• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Kadobon

Een kadobon met een persoonlijke touch? Een standaard kadobon geven is niet altijd zo makkelijk. In welk domein wilt u een geschenk geven? Misschien weet u niet goed welk geschenk uw collega, oom of verre vriend graag heeft. U loopt dan het risico een geschenkbon te kopen voor iets dat niet echt de wens is van de ontvanger. Bij Namenenzo doen wij het anders. U bestelt de digitale kadobon en de ontvanger personaliseert zelf zijn cadeau. Zo bent u helemaal zeker dat uw geschenk volledig naar de wensen van de ontvanger is.

En kadobon online kopen

Op onze website kiest u het bedrag van de kadobon. U kunt al voor een klein bedrag een kadobon online kopen. Ook voor grote bedragen hebben wij een digitale kadobon. En u kunt er meerder combineren zodat u precies dat bedrag aankoopt dat u wenst. U kies dan zelf of de kadobon digitaal of per post wordt verstuurd. Als u heel snel nog een kadobon nodig heeft en u doet uw bestelling voor 15:00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog verstuurd per mail of via Bpost. Het is een zeer snelle manier om iemand een geschenk te geven.

 

Een digitale kadobon

Een makkelijk manier om geschenken te geven. Wanneer de gelukkige uw kadobon krijgt, kan hij uw kadobon online zelf omzetten naar een persoonlijk cadeau. Hij of zij kan kiezen uit onze vele producten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi naambordje, een leuke gepersonaliseerde sticker voor de kinderkamer, een eigen foto op canvas of zelf ontworpen sjablonen. Door een kadobon online te schenken hoeft u nooit met blozende wangen te staan, uw kadobon komt altijd goed terecht. Een digitale kadobon is gewoon zeer makkelijk als u even niet weet wat kopen of als u geen tijd meer heeft om snel nog een geschenk te gaan uitzoeken.

Hoe een digitale kadobon omzetten in een persoonlijk geschenk?

Met het bedrag dat u heeft bepaald kan de ontvanger zijn kadobon online omzetten naar een geschenk. Hij kan met andere woorden gewoon een aankoop doen van een gepersonaliseerd item. Uiteraard kan hij ook kiezen uit een standaard product uit onze webshop. Als hij met de kadobon online een persoonlijk item wil kopen, dan kan hij met onze creator op een zeer makkelijke manier het ontwerp zelf doen. We geven nog even mee dat we geen geld teruggeven. Moest de prijs van het gekozen product lager zijn dan het bedrag van uw kadobon, dan betalen wij het verschil niet terug. Maar onze webshop zit vol leuke persoonlijke items. Wij zijn er zeker van dat het bedrag op uw kadobon online volledig zal besteed worden! Makkelijk voor u en een perfect cadeau voor de gelukkige ontvanger!