• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Originele naambordjes

Een naambordje bij je voordeur maakt de entree van je huis helemaal af. Bovendien kun je op deze manier aan anderen laten zien, wie er in het huis wonen. Met een van onze originele naambordjes kun je bovendien meer vertellen over degenen, die in het huis wonen. Je laat zien, wat jullie stijl is en wat voor soort mensen jullie zijn. Met zo veel verschillende naambordjes, zal er zeker een naambordje tussen zitten, dat helemaal bij jou en je gezin past.

  • Alle naambordjes worden geleverd met een bevestigingssetje
  • De montage instructies vind je onderaan de homepage
  • Uw bestelling is verzendkostenvrij
  • Levertijd meestal 1 dag

Naambordjes

Originele naambordjes

Naambord voordeur origineel

De beste plek om jouw originele naambordje op te hangen is natuurlijk naast de voordeur. Daar komen de bezoekers van je huis namelijk het eerste. Zo kunnen de postbode en pakketbezorger direct zien of ze op het juiste adres zijn. Je kunt het naambordje onder de bel hangen of juist aan de andere kant van de voordeur. Met een naambord voordeur origineel kan bovendien iedereen je huis al van een afstand herkennen, omdat jij een origineel naambordje hebt, dat niemand anders in jouw straat heeft. Op de originele naambordjes voordeur kun je niet alleen de namen van de inwoners van het huis zetten. Op de meeste naambordjes is ook plek voor het huisnummer en een afbeelding, die je zelf uit kunt zoeken.

 

Welk origineel naambordje voor jouw voordeur?

De keuze uit originele naambordjes voordeur is groot. Welke het beste bij jou past, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je smaak en je stijl. Voor een strakke look kun je kiezen voor een RVS-naambordje of een kunststof naambord met RVS-look. Als jij meer houdt van een natuurlijk look, dan neem je originele naambordjes voordeur van steigerhout of van een boomschijf. Leistenen naambordjes zijn ook mooi en natuurlijk. Een roest naambord voordeur is origineel en zal een blikvanger zijn bij jouw entree. Als jouw stijl meer klassiek of retro is, kijk dan bij onze originele naambordjes met emaillen-look of kies voor een van de nostalgische uithangborden. Als je weinig ruimte hebt voor een naambordje of als je in een appartementsgebouw woont, dan kun je ook kiezen voor een naamplaatje. Deze zijn kleiner en speciaal ontworpen om bij de deurbel op te hangen.

Wat schrijf je op je originele naambordje?

Als je jouw originele naambord voordeur hebt uitgezocht, dan moet je nog beslissen, wat je erop wilt zetten. Allereerst bepaal je of je je huisnummer op het naambord wilt plaatsen of dat je hiervoor een apart bordje wilt gebruiken. Een huisnummer op je naambord voordeur is origineel, maar het nadeel is, dat je je originele naambordje niet meer kunt gebruiken, als je gaat verhuizen. Daarnaast staan natuurlijk de namen van de inwoners op de originele naambordjes voordeur. Je kunt ervoor kiezen om alleen familie met jullie achternaam erop te zetten, maar je kunt ook alle voornamen vernoemen. Op echt originele naambordjes voordeur kun je ook nog een afbeelding toevoegen, bijvoorbeeld een mooie bloem. Als je huisdieren hebt, kun je ook hun namen en een afbeelding van een hond of kat op je originele naambordje vermelden. Met de vele mogelijkheden, die onze originele naambordjes bieden, zul je jouw naambordje zo vorm kunnen geven, dat hij helemaal bij jou en je gezin past. Zo leren de bezoekers van jouw huis jullie al kennen, voordat ze een voet over de drempel hebben gezet.