• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Tuinposters doorkijkjes

Tuinposters doorkijkjes. Heb je ze wel eens gezien? Zo’n trendy tuinposter waarbij een doorkijkje in de tuin nagebootst wordt? Misschien ken je ze van tv of hangt er één in de tuin bij de buren. Een tuinposter is een blikvanger en als je een saai gedeelte in je tuin hebt, is een tuinposter de ideale oplossing. Het vrolijkt je tuin enorm op! Dus als je bent uitgekeken op die saaie muur, op die lelijke schutting tussen jou en de buren, of als het je te lang duurt voordat je tomatenplanten beginnen te groeien, vrolijk je tuin dan op met een tuinposter. Als je een tuinposter ophangt kun je zonder al te veel moeite je tuin omtoveren tot een subtropisch eiland, en met een doorkijk tuinposter heb je ineens een prachtig uitzicht over zee of de woestijn. En duurt het je te lang met die tomatenplanten? Hang die tomatenplanten dan gewoon aan je muur.

Maak hier online een doorkijk tuinposter en bestel.

ALLE ANDERE TUINPOSTERS

Tuinposters doorkijkjes

Tuinschilderij doorkijk voor een grotere tuin

Een tuinschilderij met nagebootste doorkijk zorgt er gelijk voor dat je tuin een stuk dieper lijkt. Een tuinposter met doorkijk is een ideale oplossing als je tuin niet heel erg groot is en je wilt tocht het gevoel hebben van een grote tuin. Een tuinposter doorkijk zorgt voor extra diepte in je tuin, maar dat niet alleen. Je tuin vrolijkt er ook enorm van op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinposter met doorkijk van een geheime tuin, een tropisch strand of een heerlijk groen bos. Maar wist je dat je ook je eigen foto in een doorkijk tuinposter kunt verwerken? Dat maakt het super persoonlijk en uniek! Kijk hierboven voor een overzicht van wat er allemaal mogelijk is. Om een goede doorkijk te maken kan de tuinposter het beste tegen een schutting of heg geplaatst worden.

 

Tuinposter raam als zgn. doorkijk

Een raam als doorkijk is ook erg leuk. Zeker tegen een schutting lijkt het net echt. Een raam met allemaal roetjes en een foto van gezelligheid erachter maakt dat deze tuinposters doorkijkjes een romantische sfeer geven aan je tuin. Zo kan je op een schutting één tuinposter raam hangen maar ook twee of één tuinposter deur en een tuinposter raam. Dan lijkt het net of er een echt huisje staat. 

Tuinposters; al jarenlang dé trend voor in de tuin

Een tuinposter doorkijk is al jarenlang dé trend als het aankomt op tuininrichting en je kunt ze tegenwoordig dan ook in allerlei soorten en maten kopen. Op onze website vind je diverse voorbeelden. Upload gewoon één van je eigen favoriete foto’s of maak een collage van verschillende foto's. Neem bijvoorbeeld die prachtige vakantiefoto van afgelopen jaar, of een foto van je favoriete huisdier en ontwerp je eigen doorkijk tuinposter. Wilt u een afmeting die wij niet online aanbieden? Stuur ons dan een amail met uw aanvraag. Wij maken alle formaten tuinposters op maat.

 

Prijs en ophangsystemen

De tuinposter wordt op een weerbestendig tuindoek afgedrukt. Dit zorgt ervoor dat de tuinposter erg lang mee gaat en dat deze ook niet snel door weersomstandigheden kan verkleuren. Ook kun je de tuinposter erg gemakkelijk schoonmaken. Dit doe je gewoon met een vochtige doek. Hoe duur een tuinposter is, is afhankelijk van de afmeting. Je kunt bij het bestellen van een tuinposter kiezen uit verschillende ophangsystemen. Je kan kiezen voor een tuinposter met of zonder bevestigingsringen. Als je kiest voor een tuinposter met ringen hoeft hier alleen maar een touw doorheen te halen en de tuinposter bevestigen aan palen of een hek. Bevestigen aan de ophangsysteem van steigerpijpen geeft een extra stoere uitstraling.