• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Brievenbusplaatjes

Naamplaatjes voor de brievenbus komen altijd goed van pas. Ze maken bezoekers en de postbode duidelijk waar ze moeten zijn. Er zijn brievenbusplaatjes in verschillende materialen verkrijgbaar. Dat betekent dus ook dat er een naamplaat is voor elke woning en ieder budget. De tekst die erop komt te staan, kun je bovendien helemaal zelf bepalen. Bekijk ons assortiment hieronder!

Zelf online ontwerpen 95% past door de brievenbus! Zeer snelle levertijd

Brievenbusplaatjes

Naamplaatjes voor de brievenbus komen altijd goed van pas. Ze maken bezoekers en de postbode duidelijk waar ze moeten zijn. Er zijn brievenbusplaatjes in verschillende materialen verkrijgbaar. Dat betekent dus ook dat er een naamplaat is voor elke woning en ieder budget. De tekst die erop komt te staan, kun je bovendien helemaal zelf bepalen. Bekijk ons assortiment hieronder!

Zelf online ontwerpen 95% past door de brievenbus! Zeer snelle levertijd

Gratis verzending in België
Bij ons betaalt u geen verzendkosten.
Geleverd binnen 1 werkdag

Bestelling in huis? * Je hebt nog

Onze klanten zijn tevreden
Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6 op Klantenvertellen

NAAMPLAATJES BRIEVENBUS: WAAROM IS HET ZO NUTTIG?

Een brievenbus naamplaatje is, zoals de naam al doet vermoeden, een plaatje dat je aan je brievenbus bevestigt. Het wordt vooral gebruikt om je adres zichtbaarder te maken. Een brievenbus naamplaat komt in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Je kan dus zeker een brievenbus plaatje vinden dat perfect bij je woning past Als je een naamplaat voor je brievenbus mooi personaliseert voegt het ook wat sfeer toe aan je woning. Voor bedrijven is een naambord voor de brievenbus zelfs nog interessanter, omdat vindbaarheid in dat geval van nog groter belang is. Een bedrijf dat moeilijk terug te vinden is, wekt bovendien weinig vertrouwen op bij klanten. In dat geval loop je dus het risico je klanten te verliezen. En dat is wel het laatste wat je wil!

 

BRIEVENBUS MET NAAM

Voordat je het ideale materiaal en formaat voor je brievenbus plaatje kiest, is het handig om na te denken welke tekst je er precies op gaat plaatsen. Is het enkel de bedoeling om de brievenbus met naam te voorzien, of wil je er ook andere gegevens of je huisnummer bij plaatsen? In het geval dat je enkel een brievenbus met naam wilt, kan je namelijk kiezen voor een kleiner brievenbus naambordje. Als je de naam van jou en je partner én het huisnummer op naambord van de brievenbus wilt plaatsen, of een los huisnummer aan je gevel wilt bevestigen, zoek je wel beter een groter formaat uit.

 

BRIEVENBUS PLAATJE IN DIVERSE MATERIALEN EN KLEUREN

Een brievenbus naambordje bestaat in verschillende materialen. Zo zijn er brievenbusplaatjes met een emaille-look, brievenbusplaatjes met RVS-look en brievenbusplaatjes uit gekleurd kunststof. Het beste naambord voor je brievenbus is afhankelijk van je smaak, de stijl van je woning en het materiaal en de kleur van je brievenbus. Een naamplaat voor je brievenbus in dezelfde kleur als de brievenbus is bijvoorbeeld niet aangeraden, omdat het nauwelijks opvalt. In het geval dat je brievenbus rood is, kies je dus beter niet voor een brievenbus naamplaat in het rood, maar is een brievenbus naamplaat in het zwart of wit wél een goede optie.

 

NAAMBORDJE BRIEVENBUS IN VERSCHILLENDE FORMATEN EN VORMEN

Een naambordje voor je brievenbus is daarnaast verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Zo zijn er naambordjes voor de brievenbus met een afmeting van 8 x 2 cm. Dit zijn ook meteen de kleinste brievenbus naamplaatjes. Andere veelvoorkomende opties zijn 10 x 3 cm en 12 x 4 cm. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Je baseert je keuze dus het beste op de grootte die je nodig hebt. Aan de hand daarvan kan je ook de geschikte vorm kiezen. De kleinste brievenbus plaatjes en deze met een afmeting van 10 x 3 cm zijn verkrijgbaar in de gewone rechthoekige vorm. Sommige plaatjes zijn afgerond voor extra elegantie. De grootste plaatjes vind je terug in het emaille naambordjes en ook de naamborden rvs look.

NAAMBORDJE BRIEVENBUS VOOR JE APPARTEMENT OF WONING

Welke kleur, vorm en afmeting van naamplaatje voor je brievenbus je ook kiest, je kan het zowel voor je appartement als woning gebruiken. Een naambordje voor de brievenbus van je appartement is doorgaans wel kleiner, omdat de brievenbussen ook een kleiner formaat hebben. Voor de rest kan je natuurlijk geheel vrij kiezen.

 

BRIEVENBUSPLAATJES LATEN MAKEN IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Lijkt het je fijn om een brievenbus naambordje te kopen voor je brievenbus? Dan zal je zien dat je heel veel keuze hebt. Naamplaatjes voor de brievenbus bestaan namelijk in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Hieronder doe je alvast inspiratie op voor het kiezen van het perfect brievenbus naamplaatje!

 

WELK NAAMPLAATJE KIES JE?

Voor jouw brievenbus met naam en huisnummer zijn er verschillende naamplaatjes om uit te kiezen. Er zijn verschillende formaten. Meet dus eerst de ruimte, waar het naamplaatje moet komen. Zo komt je niet voor teleurstellingen te staan, als het plaatje te groot is. Een te klein plaatje op een te grote ruimte is ook geen mooi gezicht. Daarna maak je een keuze uit de verschillende designs. Als je een klassieke brievenbus met naam en huisnummer wilt, kies je voor een naamplaatje met emaille look of voor een van de sierlijke naamplaatjes. Als je meer houdt van een strakke look, dan neem je een recht naamplaatje. Kies uit rechte of afgeronde hoeken en maak een keuze uit de verschillende kleuren. Je kiest het lettertype voor je naam en het huisnummer en voor een persoonlijke touch kun je nog een afbeelding toevoegen aan jouw brievenbus. Zo is jouw brievenbus gemakkelijk te herkennen tussen alle andere brievenbussen. Voor een mooi geheel kun je voor een naamplaatje kiezen in dezelfde kleur en stijl als het naambord, dat je bij de voordeur hangt.

 

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo