• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Sjabloon 300x200 mm met eigen tekst/afbeelding

21,62 inclusief verzendkosten

Ontwerp hier online zelf uw sjabloon 300x200mm met behulp van onze ontwerp tool.

Lees meer>>

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Bij ons kan u achteraf betalen
  • 95% past door de brievenbus!

Sjabloon 300x200 mm met eigen tekst/afbeelding

Sjabloon 300x200mm.

Onze Mylar sjablonen zijn geschikt voor het sjabloneren van pallets, kisten en andere materialen. Ook zijn ze ideaal voor het (tijdelijk) markeren van stoep, staat of muur voor speciale gelegenheden zoals huwelijk, bedrijfsopening, festival e.d.

Kies het gewenste formaat uit en houd rekening met een rand eromheen. Ga vervolgens verder met “personaliseer” en start met het ontwerpen van uw tekstsjabloon. In dit geval heeft u gekozen voor een sjabloon van 300x200mm. Wij maken gebruik van het lettertype stencil. Stencil is speciaal geschikt voor tekst sjablonen, aangezien met Stencil de open delen van de letters niet uit het sjabloon wegvallen. Upload u zelf een ontwerp? Houd er dan rekening mee dat er verbindingsstukjes aangebracht zijn van minimaal 2mm dikte om het geheel vast te houden.

Onze sjablonen 300x200mm. zijn  gemaakt van Mylar. Dit is een dunne, flexibele witte kunststof. Gaat u regelmatig tot vaak sjabloneren dan is Mylar de beste keuze. Uw ontwerp snijden wij met één van onze lasers uit het materiaal.

Uw ontwerp op het formaat 300x200mm mag niet groter zijn dan:

- 280x180mm  indien u sjabloneert met een roller met verf of inkt. Dus aan iedere zijkant 1 cm niet gebruiken

- 260x160mm (minimaal) indien u met een spray, zoals bijvoorbeeld onze krijtspray speciaal voor sjablonen gaat sjabloneren. Dus aan iedere zijkant 2 cm niet gebruiken

Bij het gebruik van een spuitspray is het zeker aan te raden ene bredere rand aan te houden. Dit kunt u doen door een groter sjabloon 600x400mm. te kiezen of met schilders tape de rand te verlengen met een krant of een stuk karton.

U kunt ook met een spuitlijm op rubberbasis de achterzijde van het sjabloon 300x200mm voorzien van een tijdelijke plaklaag zodat tijdelijk beter hecht op de ondergrond. In dat geval voorkomt u dat de inkt of verf achter het sjabloon terecht komt.

Onze sjablonen hebben zeer veel mogelijkheden en toepassingen. Wij fabriceren deze sjablonen, 300x200mm., met vakmanschap en enthousiasme.

 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer 012 600 230, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo