• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Voordeur bordje

De voordeur van je huis is het eerste, dat een bezoeker ziet. Daarom wil je bij je voordeur bordjes ophangen, die passen bij jou en je gezin. Een naambordje bij de voordeur vertelt de bezoeker meer over de bewoners van de woning. Ze laten zien, wie er wonen en vertellen vaak ook iets over de stijl en het karakter van de bewoners. Omdat jij dat naambordje voor bij de voordeur zelf uitzoekt, dat jij zelf het mooist vindt, laat je zien, wat jouw smaak is. Maar natuurlijk laat je jouw huisgenoten, partner of gezin ook meebeslissen over welk bordje zij het liefst bij de voordeur zien.

  • Incl. bevestigingssetje
  • Gebruiksaanwijzing: zie onderaan de pagina de montage-instructie
  • Geen verzendkosten
  • Levertijd indien online besteld ca 1 à 2 werkdagen

Alle naambordjes

Voordeur bordje

Bordje voordeur

Bij je voordeur wil je sowieso je huisnummer vermelden. Dat maakt het voor iedereen makkelijker om het juiste adres te vinden, zodat je pakketjes goed bezorgd kunnen worden. Voor huisnummer bordjes bij de voordeur zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor losse cijfers van acryl, RVS of zelfs van beton. Maar er zijn ook bordjes met het hele huisnummer erop van verschillende materialen. Verder wil je natuurlijk een bordje bij de voordeur met je naam en de namen van je huisgenoten erop. Beide bordjes kun je ook combineren door zowel het huisnummer als jullie namen op een bordje te vermelden. Daarnaast kun je een bordje op de voordeur plaatsen, die laat zien welke post je wel of niet wilt ontvangen. Natuurlijk kun je een ja-nee of nee-nee sticker nemen, maar die kunnen loslaten en zijn niet echt mooi. In plaats daarvan kun je een mooi, gegraveerd bordje van RVS bij de brievenbus hangen.

 

WELK VOORDEUR BORDJE KIES JIJ??

Als je een los huisnummer kiest met een los bordje voordeur met jullie namen erop, dan is het het mooist als beide bordjes goed bij elkaar passen. Kijk dus welke huisnummerbordjes en naambordjes mooi bij elkaar passen en maak dan je keuze. Bijvoorbeeld de naambordjes roest met roestvorming die niet doorroest. 

Dit zijn kunststof bordjes met een roestlaag, die door een bepaalde behandeling is ontstaan. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat het bordje doorroest, terwijl je wel de uitstaling van roestend metaal hebt. De tekst op het bordje kan wit of zwart gedrukt worden. Als je een apart bordje bestelt met het huisnummer en een apart naambordje, dan passen ze toch mooi bij elkaar. Als jij meer van de klassieke look bent, dan kun je jouw naambordje emaille-look of huisnummer bordje combineren met een soortgelijk naambord. Bij beide bordjes kun je kiezen of je een witte achtergrond wil of een echte retro beige achtergrond.

 

NOG MEER KEUZE VOORDEURBORDJES

Als je liever het huisnummer en de namen op hetzelfde bordje voordeur zet, dan kan dat natuurlijk ook. Met acrylglas bordjes zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn er voordeur bordjes met een RVS-look ondergrond. Op de acrylglas laag kun je de namen en het huisnummer laten drukken en eventueel nog een afbeelding. Bij frosted acrylglas heb je twee lagen acrylglas. De onderste laag is frosted, waardoor deze niet meer doorzichtig is. De bovenste laag is helder en bedrukt met de gewenste tekst. Een acrylglas naambordje heeft bovendien een mooie, strakke uitstraling.