• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Naambord voordeur landelijk

Naambordje in landelijke stijl

Een naambord is altijd een goed idee, gewoon voor bij je huis of bijvoorbeeld bij je bedrijf. Maar hoe kies je het beste naambordje? Het beste naambordje voor jouw zaak is er eentje die precies past bij je bedrijfsstijl. In veel gevallen is het goed om te kiezen voor een naambord voor je voordeur in landelijke stijl! Vind je het moeilijk het juiste naambord in landelijke stijl te vinden? We helpen je een handje!

Uithangborden

  • Alle smeedijzeren bordjes worden 2x gepoedercoat dubbelzijdig voorzien van je opdruk.
  • De kleur van de uithangborden is zwart of monumentengroen.

Leisteen borden

  • Het leisteen wordt gegraveerd en de tekst is alleen in grijs mogelijk.
  • Bevatten geen kalk of olieresten en hebben een mooie donkere kleur.

Steigerhouten borden

  • De houten borden worden met een UV printer bedrukt. Dit kan in kleur.
  • Het steigerhouten naambord is bijna 3 cm dik en heeft een robuuste uitstraling.
     
Naambord voordeur landelijk

Waarom kiezen voor een naambord in landelijke stijl?

Het is altijd een goed idee om te kiezen voor landelijke stijl naamborden. Landelijke naambordjes zorgen voor een bepaalde sfeer en zorgen ervoor dat ook je bedrijf deze sfeer uitstraalt. De landelijke stijl wordt voornamelijk gekenmerkt door warmte, gezelligheid en natuur. Met landelijke naambordjes voor je voordeur zorg je ervoor dat je bedrijf geassocieerd wordt met deze kenmerken. Onderschat de impact van een stijlvol naambord niet, want het is een van de eerste dingen die door je klanten gezien wordt en een eerste indruk is erg belangrijk. 

Als je graag wilt dat je bedrijf zowel professionaliteit als warmte en toegankelijkheid uitstraalt, dan is het een goed idee om te kiezen voor landelijke stijl naamborden.


Een naambord voor je voordeur in landelijke stijl: hoe kies je?

Bij Namenenzo kies je uit verschillende materialen voor je naambord en ook de kleuren, de tekst en het lettertypes kun je zelf kiezen. Dat zorgt ervoor dat je een naambord voor je voordeur dat landelijk is, volledig zelf kan maken. Super handig, want op die manier past het perfect bij het imago van je bedrijf. 

Kiezen is echter niet makkelijk, want hoe ontwerp je het best een naambord voor je voordeur dat landelijk is? Als je wilt weten hoe je het ideale naambord het best laat ontwerpen, is het belangrijk om te weten wat de landelijke stijl precies inhoudt. Bij een landelijke stijl wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en sierlijke elementen, want landelijk staat voor knus en natuurlijk. 
 

Materialen

Wil je een landelijk naamplaatje laten maken? Dan is een steigerhouten naambord een goede keuze, want bij de landelijke stijl wordt er vaak met hout gewerkt. Ook kun je gaan voor een nostalgisch uithangbord. Gemaakt van smeedijzer en verkrijgbaar in de kleuren antraciet en grachtengroen. En ook gaaf als landelijk naambord zijn de leisteen bordjes. Door de natuurlijke structuur van het leisteen is elk naambord van dit materiaal een uniek product.

Deze naamborden zullen de landelijke en natuurlijke sfeer uitstralen die je zoekt! Niet alleen het materiaal van het naambordje is belangrijk, maar ook het lettertype. Het is een goed idee om voor een sierlijke lettertype te kiezen met elegante boogjes. Zorg ervoor dat ook de tekst die je erop zet en/of je logo afgestemd zijn op deze huiselijke stijl.


Waarom landelijke naambordjes voor je voordeur bij Namenenzo kopen?

Landelijke naambordjes koop je het best in een gespecialiseerde winkel, zoals Namenenzo.be. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bovendien zijn er oneindig veel keuzemogelijkheden en kan je bij ons terecht voor andere (gepersonaliseerde) producten, zoals huisnummers, brievenbusplaatjes, muurstickers, enzovoort. Je vindt dus alles wat je nodig hebt op één plek. Dat spaart je heel wat moeite en geld uit.