerd met het ontwerp wat jij hebt gerealiseerd via de website. De naamplaatjes zijn erg populair bij flatbewoners, maar ook bij verenigingen, studentenhuizen en noem het maar op. Ze zijn heel breed inzetbaar en makkelijk te bevestigen door de meegeleverde plakstrip. Ben je dus opzoek naar een goede naamplaatmaker? Dan ben je bij ons op het goede adres. Onze naamplaatjes worden ambachtelijk gemaakt door onze naamplaatmaker. Vakkundigheid en pure passie zullen leiden tot het eindresultaat. Alles om uw specifieke wens in vervulling te laten gaan. Wij helpen je graag. Kom je er niet helemaal aan uit of ben je niet zeker over het gemaakte ontwerp? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Op die wijze komen we samen tot de productie van het perfecte naambord. Een naamplaatje op basis van jou wensen opleveren is ons doel. Start snel met het ontwerpen van je eigen persoonlijke naamplaatje bij de naamplaatmaker.

Naambord

Naamplaat bord maken

Eenvoudig? Ja, en heel erg eenvoudig zelfs. Bij ons in de webshop maken we gebruik van een online ontwerptool die erg gebruiksvriendelijk is. Plaats eenvoudig een tekst en bepaal vervolgens het lettertype. Daarnaast is ook het toevoegen van illustraties mogelijk om deze vervolgens op een naamplaatbord te laten maken. De naamplaatjes worden vakkundig geproduceerd in onze eigen productiehal te Eindhoven. Wil je eens langskomen? Ook dat is mogelijk, breng gerust een bezoekje aan onze showroom. Wanneer je door ons je naamplaatje laat maken, maken wij voornamelijk gebruik van onze professionele en zeer coole laser. Deze laser kan jou ontwerp met één straal op het plaatje plaatsen. Deze laser zorgt er eveneens voor dat punten tot in detail haalbaar zijn. 

Het bestellen van een naamplaatje is een kwestie van 3 simpele stappen. 

Stap 1: Kies je naamplaatje 
Op onze webshop kies je je favoriete naamplaatje uit. Het verschil wordt gemaakt door kleur, formaat en vorm van het naamplaatje. 

Stap 2: Ontwerp je naamplaatje 
Je hebt de keuze voor het naamplaatje gemaakt. De vervolgstap is het ontwerpen van het naamplaatje. Kies je tekst, plaats symbolen en leef je uit in onze online ontwerptool. 

Stap 3: Bestel je naamplaatje
Ben je tevreden over het ontwerp? Dan ga je vervolgens over tot het plaatsen van de bestelling. Hier vul je o.a. in naar welk adres het plaatje verstuurd mag worden. 

Een plaatje wordt in de meeste gevallen per brievenbuspost verstuurd. Onze naamplaatjes worden geleverd binnen één werkdag. Hij gaat op de post wanneer je op werkdagen je bestelling plaatst vóór 15:00 uur. Dat is nog eens een service. Tevens is je pakketje te volgen met een Track & Trace. Je ziet dan dus ook rond welk tijdstip je naamplaatje kunt verwachten.