• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Tuinposters

Mooie tuinposters met je eigen foto. Je ziet ze steeds vaker, tuin posters. Een tuin poster geeft een tuin, balkon of schuur net even dat iets extra’s. Het is de ideale manier om een bepaalde plek een persoonlijk tintje te geven.

  • Upload je eigen foto
  • Snelle levertijd van 1 à 2 werkdagen
  • Geen verzendkosten
  • Weersbestendig

Alle tuinposters

Tuinposters

Tuinposter mogelijkheden

De mogelijkheden van de tuinposters zijn eindeloos. Je kunt ze natuurlijk ophangen aan een muur, schutting of schuur in de tuin. Maar je kunt er ook een balkon gezellig mee maken, of een veranda, tuinhuis, carport of overkapping. Tuinposters zijn enorm veelzijdig, je kunt ze namelijk ook gebruiken als windscherm of afscheiding op een balkon. Met tuinposters geef je elke ruimte iets persoonlijks mee. Heb je een mooie overkapping in je tuin, met loungebank, bar en barbecue? Dan hoort daar toch een coole poster bij van vogels in de tuin? Een poster van vogels in de tuin is natuurlijk slechts een voorbeeld. Als afbeelding kun je alles kiezen wat jij maar wilt. Een foto van je gezin die veel voor je betekent, een landschapsfoto die je zelf hebt gemaakt, of een free stock foto die jij mooi vindt. Kijk eens naar de veelzijdige mogelijkheden op Namenenzo.nl.

 

Het materiaal van een tuin poster

Tuinposters worden gemaakt van hoog kwaliteit PVC doek. Dit doek heeft een dikte van 0,43 mm en een gewicht van 510 gram per m2. Het voordeel van PVC doek is dat het zacht en flexibel is, een hoge trekkracht en tegen krassen kan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over krassen door takken of iets dergelijks. Bovendien is het doek geschikt voor gebruik binnen en buiten, het heeft een UV bescherming voor zonnestralen van ongeveer 5 jaar. Zo blijven de mooie intense kleuren lang behouden. Is het doek vies geworden door het weer? Dan kun je eenvoudig afwassen met wat lauw water en zeep. 

Op het doek worden de betreffende foto’s vakkundig afgedrukt. Voor mensen die een doek willen bestellen voor een markt, festival of beurs is het handig om te weten dat het PVC doek een B1 brandvertragend certificaat heeft. Het materiaal voldoet aan de norm DIN 4102.

 

Bestellen

Het bestellen van een tuinposter is heel eenvoudig. Als eerste bepaal je natuurlijk waar je de poster wilt hangen en hoe je het wilt gebruiken. De grootte van de muur of ruimte waar de poster komt te hangen is van belang voor de grootte van de poster. Maar natuurlijk werkt daar ook je smaak in mee, sommige mensen willen dat een poster subtiel blijft en niet teveel afleidt. Je kunt kiezen uit veel verschillende formaten, en in een verschillende vormen. De normale landschapsvormen zijn er in 5 verschillende maten, de kleinste is 50 cm x 40 cm.

Maar je kunt ook kiezen voor de grootste 200 cm x 100 cm, en 3 maten daartussen. Portretvormen zijn er in de maten 40 cm x 60 cm, 70 cm x 100 cm en 90 cm x 120 cm. Hou je van een vierkante vorm dan zijn er ook verschillende maten waaruit je een keus kunt maken. Behalve de vele formaten kun je ook een tuinposter op maat laten maken. Dit is vooral handig voor mensen die een hele grote poster willen op bijvoorbeeld een festival of beurs. Daarna personaliseer je de poster door je eigen foto up te loaden. Kies daarbij voor een foto die zoveel mogelijk pixels bevat. Daarna bepaal je of je metalen ringen in de hoeken van de poster wilt hebben. Deze ringen zorgen ervoor dat de poster eenvoudig is op te hangen. Hierna wordt de poster voor jouw gemaakt en heb je het snel in huis. Klaar om jouw tuin, balkon of serre op te fleuren!