• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Penning hond

Een hond is een van de meest trouwe huisdieren. Maar het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat hij om de een of andere reden wegloopt en jou niet meer terug kan vinden. Een penning die je hond aan zijn halsband heeft hangen kan dan van levensbelang zijn. Dankzij de informatie die in de penning van je hond is gegraveerd, kan de vinder van je viervoeter snel achterhalen wie zijn of haar baasje is.

  • Stoere hondenpenningen
  • Diverse vormen, formaten en kleuren
  • Bepaald zelf wat je erin laat graveren
  • Zonder extra ringetje

Alle honden penningen

Penning hond

Naam penning hond

Met een naam op de penning van je hond weten mensen in ieder geval hoe ze het dier moeten noemen en is er meer kans dat de hond meeloopt. Behalve een naam op de penning van je hond, kan je natuurlijk nog veel meer gegevens kwijt op de penning die je hond gaat dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je telefoonnummer of medische informatie over de hond. Een penning hond is goedkoop, waardoor er eigenlijk geen reden is om geen penning voor je hond te bestellen. Het is ook bewezen dat gechipte honden met hun naam op de penning en eventueel een telefoonnummer veel vaker en sneller weer met hun baasje worden herenigd.

 

Penning hond bestellen

Een penning voor je hond bestellen gaat heel eenvoudig. Kies een honden naam penning uit het assortiment op onze webshop. Wij hebben voor de hond een penning in de vorm van kleine en grote botten, rechthoeken, hartjes en rondjes in verschillende formaten en kleuren. Zo'n penning voor de hond is goedkoop, maar kan van levensbelang zijn wanneer je je huisdier kwijt bent. Laat door ons de penning die je hond gaat dragen, graveren met de gegevens en afbeeldingen die je hebt ingevoerd in het online ontwerpprogramma. Zet in ieder geval de naam op de penning die je hond gaat dragen. Daarnaast is er voldoende ruimte om je telefoonnummer en andere belangrijke gegevens of een mooie foto van je hond te laten graveren in zo'n penning voor je hond.

 

Penning hond met naam onmisbaar op vakantie

Uiteraard is een penning hond met naam niet verplicht, ook niet op vakantie, maar het kan je zoveel leed besparen. De hond is op vakantie in een andere omgeving. Hij kent de weg niet en alles ruikt anders. Misschien is hij wat angstiger dan thuis en rent hij in paniek weg bij een vreemde geur of in een onbekende omgeving. 

Dan is de naam op de penning die je hond draagt het eerste waar degene die je hond heeft gevonden naar kijkt. Staat ook je telefoonnummer of een e-mailadres gegraveerd in de honden penning, dan heb je een grote kans dat je het dier snel weer in je armen kunt sluiten.

 

Hond met penning sneller terug bij de baas

Er zijn dus genoeg redenen om een penning voor de hond te bestellen. Ten eerste is een hond met penning die is weggelopen sneller terug bij de baas. Bovendien staat het ook nog eens leuk, zo'n penning voor de hond. Ze zijn er in verschillende formaten, kleuren en vormen, zodat er altijd wel een leuke penning is die jouw hond ook nog eens leuk staat. En met de naam op de penning van je hond, is het voor iedereen duidelijk hoe het dier genoemd wordt. Kies dus een leuke penning voor je hond en ga aan de slag met het gratis online ontwerpprogramma. 

 

Ontwerp een unieke honden naam penning

Kies een penning die je hond past en kijk goed naar de grootte, zodat je het juiste formaat hebt. Iedere penning voor de hond is gemaakt van stevig gehard aluminium. De naam in de penning van de hond of een ander ontwerp of afbeelding zal in het wit zichtbaar zijn. Daardoor ontstaat er een mooi contrast. Heb je een keuze gemaakt voor een pennning, dan kun je deze met de creator helemaal naar wens personaliseren. Voer alle gegevens in, kies de lettertype en grootte en upload desgewenst een afbeelding. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want iedere penning voor de hond is goedkoop. En bestel je op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt jouw unieke hondenpenning dezelfde dag nog gegraveerd en verzonden.