• Verzendkosten U betaalt bij ons  géén verzendkosten
  • Whatsapp Op werkdagen bereikbaar via de  Whatsapp
  • Achteraf betalenBij ons kan u  achteraf betalen

Tuinposter maken

Zonneschermen, luxe loungesets, barbecues en een tuinschilderij / tuinposter behoren al jarenlang tot de spullen die in elk tuin thuishoren. Als er één plek is waar u even helemaal zonder zorgen achterover kunt leunen, dan is het wel uw tuin. Zorg er daarom voor dat uw tuin er voor het komende seizoen weer pico bello uitziet. Een van de manieren om de tuin wat op te fleuren en lekker persoonlijk te maken, is het ontwerpen en kopen van een tuinposter. Wat zijn tuinposters precies? Welke voordelen heeft een tuinposter laten maken? En kunt u ook zelf een tuinposter op maat met foto laten maken als u daar zin in hebt? 

Een tuinposter laten maken: wat houdt dit in?

Wij kunnen een tuinposter maken in een groot formaat poster die u in uw tuin kunt ophangen, bijvoorbeeld aan de schutting. Het belangrijkste doel van een tuinposter maken en in de tuin ophangen is de decoratieve waarde van een tuinposter. Tuinposters geven extra sfeer aan de tuin en kunnen uw tuin, indien u bijvoorbeeld kiest voor een tuinposter collage te maken, een stuk persoonlijker en intiemer maken. Op deze en meer voordelen van het fenomeen tuinposter gaan we hieronder verder in. 

Tuinschilderij met eigen foto

Een foto tuinposter wordt ook wel een foto tuinschilderij genoemd. Dat is dan geen echt geschilderd schilderij maar een geprint PVC doek. Via onze website kunt u zelf een tuinschilderij collage maken, door uw favoriete foto('s) te uploaden en vorm te geven. Door een tuinposter laten maken van een eigen foto en in de tuin op te hangen, kunt u gemakkelijk en snel de gewenste sfeer in de tuin creëren. En dat is natuurlijk prachtig. Want de tuin achter uw huis heeft u misschien niet zelf uitgezocht, maar u kunt de tuin natuurlijk wel geheel naar eigen inzicht persoonlijk en sfeervol maken. Een foto op tuinposter laten maken via onze website, is hiervoor een perfecte manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gave trouwfoto als tuinfoto, die u en geliefde herinnert aan de goede momenten van het begin. Een leuk en populair idee is ook om via onze online tool een tuinposter te laten maken van een prachtig landschap waar u goede (vakantie) herinneringen aan hebben. Zo kunt u lekker in uw tuin genieten van datgene wat u mooi vindt, wat natuurlijk ideaal is als u dit jaar om welke reden dan ook niet op vakantie gaat. Een leuke tuinposter maken in een collage van dieren is ook een originele invalshoek. Met name jonge kinderen vinden dit prachtig. Ten slotte is het fijne aan een tuinposter maken dat er veel keuze is. Of u nu kiest voor en familiefoto, een landschap of via internet een free stock photo laat afdrukken: u kunt uw eigen creativiteit lekker zijn gang laten gaan. Qua formaten is er keuze genoeg, terwijl u natuurlijk zelf het ontwerp kunt bepalen.


Buitencanvas

Een tuinposter wordt ook wel buitencanvas genoemd maar dat klopt niet helemaal. Een buitencanvas is gemaakt van een soort schildersdoek. Een buitenposter of tuinschilderij is gemaakt van PVC en blijft veel langer goed. Let er dus goed op of u een buitencanvas (maken wij ook) of buitenposter wilt bestellen.

Probeer onze handige tuinposter ontwerptool nu uit en ontwerp uw eerste eigen tuinposter. Zelf een tuinposter maken is leuker en gemakkelijker dan u denkt. Bestel uw tuinposters vervolgens voordelig via onze webshop en laat u verrassen door onze snelle levering en de scherpe afdruk. Daarna kan het grote genieten beginnen. U hangt de poster in de tuin op en merkt direct dat er een andere sfeer ontstaat.

Ten slotte nog een wellicht nuttige en leuke tip: Heeft ugenoeg tuimte voor meer tuinschilderijen? Bestel deze dan bij onze tuinpostershop en maak een leuke verdeling over juw schutting of muur. Onze tuinposters zijn sterk, scheuren niet snel en kunt u dus ook losmaken om een andere tuinposter op te hangen. Zo houdt u visueel de afwisseling er in en kunt u uw tuin stylen zoals u dat graag wilt.tuinposters