• truck Geen verzendkosten
 • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
 • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Foto op tuinposter

Een foto op tuinposter maakt je tuin helemaal af

Kiezen voor een foto als tuinposter is je tuin decoreren. Je voegt een grote waarde toe aan je tuin wanneer je een tuinposter van een foto laat maken en deze ophangt in de tuin. Zo kun je bijvoorbeeld van een foto van je kinderen, van een vakantiefoto of van om het even welke foto een poster voor de tuin laten maken. Je kiest voor een kunstzinnige foto als tuinposter of je gaat voor een landschap dat aansluit op je tuin. Deze laatste foto als tuinposter doet bijvoorbeeld je tuin veel groter lijken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en je kiest de foto die jij zelf wilt. Je foto op tuinposter bestellen is zeer eenvoudig. Bij ons vind je je foto tuinposter goedkoop en tegelijkertijd bieden wij optimale kwaliteit. Wij helpen jou graag met het kiezen van je eigen foto tuinposter.

Foto op tuinposter

Kies voor de perfecte tuinposter met eigen foto

De meest gepersonaliseerde foto op tuinposter is een eigen foto op je tuinposter. Dit hoeft geen stukken van mensen te kosten. Wij bieden een dergelijke tuinposter met eigen foto goedkoop aan. Wil jij een foto op vinyl tuinposter om bijvoorbeeld een minder fraaie muur weg te werken? Of je kiest voor je stadstuin voor een foto tuinposter die een doorkijkje afbeeldt. Zo is het net of je woont midden in het groen. Kies een tuinposter van een foto van je spelende kindje of van je lievelingsdier. Zo creëer je dankzij een fotoposter goedkoop en makkelijk een rustgevende plek in je tuin. Een foto op vinyl tuinposter is zeer sterk zodat je er jarenlang plezier zult van hebben.

 

Waarom kiezen voor onze tuinposters?

Wij bieden elke tuinposter goedkoop aan, maar anderzijds garanderen wij een hoge kwaliteit. De specificaties van onze tuinposters zijn:

 • Gedrukt op pvc-doek van hoge kwaliteit
 • De dikte is 0,43 mm
 • Het gewicht is 510 g/m2
 • Flexibel en zacht
 • Onze doeken zijn krasvast en hebben een hoge trekkracht
 • De kleuren zijn mooi intens
 • UV-bescherming gedurende ca. 5 jaar
 • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
 • Onze tuinposters zijn afwasbaar en weersbestendig
 • Ze laten het licht door, maar niet het zicht
 • Gemakkelijk op te hangen
 • De achterzijde is mat wit
 • Onze posters zijn brandvertragend met B1 certificaat en voldoen aan de DIN 4102 norm. Daardoor zijn ze geschikt voor tuinfeesten, festivals, beurzen en markten.
   

Hoe personaliseer je je tuinposter van je foto?

Je foto op tuinposter bestellen doe je gewoon via internet. Het maken van je eigen foto tuinposter is zeer makkelijk. Je kiest de afmetingen en je duidt bijvoorbeeld aan of je foto tuinposter ringen in de hoeken moet krijgen. Dit laatste maakt het mogelijk om je foto op tuinposter makkelijk op te hangen. Vervolgens kies je je eigen foto die op de tuinposter moet komen. Wil je bij je foto op je tuinposter ook een tekst of een spreuk voegen? Dit kan! Bij het ontwerpen van je eigen foto op tuinposter zie je onmiddellijk hoe je foto op je tuinposter er zal uitzien. En je merkt ook dat een tuinposter met eigen foto goedkoop is. Met een kleine investering maak jij van je tuin een stijlvol geheel.

 

Hoe integreer je je foto poster in je tuin?

Je kunt kiezen voor standaard maten voor je foto op tuinposter. Of je laat je poster op gewoon op maat maken. Zo past je poster volledig in je tuin. Een andere mogelijkheid is het maken van een windscherm met een zelfgekozen foto. Deze kun je gebruiken om je balkon af te schermen, je overkapping windvrij te maken of om op je terras wat meer uit de wind te zitten. Een foto poster voor je tuin creëert een zeer persoonlijke uitstraling. Wij kiezen ervoor om een gepersonaliseerde foto tuinposter goedkoop aan te bieden. Dit geeft je de mogelijkheid om regelmatig van poster te verwisselen. Zo kun je bijvoorbeeld je poster aanpassen aan de seizoenen of gewoon omdat je graag eens je tuin een andere look geeft. Maak van je tuin jouw persoonlijke plek, een gepersonaliseerde poster helpt jou hierbij!

Heb jij nog vragen over je keuze van foto op tuinposter of wil je nog meer informatie over de kwaliteit en het gebruik van je tuinposter? Laat het ons weten. Wij zijn te bereiken via telefoon e-mail of via het invulformulier op de website. Ons team staat voor jou klaar!